Ja s±dzê, ze ka¿dy MG ma swoje wady i zalety. Ale napiszê tych, którzy maj± ich najwiêcej.
Nenloth - Baaaaardzo d³ugie i przyjemne gry
Blue - Milutkie, s³odkie, czêste odpisy
Inaku¶ - Najlepsza do Mhrocznych gier
Legends - Perfekcja, tylko trochê za du¿o wymaga
Byakurai - 0 braku weny! Ale b³êdy ...
Nikt nie pisa³ ¿e tylko z Pokecollect, to siê wypowiem na bazie PPSu.
4xIjestêg³up: Ten pan zas³uguje na szczególne uznanie. IMO jest najgenialniejszym mg wszechczasów. Leniwy jak ma³o kto, ale jak ju¿ zacznie jakikolwiek w±tek to tylko piæ ten miód. Nie daje forów, ³adnie prowadzi walki, tworzy zar±biste historie. Tylko dla starszych fanów!
BeenHakier: Nastêpny z lepszych. D³ugie posty, chocia¿ czasem nawet nie czyta taktyk gracza. Ciekawe w±tki, sadysta jakich ma³o. Mistrzowskie w±tki, ale 4xIjestêg³up'owi nie dorównuje.
Dim: Cz³ek zna siê na rzeczy. Do¶wiadczony jak ma³o kto, prowadzi sympatyczne gry. Bardzo realistyczne, zna siê na ka¿dej profesji. Ma du¿o pomys³ów. Szkoda, ¿e ma o sobie s³abe zdanie i zwin±³ manatki...
Xillor: Tak tak, on te¿ zas³uguje na miejsce tutaj. Jest lepszy ni¿ siê spodziewa³em: prowadzi grê schludnie, w tempie. Nie przyspiesza, brawa dla tego pana. Widaæ to co najwa¿niejsze (prawie): w±tki poboczne. I to siê liczy!
Nenloth - Doskonale prowadzi gry, ¶wietnie opisuje np. walkê.
Blue - Super MG, ma dobry styl prowadzenia gier.
Inaku¶ - D³ugie, powa¿ne odpisy, taki MG to skarb!
Legends - Super-perfekcyjny MG. Ale bardzo wymagaj±cy.
Byakurai - Nie wiem
Afil: Zdecydowanie mój ulubiony MG, gra u niego by³a czyst± przyjemno¶ci±.
Legends: Mo¿e i du¿o wymaga, ale warto nauczyæ siê odpisywaæ ¿eby prze¿yæ u niego wspania³± przygodê.
Blue: Moja obecna mistrzyni gry, fajnie siê u niej gra.
Byakurai: Gra z nim by³a przyjemno¶ci±. Czasami ¿a³ujê, ¿e siê od niego wypisa³em. Co prawda by³o trochê b³êdów itp. ale warto by³o u niego zacz±æ swoj± przygodê z PBF'ami.
O reszcie nie mam wyrobionego zdania, ale mam nadziejê, ¿e z czasem i w ich zapisach uda mi siê zawitaæ.
Hm...
Legends: Co prawda, wymagania ma mocne, ale robi do¶æ fajnie gry i jest jednym z najbardziej do¶wiadczonym MG u nas Plutonio: Kolejny do¶wiadczony MG, jak czyta³am jego gry, to a¿ mi ³ezka w oku zal¶ni³a Dim: (A kto powiedzia³, ¿e nie mo¿na MG'ów z innych for?) Mój pierwszy MG, którego wspominam bardzo ciep³o... Ogólnie prowadzi fajne gry i jest spoko.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Dim: (A kto powiedzia³, ¿e nie mo¿na MG'ów z innych for?) Mój pierwszy MG, którego wspominam bardzo ciep³o... Ogólnie prowadzi fajne gry i jest spoko.
Ka¿dy chyba pamiêta t± grê . I podpis Kyka pod ostatnim postem :].
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.