Jak wiemy Blue, naszej drogiej kole¿anki nie ma.
Wróci dopiero 30 marca, ale wtedy ju¿ bêdê klei³ wszystko.
I teraz mam pytanie. Czy kto¶ by napisa³ materia³ od Blue??
Bo bez tego bêdzie tego trochê ma³o, bez jej materia³u.
Mo¿emy te¿ daæ materia³ zastêpczy. Co my¶licie? Zrobimy ma³e zastêpstwo na ten miesi±c?
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Pomys³ z zastêpstwem i ,,materia³em zastêpczym'' nie jest, a¿ taki z³y, bo w koñcu ostatnio s³yszeli¶my, ¿e jak na gazetkê, to napisali¶my ma³o... ale có¿...
Wiêc je¶li bêdziemy mieli to zastêpstwo, to kto tam pójdzie ?
Na mnie siê nie patrz... gdybym wiedzia³, ¿e wyniknie co¶ takiego zaklepa³bym trochê wolnego miejsca, ale je¶li dowiadujê siê teraz... to ju¿ nie pomogê.
Najbli¿szy tydzieñ mam kompletnie zajêty !
Jutro, z kumplem bêdziemy ,,remontowaæ'' pokój, aby zrobiæ tam nasz ,,klub'', a raczej tak± samotniê, gdzie bêdziemy siedzieæ i np. czytaæ komiksy, mangê, ksi±¿ki.
Pojutrze tak samo.
Poniedzia³ek - Szko³a
Wtorek - Szko³a
¦roda - Szko³a
Czwartek - To samo co w Sob. i Nie.
Pi±tek - Najprawdopodobniej to samo...
Sobota - Przygotowanie do ¶wiat.
Wiêc widzisz...
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Aha... to ju¿ wiem dlaczego wyby³a sobie na tydzieñ. Dobrze, ¿e Vabi co¶ o tym napisze. Ja ju¿ szukam tematów do nastêpnego numeru. Wiecie mo¿e o czym¶ ciekawym, o czym ja mogê nie wiedzieæ?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.