Pisa³em o tym na czacie, ale Paqo wspomnia³, ¿ebym napisa³ o tym pomy¶le tutaj. Tak wiêc nie przed³u¿aj±c: Chyba Inaku¶ napisa³a ostatnio, czy nie warto by zrobiæ na forum PBF dzia³u Arena, w którym gracze, którzy maj± oczywi¶cie aktywne gry mogliby pojedynkowaæ siê nawazjem. My¶lê, ¿e by³oby to ¶wietnym urozmaiceniem dla nas wszystkim i ¿e w³a¶nie tam mogliby¶my zorgainizowaæ ew. turniej, czy pojedynek na taktyki. Co wy na to ?
Pojedynki na taktyki? Chodzi ci o walki? Ja jestem za. Pisa³em o tym wcze¶niej ju¿, moim zdaniem to ¶wietny sposób na poprawienie jako¶ci taktyk.
Pomys³ jest nawet udany, podoba mi siê.
Ale w tym dziale arena mo¿na by by³o zrobiæ jakie¶ poddzia³y:
-Turniej
-Bitwa na taktyki.
¯eby to by³o pouk³adane a nie wielki chaos
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Nie ³atwiej to nazwaæ pojedynki? Nie ka¿dy gracz zajarzy o co chodzi.
Moim zdaniem lepiej zlepiæ to w jeden dzia³, który nazwaæ "Arena Bitew" lub "Koloseum". Turnieje zazwyczaj s± rzadko organizowane, wiêc nie op³aca siê robiæ oddzielnego dzia³u.
Te¿ tak my¶lê, z reszt± je¶li nawet by³by jaki¶ turniej, mo¿na by odznaczyæ temat z walk± od pozosta³ych nie s±dzisz? Na przyk³ad przykleiæ, czy napisaæ w opisie tematu, ¿e jest to walka turniejowa?
I chyba mo¿na ju¿ za³o¿yæ takie subforum, nie?
Pojedynki na taktyki? Chodzi ci o walki? Ja jestem za. Pisa³em o tym wcze¶niej ju¿, moim zdaniem to ¶wietny sposób na poprawienie jako¶ci taktyk.
Hmm... A pomys³ Legendsa ci siê nie podoba³...
Anyway, to jest niez³y pomys³.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.