Co to jest Emerald ? Tzn. wiem, ¿e to jaka¶ pokegra, ale tu ocb ?
Kojot napisa³/a:
Dziwne ale tylko Kaspersky go wykrywa.
Ech, na PHP-Fusionie to bym od rêki to za³atwi³, ale tu...
Kojot napisa³/a:
zróbcie co¶ z botami -,-
chyba ¿e chcecie ¿eby strona wyl±dowa³a w stronach niebezpiecznych..
co odbija siê na ilo¶ci u¿ytkowników ...
Strona nie wyl±duje, z botami nie da siê wiel zrobiæ.a nie wiem, co maj± boty do userów...boty s± przez toplisty, ale to równie¿ z toplist, przychodzi 25% dziennego uu...co¶ za co¶...
Userzy natomiast, s± raczej zniechêceni layem, który na FullHD jest okropnie malutki - np. czcionka...ale ¿e Raik ma teraz "bardzo powszechne zajêcia, koñcz±ce siê 18 letnim okresem sp³aty"...ech...
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
ale ¿e Raik ma teraz "bardzo powszechne zajêcia, koñcz±ce siê 18 letnim okresem sp³aty"...ech...
Boty owszem s± wnerwiaj±ce, ale do¶æ sprawnie idzie sprz±tanie po nich. Tak jak powiedzia³ Poke nie za wiele wymy¶limy. Musimy siê z tym mêczyæ : /
da siê. zmieniæ captcha i dodaæ co¶ jak by³o na revie (wybierz z listy)
To wtedy 10-latki siê nie regn±, bo nie uda im siê przej¶æ przez to...
Aha, 5+ dla Kojota za ekscesy jakie wyprawia³ + zdj±³em mu moda. Nie mam zamiaru kasowaæ ci±gle jego bezpodstawnych warnów - a nawet je¶li s± jakie¶ powody to "muuuuu" itp. jakie wpisuje nic mi nie t³umaczy. Poradzimy sobie bez niego. Ewentualnie, mo¿na sie zastanowic nad nastêpc±.
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Zabezpieczenie przeciw botom wprowadzi³em ponad rok temu , czyli dopiero wtedy, kiedy przej±³em tutaj naprawdê w³adzê i nikt nie móg³ blokowaæ moich sensownych reform. Jak widaæ, poprzedni system, kiedy w³adzê mia³a jaka¶ tam grupa, nie by³ skutecznym gdy¿ niemal nic elementarnego siê wtedy nie za³atwia³o.
Sygnatura użytkownika
Poke, powtórzê to ponownie, a je¶li bêdê musia³, to i jeszcze kilka razy. Jedynymi osobami, jakie mia³y dostêp do robienia czegokolwiek w sprawie botów mia³; Drago i chyba Kojot (Tego nie jestem pewien, skoro sam Domin nie móg³ nic zrobiæ jak by³ adminem). Reszta nie mia³a takich uprawnieñ.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Jedynymi osobami, jakie mia³y dostêp do robienia czegokolwiek w sprawie botów mia³; Drago i chyba Kojot (Tego nie jestem pewien, skoro sam Domin nie móg³ nic zrobiæ jak by³ adminem). Reszta nie mia³a takich uprawnieñ.
Mia³em na my¶li paqo, Vabi, Xarox itp.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.