Wys³any: 16 Kwiecieñ 10, 15:26 Vilks ze swoim Natu
Dom. Pó¼na noc. Siedzisz sobie na ³ó¿ku i patrzysz na swojego Natu. U¶miecha siê do ciebie. Nagle za oknem s³ychaæ cichutki, ale stanowczy g³os.
- CZY TU MIESZKA VILKS, kolekcjoner?
- Noooo, tak.. - Odrzek³ twój tata.
- To spadówa!
Nagle us³ysza³e¶ kroki za drzwiami. Oj, by³o ¼le...
- Vilks? Mamy polecenie od profesora Elma, by ciê do niego przetransoprtowaæ. Bez Natu - Milutko powiedzia³a Ariana. - Idziesz?
Tja, ale nie przesadzaj z emotkami, które nawet nie dzia³aj±. Postaraj siê pisaæ "bezb³endnie"
------------------------------------
- Nie mo¿emy ci tego powiedzieæ. - Odrzek³a. Zaraz, mo¿eMY? Sprawa siê komplikuje... Bez ¿adnej asysty doszli¶cie do laboratorium. - ¯egnaj... - I odesz³a.
- Dzieñdoberek Vilku! - Nagle wyskoczy³ zza drzwi profesor Elm. Zaraz potem pojawi³a siê dziewczyna
- Hej... - Odrzek³a i zarumieni³a sie. Wygl±da³a cudnie, mia³a niezbyt krótkie, ale i niezbyt d³ugie w³osy. Nie by³a umalowana, ale jej usta odznacza³y siê czerwieni±. Zza niej wyskoczy³ Marill.
- Lyra? - Zapyta³e¶.
- Nieeeee, Mistral!
-----------------------
Nawi±zka do Century, sorry, ¿e za ciebie powiedzia³em...
Wiek: 28 Do³±czy³: 08 Sie 2009 Posty: 938 Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 16 Kwiecieñ 10, 16:12
jak bêdzie 4-5 graczy(powodzenia) zrobisz konkurs jaki¶?
a po co ta dziewczyna? :p
--------------------------
- Ach, to Mistral zadba³a, by¶ tu dosta³. Chcia³em ci daæ zestaw trenerski, ale o ile wiem, jeste¶ kolekcjonerem. Chcia³em ci daæ piêæ Pokeballi, ale jeste¶ Ball Makerem... We¼ ten Pokedex! - Wrêczy³ ci urz±dzenie. - I klaser, ¿eby¶ móg³ zbieraæ odciski stóp Pokemonów. - Poda³ grzecznie klaser. - Chcesz jakiego¶ startera z Johto? - Nie¶mia³o siê spyta³.
Kontakt:
Wys³any: 16 Kwiecieñ 10, 16:44
ale kumpla, nie dziewczyne ale niech ju¿ bêdzie :p
zadba³a, bym to dosta³...co?
-tato, czy mogê teraz dostaæ zestaw do robienia balli? - spyta³em.
-natu, wracaj - powiedzia³em cicho chowaj±c natu do balla.
- Totodile... Hmm.... No dobrze, akurat to jest ostatni w Johto, wiêcej nie widzia³em... - Da³ ci Pokeball i pobieg³e¶ do taty.
- Eeeee... Poczekaj jeszcze z rok, albo dwaaaa... bo ja ci NIE DAM NA PODRÓ¯! - Odrzek³ surowym g³osem tata. - Id¼, wróæ za jaki¶ czas!
Kontakt:
Wys³any: 16 Kwiecieñ 10, 17:02
no wiesz.. ._.
bende puakal ;o
Kontakt:
Wys³any: 16 Kwiecieñ 10, 17:38
-cze¶æ - odpowiedzia³em.
-dziêkuje za ten zestaw.(i za dziewczyne, która rzecz± materialn± nie jest...)
-to.. ja jestem Vilks, a ty? - powiedzia³em do dziewczyny.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.