POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
28 Grudzieñ 13, 19:52
Island of Glory: Gildia Wysp
Autor Wiadomo¶æ
Nolfaverll 
Pewnie nie zna PokeMana
...Howl.

Do³±czy³: 25 Wrz 2009
Sk±d: zza klawiatury
Kontakt:
Wys³any: 6 Marzec 10, 19:33   

Cytat:
Rekrutacja ludzi - nie zaproszenie ludzi. Nie pamiêtasz jak knuli¶my ze spoconym jak tu sprowadziæ znowu 4xIa i mg na reva? Albo jak chcieli¶my Ciebie przekonaæ, ¿eby¶ uwolni³ siê od astville?

Stary, nie wiedzia³em, ¿e ja tam by³em wiêziony.

Cytat:
Projekty... czyli licz± siê tylko wybrani, a Ci zaanga¿owani to nie? Super.

Oj, nie czytamy chyba dok³adnie, co?
Cytat:
Ale tu równie¿, ka¿dy MG mia³ swój wk³ad (ka¿dy aktywny)

Poza tym, napisa³em: NAJWIÊCEJ zawdziêczam Dimowi, który zrobi³ najwiêcej.

Cytat:
No i widaæ, ¿e znowu jeste¶ po stronie vulpa. A szkoda, bo nic nie wiesz. Ale masz moj± gwarancjê - kiedy¶ poznasz prawdê to siê zdziwisz.

A to ci ciekawe... Bardziej interesuj±cej nowinki nie s³ysza³em od dawna :O

Cytat:
Ja te¿ bym da³ spokój, ale jak kto¶ od razu naje¿d¿a, to nie mogê tak tego zostawiæ. Szargaj± siê opinie, które i tak s± poniszczone xF.

Nie chcesz braæ udzia³u w k³ótniach, ale bierzesz? Interesuj±ce.

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 6 Marzec 10, 19:38   

Mia³em na my¶li te projekty, które nie przesz³y ._. To by³o po MMaK. O tym mówi³em.
Nie chcê, ale jak powstaj± takie awantury to nie umiem tego zostawiæ spokojnie. Po prostu wtedy ka¿dy pomy¶li, ¿e macie ca³kowit± racjê, a ja nie mam argumentu. Tak to odczuwam.
EOT? Wiêkszo¶æ ju¿ wyja¶niona.

plutonio 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Wys³any: 6 Marzec 10, 21:06   

Tego jeszcze nie by³o k³óc± siê przedstawiciele Reva i Ioga na PokeCollectcie, we¼cie dajcie sobie s³omy, bo to sensu nie ma. Ten da taki argument, a ten da kontrargument. Chocia¿ przynajmniej jest siê z czego po¶miaæ

Astron 
Pewnie nie zna PokeMana
IoG

Do³±czy³: 02 Mar 2010
Sk±d: IoG
Kontakt:
Wys³any: 7 Marzec 10, 17:16   

Legends, zostaw to xd
Po pierwsze i tak nic nie wskórasz, tym bardziej, ¿e swój najwiêkszy "argument" ci±gle chowasz w tajemnicy, zachowujesz siê jak prezydent, "mam haka na vulpa!"...
Jak masz co¶, co powali wszystkich na kolana to to powiedz, a nie robisz wokó³ tego aferê i siê o¶mieszasz...
Co do vulpa... nie o tym ten temat, ja swoje powiedzia³em, ale podobnie jak Legends dziwiê siê, ¿e Ty, Nolfa, tak ³atwo go "uniewinniasz" i usprawiedliwiasz, mówi±c, ¿e mia³ powód...
I s±dzê ¿e ca³a ta "k³ótnia" w tym temacie niepotrzebna, i tak nic nie zmieni. IoG i tak bêdzie robi³ swoje, Revival to samo... Obje¿d¿anie tajemniczego "Planu" szynszyli, który zale¿y od Poke te¿ raczej bezcelowe, skoro nikt nie wie dok³adnie na czym on polega, jedynie w kawa³kach (Valhalla, huh?).
Naprawdê, czy to, ¿e chcemy zrobiæ co¶ nowego (ok, starego, ale mimo wszystko od nowa) jest powodem do takiej wojny...? Je¶li rzeczywi¶cie jeste¶my tak s³abi, jak mówi np. mg, to i tak szybko upadniemy i nie bêdziecie mieli problemu, wiêc po co krytykowaæ, naje¿d¿aæ, atakowaæ wszystkich, którzy bior± w tym udzia³?
Ja rozumiem, ¿e to fora o tematyce Pokemonowej, ale to nie znaczy, ¿e musimy siê zachowywaæ jak dzieci w piaskownicy, kiedy kto¶ przyniesie nowe wiaderko...

Krugs 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 23 Sty 2010
Sk±d: Polska
Wys³any: 7 Marzec 10, 17:53   

Tu co¶ dodam, mo¿e i ma³o wnosi, ale co¶ wnosi:

Podkre¶lam: PPS - Pañstwo Powszechnych Sporów. Ju¿ lepiej brzmi PSP - Polska Scena Pokemonowa (wiem, na to samo wychodzi, ale PPS brzmi jak PZPN). D³u¿ej nie zniosê tych k³ótni i tego chamstwa, jaki propaguj± pewne osoby. Nie chcê operowaæ imionami, ale niektórzy wiedz±, o kogo chodzi.

Co do PokeRanga... Widzê, ¿e PokeMan propaguje zasadê, ¿e je¶li chce siê powróciæ na szczyty, to najpierw trzeba odbiæ siê od dna. I siê z tym twierdzeniem zgadzam, ale to bêdzie, tylko lub a¿, armata wymierzona na Revival.

Mo¿ecie siê ¶miaæ ci, co drwi± z PokeMana, Emachela i innych pokrzywdzonych na Revie, ale ten siê ¶mieje, kto siê ¶mieje ostatni - Mówi wam to co¶? Bo uwa¿am, ¿e do was nie dociera. Kto wpu¶ci³ plotkê, ¿e PokeMan jest "tym z³ym"? Ten, kto tak my¶li, nie wie, co mówi. Mo¿e i w plotce jest 1% prawdy, ale PokeMan, je¶li "z³y", to dla przeciwników, co wpu¶cili t± plotkê na tyle skutecznie, ¿e wielu zaczê³o wierzyæ. Je¶li plotki, to na Pudelku, a nie na Pokeforach. Zawsze taki Pitbulek to zdementuje :D

Na ten ba³agan jest tylko jeden lek: zacz±æ wszystko od nowa - takie panaceum dla PSP

Sygnatura użytkownika
Vintage Krug is back!

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 7 Marzec 10, 20:14   

o kurczê, nie wiem czy mam ¿a³owaæ, ¿e tak d³ugo tu nie pisa³em, ale te¿ wiem, ¿e powinnem tego NIE robiæ, bo po raz 4 zakopujê sobie szansê, lecz nic to i tak nie mam czasu na 1 forum, a co dopiero na 3

spoconyzenek napisa³/a:
Obje¿d¿anie tajemniczego "Planu" szynszyli, który zale¿y od Poke te¿ raczej bezcelowe, skoro nikt nie wie dok³adnie na czym on polega, jedynie w kawa³kach (Valhalla, huh?).

Plan Emachela jest taki, aby przy okazji tego co ja wykonam/zrobiê/wyprawiê, chapn±æ cosik dla siebie.

Krug napisa³/a:
Co do PokeRanga... Widzê, ¿e PokeMan propaguje zasadê, ¿e je¶li chce siê powróciæ na szczyty, to najpierw trzeba odbiæ siê od dna. I siê z tym twierdzeniem zgadzam, ale to bêdzie, tylko lub a¿, armata wymierzona na Revival.

W³a¶nie niekoniecznie, gdy¿ ja naprawdê mam ciekawsze zajêcia ni¿ walki na s³owa, a i tak skoñczy siê to wszystko tak jak, ja chcê :D :sliniak:
Krug napisa³/a:
Kto wpu¶ci³ plotkê, ¿e PokeMan jest "tym z³ym"? Ten, kto tak my¶li, nie wie, co mówi. Mo¿e i w plotce jest 1% prawdy, ale PokeMan, je¶li "z³y", to dla przeciwników, co wpu¶cili t± plotkê na tyle skutecznie, ¿e wielu zaczê³o wierzyæ. Je¶li plotki, to na Pudelku, a nie na Pokeforach. Zawsze taki Pitbulek to zdementuje :D

Gdzie jest ta plotka ? Nie s³ysza³em.

Cytat:
Na ten ba³agan jest tylko jeden lek: zacz±æ wszystko od nowa - takie panaceum dla PSP

Nie. Powinno siê wszy¶ciutko wyja¶niæ, lecz prawda jest taka, ¿e PPS jest ZBYT ma³y aby wszystko wyja¶niaæ, to tak jak z produkcj± filmowo-t³umaczeniow±, ka¿dy chce ¿yæ i je¶æ, wiêc nikt nie wyda wojny SDI które obni¿a stawki, studiom które nie pozwalaj± na adiustacjê przez t³umacza ( choæ ostatnio TVN zatrudnia adiustatorów w³asnych , chwali siê ) a PPS jest jeszcze mniejszy i gdzie¶ chcê jeszcze móc pisaæ i co¶ robiæ, wiêc póki co honor trzeba schowaæ do kieszeni, niestety...

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Raik 
Gapa, gubi PokeBalle
O tu jeste¶ PEPE!

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 24 Kwiecieñ 10, 10:44   

I po(?) forum...

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 24 Kwiecieñ 10, 15:39   

Cytat:
I po(?) forum...

na to wygl±da. Chocia¿ forum mia³ chyba przej±æ kto inny : http://phpbb3.pl/viewtopic.php?f=42&t=11848
wyci±g z tego linka wy¿ej napisa³/a:
hm, mo¿na powiedzieæ, ¿e forum zosta³o przeze mnie "odziedziczone",

zreszt±, to tylko pokazuje g³upotê Emachela, który tak jak 99% pokeadminów

( naj¶wie¿szy przypadek > http://apokemon.dbv.pl/maintenance.php )
, zamiast komu¶ przekazaæ

[ tak jak z Vall : Waldek Senseiowi, który to mimo ró¿nicy pogl±dów z Daru ( http://forum.xipog.pisz.p...?t=2364&start=0 ), jednak przekaza³ mu ostatecznie Vall ( przy po¶rednictwie TD - szarej eminencji Vall która to w listopadzie 2009 zablokowa³a Daru, aby nie umieszcza³ na Vall powodów mojego odej¶cia < które i tak by³y kiepsko opisane, wiêc nic nie szkodzi i tak TD fajny jest :D ) ]

forum, to sobie zamkn±³ i w pupie mia³ wk³ad Luke, który nie wiem po co tam wrzuca³ linki do odcinków. Piszê, ¿e nie wiem po co, bo jak widaæ nie mia³o to sensu, skoro forum siê zamyka, kopii bazy czy czego¶ tam siê na pewno nie zachowa³o.
( wszak to nie Vulpi czy Raik, którzy archiwizowaæ w miarê mo¿liwo¶ci archiwizuj± )
A ju¿ kompletnym nieporozumieniem, by³o to:
http://74.125.77.132/sear...lient=firefox-a

Jak widaæ, GoogleBot mia³ na IOGu zablokowane widzenie dzia³ów, co za tym idzie postów, co za tym idzie kopie tematów nie powsta³y, czyli historyk PPSu jest w dupie. Ale komu¶ komu nie zale¿y na przesz³o¶ci i udokumentowaniu swojej dotychczasowej dzia³alno¶ci, to nie przeszkadza. Mi zale¿y, dlatego PR le¿y od³ogiem - chod¼ mo¿e kiedy¶ wstanie . I tutaj koñczê, zastrzegaj±c ¿e krytyka dotyczy post±pienia z IOGiem, bo sam Emaczel by³ i jest fajny cz³ek, ale co do funkcjonowania w tym biznesie, to nie wiem czy siê nadaje. Niemniej, do koñca bêdê podziwia³ jego bohatersko¶c, kiedy z mojego powodu odszed³ z Reva.
Tak, chyba przyda³oby siê przy¶pieszyæ prace, nad histori± PPSu, bo tak to znów po³owa nie zrozumie...

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

emachel 
Gapa, gubi PokeBalle
aria on the planetes

Do³±czy³: 27 Wrz 2009
Sk±d: Bydgoszcz
Kontakt:
Wys³any: 25 Kwiecieñ 10, 16:44   

"Tak zwany admin forum" teraz siê wypowie ;]

PokeMan napisa³/a:
Cytat:
I po(?) forum...

na to wygl±da. Chocia¿ forum mia³ chyba przej±æ kto inny : http://phpbb3.pl/viewtopic.php?f=42&t=11848
wyci±g z tego linka wy¿ej napisa³/a:
hm, mo¿na powiedzieæ, ¿e forum zosta³o przeze mnie "odziedziczone",

Nigdy nie widzia³em tego, co masz w linku i nie obiecywa³em spoconemuzenkowi ani nikomu, ¿e odziedziczy IoGa. W ogóle nie by³o o czym¶ takim nigdy mowy, wiêc nie wiem sk±d ten pomys³. A wypowiedzi spoconego pewnie s± motywowane tym, ¿e chcia³ zdobyæ odpowiedzi na to jak zaradziæ problemom technicznym forum. Zreszt± dziêkujê mu bardzo za jego wk³ad, by³ jednym z niewielu osób, którym zaufa³em i mnie nie zawiod³y. Tych co mnie zawiod³y by³o a¿ za du¿o, zreszt± Ty Poke te¿ do nich nale¿ysz ;>

PokeMan napisa³/a:

zreszt±, to tylko pokazuje g³upotê Emachela, który tak jak 99% pokeadminów

( naj¶wie¿szy przypadek > http://apokemon.dbv.pl/maintenance.php )
, zamiast komu¶ przekazaæ

[ tak jak z Vall : Waldek Senseiowi, który to mimo ró¿nicy pogl±dów z Daru ( http://forum.xipog.pisz.p...?t=2364&start=0 ), jednak przekaza³ mu ostatecznie Vall ( przy po¶rednictwie TD - szarej eminencji Vall która to w listopadzie 2009 zablokowa³a Daru, aby nie umieszcza³ na Vall powodów mojego odej¶cia < które i tak by³y kiepsko opisane, wiêc nic nie szkodzi i tak TD fajny jest :D ) ]

Po co mia³em przekazywaæ forum komu¶ innemu? Wszyscy, którzy byli jako¶ zaanga¿owani w jego tworzenie wiedzieli o zamkniêciu ju¿ nawet wcze¶niej i nie zg³aszali takich pretensji. A komu¶, kto nie mia³ najmniejszego wk³adu w nie, albo i tak go ju¿ nie ma nie ma sensu przekazywaæ, bo po co? Powód, dla którego IoG by³ tak ma³o popularny ju¿ ustalili¶my i nie wiem w jaki sposób przekazanie forum mia³o by w tym pomóc. A egzystencja w niebycie to kiepski los dla takiego forum, tote¿ lepiej, ¿eby go w ogóle nie by³o.

PokeMan napisa³/a:

forum, to sobie zamkn±³ i w pupie mia³ wk³ad Luke, który nie wiem po co tam wrzuca³ linki do odcinków. Piszê, ¿e nie wiem po co, bo jak widaæ nie mia³o to sensu, skoro forum siê zamyka, kopii bazy czy czego¶ tam siê na pewno nie zachowa³o.
( wszak to nie Vulpi czy Raik, którzy archiwizowaæ w miarê mo¿liwo¶ci archiwizuj± )
A ju¿ kompletnym nieporozumieniem, by³o to:
http://74.125.77.132/sear...lient=firefox-a

Jak widaæ, GoogleBot mia³ na IOGu zablokowane widzenie dzia³ów, co za tym idzie postów, co za tym idzie kopie tematów nie powsta³y, czyli historyk PPSu jest w dupie. Ale komu¶ komu nie zale¿y na przesz³o¶ci i udokumentowaniu swojej dotychczasowej dzia³alno¶ci, to nie przeszkadza. Mi zale¿y, dlatego PR le¿y od³ogiem - chod¼ mo¿e kiedy¶ wstanie .

Nie ja ustawia³em GoogleBota i ufa³em, ¿e osoba, która to zrobi³a, zrobi³a to dobrze. No i wychodzi, ¿e po raz kolejny zawiod³em siê na ludziach, szkoda, ¿e dopiero teraz siê o tym dowiaduje... By³o tych kilka osób, na których siê nie zawiod³em (Luke, spoconyzenek) i im dziêkuje za ten wk³ad, bo gdyby nie oni, to to forum pad³oby o wiele szybciej. Przykro mi te¿ z ich powodu, ¿e forum, w które tyle w³o¿yli pracy, pada. Wiem jak to jest, bo sam spêdzi³em na tym niema³o czasu i nerwów (kto by³ na PR, wie o czym mówiê).

PokeMan napisa³/a:

I tutaj koñczê, zastrzegaj±c ¿e krytyka dotyczy post±pienia z IOGiem, bo sam Emaczel by³ i jest fajny cz³ek, ale co do funkcjonowania w tym biznesie, to nie wiem czy siê nadaje. Niemniej, do koñca bêdê podziwia³ jego bohatersko¶c, kiedy z mojego powodu odszed³ z Reva.
Tak, chyba przyda³oby siê przy¶pieszyæ prace, nad histori± PPSu, bo tak to znów po³owa nie zrozumie...

A co tu do rozumienia? Olaæ to gówno, robiæ to po swojemu i nie dla wszystkich, tylko dla tej garstki ludzi, która Ciê doceni.

I jeszcze jedno Poke: stanowczo wolê byæ ceniony za to co robiê, nie za to kim jestem. Wiêc lepiej id¼ liczyæ statystyki na PBFie ;>

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 25 Kwiecieñ 10, 21:33   

emachel napisa³/a:
Nigdy nie widzia³em tego, co masz w linku i nie obiecywa³em spoconemuzenkowi ani nikomu, ¿e odziedziczy IoGa.

przy okazji http://static0.blip.pl/us...48133_inmsg.jpg p.zenek sprostowa³ mnie, ¿e logo IOGa jest jego sprawk±, bo ma nieoficjalnego admina.

emachel napisa³/a:
Tych co mnie zawiod³y by³o a¿ za du¿o, zreszt± Ty Poke te¿ do nich nale¿ysz ;>
Tak, mia³em siê anga¿owaæ w kolejny PBF, który nie jest ¿adn± rewolucj± na PPS, tylko now± interpretacj± tego, od czego mo¿na ju¿ rzygn±æ < tyle tego barach³a ( kilkana¶cie miernych PokePBFów kontra 3 normalne jako¶poziomowe ). Jeszcze bym zapali³ do tego, gdyby to by³a jaka¶ stara kopia IOGa...ale nie kompletne zero - znczy : nowum.

emachel napisa³/a:
Po co mia³em przekazywaæ forum komu¶ innemu? Wszyscy, którzy byli jako¶ zaanga¿owani w jego tworzenie wiedzieli o zamkniêciu ju¿ nawet wcze¶niej i nie zg³aszali takich pretensji. A komu¶, kto nie mia³ najmniejszego wk³adu w nie, albo i tak go ju¿ nie ma nie ma sensu przekazywaæ, bo po co? Powód, dla którego IoG by³ tak ma³o popularny ju¿ ustalili¶my i nie wiem w jaki sposób przekazanie forum mia³o by w tym pomóc. A egzystencja w niebycie to kiepski los dla takiego forum, tote¿ lepiej, ¿eby go w ogóle nie by³o.

Twój powód : bo na IOGa ludzie nie przyjd±, dopóki z dotychczasowych for ich nie wywal±. No popatrz, ja ci to ponad pó³ roku temu co¶ podobnego mówi³em, ale nie, my¶la³o siê, ¿e bêdzie rewolucja, taaak.

Cytat:
Nie ja ustawia³em GoogleBota i ufa³em, ¿e osoba, która to zrobi³a, zrobi³a to dobrze

heh, nigdy nie zrozumiem po co niektóre fora ( np. Astville ) to ustawiaj±...jedyny z tego po¿ytek, to to ¿e jak googlebot ci indeksuje, to siê pojawia na li¶cie userów online. A jak widaæ, taki dodatek mo¿e tylko skomplikowaæ ¿ycie.

emachel napisa³/a:
bo gdyby nie oni, to to forum pad³oby o wiele szybciej.

I prêdzej by¶ zrozumia³ pewne fakty, a tak ¿y³o siê z³udzeniami o kilka dni wiêcej.

emachel napisa³/a:
I jeszcze jedno Poke: stanowczo wolê byæ ceniony za to co robiê, nie za to kim jestem.

Nie za bardzo rozumiem, tego o PBFie te¿ nie bardzo... Co do "zawiedzenia siê " : hmm, zapomnia³o siê o tym, jak siê by³o MG kiedy PBF na PC siê pojawi³
( koniec roku 2009, ha d³ugo wytrzymali¶my bez PBFa ^^ )?
A potem [ tak jak 4xIjestêg³up ( pozdro ), p4 ( te¿ pozdro ) i jeszcze ktu¶ ) siê znik³o... Czy to nie by³o zawiedzeniem ? Odej¶cie z posady MG na PC, by byæ MG na innym forum ? Zawiód³ pan ludzi, którzy niepotrzebnie siê przez pana rejestrowali na IOGu, bo pan obieca³ za du¿o i na dodatek nie zrobi³ nic rewolucyjnego, a przecie¿ mia³a to byæ nowa jako¶æ PPSu.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: