Nasta³ czas wakacji. Wiadomo - drinki, lemoniada, oraz hektolitry wody mineralnej w obiegu. Ka¿dy szuka co¶ dla och³ody. Jednak¿e - wolne od bu... szkol |D. Rado¶ci± nale¿y siê cieszyæ, dlatego czas na ma³e rozdanie nagród : 3. Mi³o siê prowadzi wasze gry, dlatego prezenty bêd± dosyæ du¿e. Zacznijmy od... A niech bêdzie, panie maj± pierwszeñstwo. Blue!
Z nicku mo¿na wywnioskowaæ, ze lubisz niebieskie obiekty. Je¶li nie - gomen. W ka¿dym razie, przyda siê co¶ na poszerzenie sk³adu. Dlatego dostajesz dwa (Dive Balle). W losowaniu napojów, dosta³a¶ nie puszki, ale cztery "butelki" (¶wie¿ej wody mineralnej :3). Gdyby Ci siê bardzo nudzi³o, (Blue Flute), a do tego (okulary przeciws³oneczne). Warto pisaæ do rodziny z wakacji, st±d te¿ (Falowa pocztówka). A na deser, ¶wie¿utki (TM55 - Prysznic).
Neen! Twoja kolej! bardzo mi siê kojarzy z Twoim nickiem inny gatunek pi³ek, dlatego dostaniesz dwa (Nest Balle). Do tego na gor±cy czas, cztery puszki (lemoniady). Czas na co¶ praktycznego - otrzymujesz zestawik (Kamieñ Pioruna), oraz (Kamieñ Wody). A ¿eby nie przesadziæ z giftami, na deser pozostaje (TM34 - Fala Szoku).
Tyle ode mnie, udanych wakacji ¿yczê! : 3
Tak, te rzeczy mo¿ecie sobie wpisaæ do sygnaturek.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.