POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
24 Maj 12, 16:42
"A ja mam sw± gitarê ..."
Autor Wiadomo¶æ
jagodowy 
Gapa, gubi PokeBalle
nie znosi Asha x3

Do³±czy³: 06 Kwi 2009
Wys³any: 27 Marzec 10, 09:30   "A ja mam sw± gitarê ..."

Gitara spakowana, spakowana! Oczywi¶cie elektryczna ...Pamiêtaj synku, ¿eby¶ jej nie zgubi³, w koñcu to chyba jeden z nabardziej kluczowych elementów Twojej wyprawy, prawda ? Musia³e¶ wiêc pos³uchaæ jeszcze troszkê wyk³adzików ukochanej mamusi. Ciep³o siê ubieraj, dbaj o siebie, pij Actimel. Od do¶æ d³ugiego czasu mia³e¶ tego serdecznie do¶æ, dlatego wyprawa bêdzie dla Ciebie nie tylko przygod± ¿ycia, nie tylko podró¿± po ¶wiecie Hoenn z Twoim starym znajomym:

... Nie tylko mo¿lwo¶ci± skomponowania piosenek w ciszy i spokoju, ale i niezwyk³a odskoczni± od rzeczywisto¶ci. Nie przed³u¿aj±c ... Wszystkie potrzebne i niezbêdne do podró¿y rzeczy ju¿ masz - 5 PokeBalli, PokeDex, PokeNav. 1000$ równie¿ jest na swoim miejscu.
Tak wiêc witaj przygodo!

Aha i zemsta bêdzie s³odsza, ni¿ my¶lisz ;3

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 27 Marzec 10, 09:44   Re: "A ja mam sw± gitarê ..."

berry napisa³/a:

Aha i zemsta bêdzie s³odsza, ni¿ my¶lisz ;3

Good joke!

No có¿... Trzeba bêdzie jako¶ siê zabezpieczyæ na wypadek, gdyby rodzice kontrolowali, czy wy¿³opa³em Actimela...
- Electrike, gotowy? Chyba czas i¶æ przed siebie, no nie? - Mówiê do poksa, wyci±gam nowo otrzymany Pokedex, otwieram klapkê pe³en podziwu dla konstruktorów, skanujê Electrika. (B³agam, nie m¶cij siê za speciala "splash" XD ^-^).
No dobra, koniec testów. Trzeba trochê ruszyæ piêæ liter (znane te¿ jako z.a.d.e.k), bierzem gitarê, drug± gitarê i idziem.
- Najpierw... To co Electrike? Droga 101?

EDIT: Nie wiem czy ¿artujesz, czy nie, ale ¿eby nie ryzykowaæ to rezygnujê z gry. Bye!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: