Od 10 roku ¿ycia chcia³em mieæ w³asny hack pokemon. Zawsze jednak mia³em problemy. Minê³y trzy lata. A ja nadal chcê. I kto¶ mi w tym musi pomóc. Wiêc tak.
Nazwa Hacka: Pokemon Sinnoh & Kanto - legends revenge (Po polsku: Pokemon Sinnoh & Kanto - zemsta legend. Taki jest OFICJALNY TYTU£!
Data wydania (Termin sk³adania prac...): najpó¼niej 01.01.2011
"Rom Base": Pokemon FireRed
Potrzebujê... (I tu jest pies pogrzebany..):
- Kogo¶, kto zrobi tilesety z Pokemon HGSS
- Kogo¶, kto zrobi mapê Sinnoh (OFC. ¶wiata) do Advance Map i po³±czy j± z Kanto
- Kogo¶, kto w Advance mapie zrobi Sinnoh (Od zera!)
- Kogo¶, kto zrobi eventy (Chodzi np. o ludzi, którzy daj± obiekty lub chc± walczyæ, a nie eventove poki!)
- Kogo¶, kto doda poki z Sinnoh (do FireRed) i jakie¶ parê Fakemonów
- Kogo¶, kto zrobi ekran tytu³owy
- Kogo¶, kto zmieni startery
- Kogo¶, kto "wmiksuje" d¼wiêki z pokemon Platinum
- Kogo¶, kto potrafi pisaæ dobrze po angielsku i POPRAWNIE PO "POLSKIEMU"! (Napisa³em tak dla pokemonuff, by siê kapnêli, ¿e to nie dla nich robota)
- Kogo¶, kto MI POMO¯E TO WSZYSTKO SCALIÆ!
Plis, ludzie, zg³o¶cie siê... Ale nie w temacie a na PW. Ja napiszê dok³adnie co ma zrobiæ. Spe³nijcie moje marzenia...
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
dok³adnie, zawsze tak jest,"Robiê hack'a i potrzebujê ludzi którzy mi go zrobi±, a potem bêdê go wrzuca³ jako swój w³asny".
Rutyna w wiêkszo¶ci projektów, niestety, moim zdaniem bêdzie nadzorowa³ prace i tyle
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Powiedzmy sobie szczerze Szymbar15, chcesz aby inni ludzie wykonywali za ciebie najbrudniejsz± robotê a sam nie zrobisz NICZEGO!
I od razu mówiê ¿e taki chwyt jak "Plis, ludzie, zg³o¶cie siê... Ale nie w temacie a na PW. Ja napiszê dok³adnie co ma zrobiæ. Spe³nijcie moje marzenia..." nie zadzia³a. JA takie co¶ nazywam "Naiwne Oczêta"
Byle by znalaz³ siê kto¶ kto siê nabierze..
A tak po prawdzie to powiniene¶ znale¼æ kogo¶ ¿eby ci WYT£UMACZY£ a nie robi³ za ciebie.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Chyba mnie nie znacie... problem jest taki, ¿e ja na niczym siê nie znam .
[ Dodano: 25 Styczeñ 10, 17:18 ]
Kur**, na xipogu (Revie) dali mi niez³y pomys³. Je¶li z Hackiem nikt siê nie zg³osi do koñca stycznia, zrobiê go sam. O niebo gorszy, no ale jaki¶ bêdzie. I we¼cie, ja tylko chcia³em pomocy....
to s± tutoriale od takich rzeczy wiesz?
ale jak nawet ci siê chce tego zobaczyæ to po co w ogóle siê za o bierzesz?
chcesz zrobiæ hacka a sam nic nie robisz w tej sprawie, tylko dajesz og³oszenie, i to wszystko?
leñ z ciebie jest.
inni maj± za ciebie robiæ wszystko a ty nic tak?
ja dziêkujê za tak± robotê.
i jeszcze ten dopisek:
"Spe³nijcie moje marzenie.."
ludzie, a¿ mi siê niedobrze zrobi³o, jak chcesz spe³niæ marzenie to spe³ni je, ale samemu, bo wtedy daje ono najwiêksz± satysfakcjê, ka¿dy ci to powie.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Kurczê, przej±³em siê niesamowicie wypowiedzi± DominLola. Chodzi³o mi o to, by stworzyæ hack, którego creditsami bêdzie Xipog i Pokecollect. Nie wysz³o. Wszyscy zaczêli gadaæ, ¿e ja jestem samolubem, potem napiszê "100% made by szymbar15" i o nich wszyscy zapomni±. Nie prawda. Reaktywujê projekt. Mam 150 fakemonów, wybiorê z nich najlepsze 126 i mam ca³kowicie przez siebie zrobiony region. Wiêc zosta³y takie zajêcia:
[zmieniona wersja postu na szczycie]
Cytat:
Nazwa Hacka: Pokemon Sinnoh & Kussor - Here comes end (Po polsku: Pokemon Sinnoh & Kussor - nadchodzi koniec.) Taki jest OFICJALNY TYTU£!
Data wydania (Termin sk³adania prac...): najpó¼niej 01.01.2011
"Rom Base": Pokemon FireRed
Potrzebujê... (I tu jest pies pogrzebany..):
- Kogo¶, kto zrobi tilesety z Pokemon HGSS
- Kogo¶, kto w Advance mapie zrobi Sinnoh i Kussor (Od zera!)
- Kogo¶, kto zrobi eventy (Chodzi np. o ludzi, którzy daj± obiekty lub chc± walczyæ, a nie eventove poki!)
- Kogo¶, kto doda wybrane przeze mnie poki
- Kogo¶, kto zrobi ekran tytu³owy
- Kogo¶, kto "wmiksuje" d¼wiêki z pokemon Platinum
- Kogo¶, kto MI POMO¯E TO WSZYSTKO SCALIÆ!
I lista zmniejszy³a siê o po³owê. Pomo¿e kto¶? Wiêcej o Kussor jest w Off-topie pod nazw± "Nowy Region - KUSSOR"
- Kogo¶, kto w Advance mapie zrobi Sinnoh i Kussor (Od zera!)
- Kogo¶, kto doda wybrane przeze mnie poki
to mogê zrobiæ JA. tylko.. dodaæ poków siê chyba nie da, trzeba je najwy¿ej pozamieniaæ. np. na te z 1 geny, startery zgaduje bêd± fakemonami?
@edit
scalaæ niczego zabardzo nie trzeba, dajesz rom, my to edytujemy(czyt. ja ._.) i wsio. zapisuje sie automatiko.
Powiedzmy, startery taaaaa... Ale w trawach bêdzie sporo Sinnoh-wskich poków. I wiem, ¿e mo¿na dodawaæ poki. S± w "Dark Cry - the Legend of Giratina". Skontaktuj siê na GG!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.