POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Drago
24 Grudzieñ 11, 17:48
Dolphin
Autor Wiadomo¶æ
Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 4 Maj 10, 21:48   Dolphin

1. Wiêc tak. Odpalam sobie nowego Dolphina (czytaj: R5433) ¿eby sobie pograæ w Mario and Sonic at the Olympic Winter Games: Epicka gierka. Ustawiam sobie wszy¶ciuteñko na Perfect Gameplay (czytaj: bez bugów), mam zaledwie 70%-80% speeda i gdy wchodzê do eventu - freeze. Co na to pocz±æ? Jak przyspieszyæ grê? I co zrobiæ, by wszystko dzia³a³o jak w 4356? Pomo¿e kto?

2. Na tym samym emulatorze odpali³em sobie Pokemon Colloseum. I nagle rozpacz. Nadal mam 95-98% speed! Ludzie, ja chcê graæ na 100%! Jak to ustawiæ?! To tak niewiele...

3. Na tym samym emulatorze odpali³em Pokemon Rumble. Och, w wersji 4356 wszystko by³o dobrze, ale wolniej i b³êdnie. Dlatego odpali³em w R5433 i po raz kolejny (czytaj: ko³o piêædziesi±ty build) siê zawiod³em. Tylko gwiazdki, brak tekstur. Pomo¿e kto?

4. -||- (Ech, za d³ugo...) odpali³em Pokemon XD. W wersji 4356 mia³em bardzo wolno, ale wszystkie tekstury by³y. W 5433 mam dziury w pod³odze i tylko 5% szybciej (czytaj: 85%, czasem spada do 60%). Co zrobiæ z teksturami?

5. -||- odpali³em Pokemon Battle Revolution. Akurat los sprawi³, ¿e wersja 5433 jest najszybsza, a ma bugi w Rental Pass! Jak naprawiæ obrazki?

6. -||- odpali³em Mario Kart Wii. Mam speed taki jak normalnie (czytaj: jak w 4356 oraz nowszych buildach), ale zmniejszy³a siê ilo¶æ FPS do 45 na DirectX i 15 na OpenGL. Wie kto¶ co¶ o tym?

Od razu mówiê, ¿e korzystam g³ównie z DirectX 9, a z Rumble i XD jadê na Open GL. Mam safe texture catche, mam dobre napisy. W Mario...(czyli bla, bla, bla) u¿ywam Zelda hack i przeklinam opcjê Panic Handlers. Nie wchodzi w grê powrót do 4356, usun±³em plik, a mam problem z linkami :D

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

Rennossa
Gapa, gubi PokeBalle
...wolê swoj±...

Do³±czy³: 18 Mar 2009
Sk±d: z Floaromy
Wys³any: 6 Maj 10, 16:37   

? O_o

Sygnatura użytkownika

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 6 Maj 10, 18:50   

Dziêkujê za logiczn± odpowied¼...

---------------
Ten i poprzedni post do wyrzucenia, temat ma zostaæ.

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku