Mam du¿y problem. Pobra³em z romulation.net angielsk± wersje gry heart gold. Wszystko dobrze chodzi³o a¿ do momentu zdobycia przeze mnie 3 odznaki. Po jej zdobyciu gdy zapisujê grê i pisze player saved the game wyskakuje mi napis NO$GBA FATAL CRASH ROM. Mo¿ecie mi jako¶ pomóc. I czy mo¿na zachowaæ savy??????
Bo¿e. ¦ci±gnij w uploadzie wersje ode mnie. Tam masz wszystko skonfigurowane tylko
w³±cz d¼wiêk (sound) bo zapomnia³em, ¿e d¼wiêk jest naturaln± czê¶ci± gry i gdy nie
odczytuje d¼wiêku nastêpuj±ce wydarzenia siê nie pojawiaj± tylko odwracalnie gra siê
przycina (np. podczas walki). Tak wiêc ¶ci±gasz ode mnie, wklepujesz kod od
DominLoLa i w³±czasz d¼wiêk. Ewentualnie jak nie chcesz graæ na full-screenie to
¶ci±gnij od paqo.
Taaa. Otwierasz tê grê ode mnie, zapisujesz. W folderze Battery pojawia siê ten zapis. Bierzesz zapis z swojej poprzedniej gry zmieniasz nazwê na tak± jak teraz jest w Battery nowej gry i podmieniasz. Troszkê na ch³opski rozum ale inaczej tego nie da siê wyt³umaczyæ.
W Cerulean, w domku Billa. Musisz dawaæ konkretne Pokemony by dostaæ konkretny kamieñ. Tak poza tym utrzymuj kontakty przez telefon, nie którzy ludzie ci go dadz±.
Lickitung - Everstone,
Oddish - Leaf Stone,
Vulpix/Growlithe - Fire Stone,
Staryu - Water Stone,
Pichu - Thunder Stone.
Sun Stone mo¿na dostaæ zdobywaj±c pierwsze miejsce w Bug Catching Contest.
PICNICKER GINA - znajduje dla ciebie Leaf Stone.
SCHOOLBOY ALAN - znajdzie dla Ciebie Fire Stone.
LASS DANA - znajdzie dla Ciebie Thunder Stone.
FISHER TULLY - znajdzie dla Ciebie Water Stone.
Jednak z trenerami jest tak, ¿e raz chc± walczyæ raz ci tylko co¶ pobiadol± a od czasu do czasu dadz± ci kamieñ, wiêc od razu go od nich nie dostaniesz lepsza jest opcja z Cerulan chyba.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.