POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Drago
24 Grudzieñ 11, 01:20
*@(&!#(*!&#@(*!#&!(*@&#!

Co s±dzisz o regulaminie?
Dobry
66%
 66%  [ 2 ]
zUy.
33%
 33%  [ 1 ]
G³osowañ: 3
Wszystkich G³osów: 3

Autor Wiadomo¶æ
Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Sk±d: Bandle City
Wys³any: 14 Czerwiec 11, 20:44   *@(&!#(*!&#@(*!#&!(*@&#!

Cytat:

1. W ka¿dym temacie rozwi±zujemy tylko i wy³±cznie 1 PROBLEM.
2. Nazwa tematu powinna czê¶ciowo opisywaæ twój problem: czyli zamiast napisaæ "POMOCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY" napisz: Problem z Save'm HG/SS. U³atwi nie tylko tobie, ale i innym odszukanie takiego problemu który TY masz.
3*. Tematy których problem nie zosta³ rozwi±zany (jest tylko i wy³±cznie jeden post, i to jest post autora tematu) oraz minê³o wiêcej ni¿ 2 miesi±ce od za³o¿enia tego tematu nie wolno odkopywaæ. Osoba która mia³a taki problem, prawdopodobnie ju¿ go rozwi±za³a i pomoc w tym wypadku jest zbêdna. Nie dotyczy to tematów wolnej rozmowy typu: "Najlepszy Pokemon Ognisty w R/S/E" itp.
4. Posty pomocne jak topór dla prosiaczka (dla niekumatych, posty typu: "Zapytaj Wuja Google" Poszukaj u "Cioci Yahoo!" bed± nagradzane warnami.
5. Tematy zak³adamy w odpowiednich dzia³ach.
6. Nie offtopujemy, nie przeklinamy i nie wyzywamy siê wzajemnie.

pomy¶la³em ze pasuje od¶wie¿yæ troszkê regulamin. Albo napisaæ nowy, albo dodaæ do tego co jest ;p

aha specjalnie taka nazwa, ¿eby kto¶ wreszcie skomentowa³.
Jak nikt nie skomentuje to :drago:
Ostatnio zmieniony przez Kojot 14 Czerwiec 11, 20:57, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 14 Czerwiec 11, 20:55   

3* jest jako¶ dziwnie napisane, proponowa³bym,:
Cytat:
3. Tematów w których problem nie zosta³ rozwi±zany (napisany zosta³ tylko jeden post - autora tematu) lub minê³o wiêcej ni¿ 2 miesi±ce od ich za³o¿enia nie wolno odkopywaæ. Osoba która mia³a taki problem, prawdopodobnie ju¿ go rozwi±za³a i pomoc w tym wypadku jest zbêdna. Nie dotyczy to tematów wolnej rozmowy typu: "Najlepszy Pokemon Ognisty w R/S/E" itp.

Drago 
Nosi czapkê Asha
:drago:

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 14 Czerwiec 11, 21:52   

1) to nic nie pomo¿e. jedynie kolejny pretekst aby opieprzyæ osobê odgrzebuj±c± taki temat. los chcia³, ¿e tak± osob± jest zazwyczaj jaki¶ nowy user.
2) skoro problem nie zosta³ rozwi±zany to jednopostowy temat ma ot tak sobie zalegaæ?
3) rozumiem, ¿e nie warto rozwi±zywaæ problemów dla "potomnych"... : /

Sygnatura użytkownika
:drago:

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 15 Czerwiec 11, 07:12   

http://pokecollect.net.pl...p?p=61289#61289

Dziêkowaæ¼ Vasbigonowi za dobre posuniêcie. PC nie jest aktualnie ju¿ niegdzie reklamowane = nie ma ju¿ nigdzie linku do forum. Brawo za my¶lenie. Nie dla zabawy zak³ada³em toplisty, bo dziêki nim by³y na innych stronach linki do PC, gdzie Google lepiej indeksuje strony, do których jest du¿o linków na innych stronach. Szkoda, ¿e mr.Vabi nie ma ¿adnego pojêcia o marketingu stron/for i my¶li "fanowsko". Gratulujê zniszczenia mojej pracy. Zaraz wysy³am Daru polecenie usuniêcia linku do PC z Valhalli (która ma 2k odwiedzin dziennie), bo u nas nie ma ju¿ buttona PV. Gratulujê te¿ temu komu¶, kto da³ admina Vabiemu...Tak, konkurs lepiej zrobi, ni¿ kilkana¶cie linków zewnêtrznych z których pochodzi wiêkszo¶æ odwiedzin Collecta. PokoClub istnieje, tylko ca³e jun.pl ma temporary problem, wiêc...

Cytat:
do tego deesowiec to lipa straszliwa :D
Nie mo¿na tak oceniaæ, bo stron o Pokach/innych bliskich tematykach, jest tak ma³o, ¿e winno siê wymieniæ z ka¿d±, a i tak, du¿o tego nie bêdzie.

Przez okres niebycia buttonów Topek, spadniemy w nich do ostatnich miejsc > usun± nas. I po co potem zak³adaæ ponownie ? Szczególnie, ¿e Vabi znajdzie mo¿e kilka dobrych topek, a na pewno nie tyle, ila ja zrobi³em. Button PC istnije, tylko jestg w nim zawarty stylizowany napisz pokecollect.xt.pl <<< wystarczy³o by go tylko przerobiæ.

Nie wiem, czy powinno siê doceniæ, ¿e piszê to wszystko Tu, a nie w temacie Vabiego, ale chyba tak.

Wiêc jeszcze raz, dziêkujê Vabiemu za usuniêcie linku do PC z kilkunastu stron, do koñca czerwca. Ten ruch, na pewno nam pomo¿e...

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Wys³any: 15 Czerwiec 11, 15:47   

mhm

tylko my tutaj nie rozmawiamy o reklamie, tylko o regulaminie :krejzol:

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Kontakt:
Wys³any: 15 Czerwiec 11, 17:04   

Poke ja nie my¶lê fanowsko, mam jako takie pojecie o pozycjonowaniu, tylko wy³±czy³em stopkê, jej kod jest dalej w pa, wiêc mo¿esz spokojnie za³±czyæ, ale mnie denerwowa³a :D wolê zrobiæ wszystko od zera z buttonem na normalnym serwerze, który nie padnie.

[ Dodano: 15 Czerwiec 11, 17:06 ]
Poza tym poke rusz mózgiem, ja nie usun±³em linku do nas ze stron, ja usun±³em link od nas do nich.

[ Dodano: 15 Czerwiec 11, 17:07 ]
A zreszt± z tego co widzê stopka dlaje jest, wiec nie wiem o co siêburzysz :D

[ Dodano: 15 Czerwiec 11, 17:10 ]
a co do deesowca, to jest to najwiêksze gówno, je¿eli chodzi o strony o nintendo w Polsce.

Za³atwiê wymianê z d-serious i mo¿e ndstuffem, takie co¶ ma sens, a nie gówniany, nieaktywny deesowiec.

[ Dodano: 15 Czerwiec 11, 17:11 ]
I z tego co widzê jest button vall u nas. Wiêc po co te polecenia wys³ane do Daru?

[ Dodano: 15 Czerwiec 11, 17:23 ]
I trzecim spostrze¿eniem mym jest nasze miejsce w rankingach google, po wpisaniu frazy "forum pokemon" jeste¶my na trzeciej stronie, a ja w inny sposób nie mia³bym zamiaru szukaæ forum o pokemonach, DODATKOWO, nikt normalny nie wchodzi na forum, które jest na trzeciej stronie w guglach, dlatego Poke, chcê Ciê poczêstowaæ soczystym, dobrze wypieczonym "spierdalaj, bo i tak gówno wiesz i gówno robisz"

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Wys³any: 16 Czerwiec 11, 20:22   

ee ja nawet nie widzialem na 3 stronie.

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Kontakt:
Wys³any: 16 Czerwiec 11, 23:17   

:vabi:

[ Dodano: 16 Czerwiec 11, 23:45 ]
Przepraszam Kojot, ¼le napisa³em, szuka³em "Pokemon forum".

[ Dodano: 16 Czerwiec 11, 23:53 ]
Po wpisaniu bardziej naturalnej frazy: "Forum Pokemon" jeste¶my na stronie siódmej;

[ Dodano: 17 Czerwiec 11, 00:09 ]

[ Dodano: 17 Czerwiec 11, 00:10 ]

[ Dodano: 17 Czerwiec 11, 00:12 ]

[ Dodano: 17 Czerwiec 11, 00:12 ]

[ Dodano: 17 Czerwiec 11, 00:13 ]

[ Dodano: 17 Czerwiec 11, 00:14 ]

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 17 Czerwiec 11, 14:08   

Kojot napisa³/a:
mhm

Nie jestem idiot± który zak³ada nowy w±tek, wiêc napisa³em tutaj.

Vabigoon napisa³/a:
na normalnym serwerze, który nie padnie.

O co Ci chodzi ? Serwer jest normalny, i nie padnie, bo jest mój, a ja dbam o takie rzeczy jak op³acanie/przed³u¿anie...

Vabigoon napisa³/a:
trzecim spostrze¿eniem mym jest nasze miejsce w rankingach google, po wpisaniu frazy "forum pokemon" jeste¶my na trzeciej stronie, a ja w inny sposób nie mia³bym zamiaru szukaæ forum o pokemonach, DODATKOWO, nikt normalny nie wchodzi na forum, które jest na trzeciej stronie w guglach, dlatego Poke, chcê Ciê poczêstowaæ soczystym, dobrze wypieczonym "spierdalaj, bo i tak gówno wiesz i gówno robisz"

Nie wiem kto szuka for w googlach...naturalnie, wiêkszo¶æ ludzi "chodzi" po linkach z innych for. Nie gówno robiê, bo robiê: utrzymujê Collecta i jego domenê. Chcesz, to przestanê to robiæ, i wtedy du¿o wiêcej jeszcze zrobisz :D :sliniak:
Stopka wróci³a, na 99% dziêki Raikowi, który SAM chcia³ reklamê Googla.
I oczywi¶cie, lepiej powklejaæ moc g³€pich obrazków...

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Kontakt:
Wys³any: 17 Czerwiec 11, 17:41   

PokeMan napisa³/a:
Kojot napisa³/a:
mhm

Nie jestem idiot± który zak³ada nowy w±tek, wiêc napisa³em tutaj.

Wiêc jeste¶ offtopuj±cym idiot±. :*

PokeMan napisa³/a:
Vabigoon napisa³/a:
na normalnym serwerze, który nie padnie.

O co Ci chodzi ? Serwer jest normalny, i nie padnie, bo jest mój, a ja dbam o takie rzeczy jak op³acanie/przed³u¿anie...

Serwer nie jest normalny, bo nasz button by³ na serwerze pokeserwisu.

PokeMan napisa³/a:
Vabigoon napisa³/a:
trzecim spostrze¿eniem mym jest nasze miejsce w rankingach google, po wpisaniu frazy "forum pokemon" jeste¶my na trzeciej stronie, a ja w inny sposób nie mia³bym zamiaru szukaæ forum o pokemonach, DODATKOWO, nikt normalny nie wchodzi na forum, które jest na trzeciej stronie w guglach, dlatego Poke, chcê Ciê poczêstowaæ soczystym, dobrze wypieczonym "spierdalaj, bo i tak gówno wiesz i gówno robisz"

Nie wiem kto szuka for w googlach...naturalnie, wiêkszo¶æ ludzi "chodzi" po linkach z innych for. Nie gówno robiê, bo robiê: utrzymujê Collecta i jego domenê. Chcesz, to przestanê to robiæ, i wtedy du¿o wiêcej jeszcze zrobisz :D :sliniak:
Stopka wróci³a, na 99% dziêki Raikowi, który SAM chcia³ reklamê Googla.
I oczywi¶cie, lepiej powklejaæ moc g³€pich obrazków...

Daj sobie spokój z serwerem za 4 dychy, który i tak w pierwszym roku wygra³e¶, wiêc mia³e¶ go za darmo. Sorry ale wk³ad czterdziestu z³otych na rok to jest ¿aden wk³ad.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: