Dobra, nudno siê zrobi³o wiêc za³ozê sobiê temat
Je¶li na forum s± jacy¶ fani pi³ki no¿nej, to niech wpisuj± tutaj, swój ulubiony klub. Mo¿e byæ nawet wiêcej ni¿ jeden, a co mi tam :P.
Moj± ulubion± dru¿yn± jest Duma Kataloni, czyli tatatataratatatam(fanfary)-FC BARCELONA. Niestety nie mogê siê pochwaliæ d³ugim sta¿em je¶li chodzi o kibicowanie tej dru¿ynie, poniewa¿ kibicuje im dopiero od 4 lat. I proszê mi tu nie pisaæ, ¿e jestem sezonowcem, i kibcuje tylko druzynie, która odnosi sukcesy! Co to, to nie. Jak widaæ, przetrwa³em dwa sezony bez ¿adnego zdobytego pucharu przez Blaugranê, wiêc jestem nie jestem chor±giewk± i sezonowcem, jak to co poniektórzy zwykli mnie nazywaæ :/.
FC Liverpool by³ do czasu a¿ Dudek opu¶ci³ ich szeregi.
A tak to kibicuje reprezentacji Holandii, a co do klubu to Willem II
Nie jest to jaka¶ uber pr0 dru¿yna ale podoba mi siê mo¿e dlatego ¿e w Tillburgu by³em na wakacjach i feriach? :P
Najwiêkszym chyba sukcesem tego zespo³u by³o dostanie siê do Ligi Mistrzów w 1999/2000 roku, trzy razy mistrzostwo Holandii i dwa puchar Holandii :P
Ostatnio zmieniony przez Bary 17 Grudzieñ 08, 13:40, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ja od zawsze jestem wierny ponad grób A-C--MILANOWI!
Kibicuje im ju¿ oko³o 4-6 lat dok³adnie ju¿ nie pamiêtam
i nigdy nie widzia³em innego kluba któremu móg³ bym kibicowaæ
Hitsu, równie¿ nie bêde komentowa³, ale mam jedn± uwagê: mój nick to paqo a nie jakie¶ papo ;< Na PokeBoardzie te¿ mnie raz tak nazwa³e¶, wiêc to raczej nie jest literówka :/ Akceptuje paqo, ale pago czy papo ju¿ nie!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.