POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Otwarty przez: Drago
24 Grudzieñ 11, 18:16
pokemon platinum gba
Autor Wiadomo¶æ
Croagunk 
Pewnie nie zna PokeMana
specjalista w FR

Do³±czy³: 20 Gru 2008
Sk±d: Starogard Gdañski
Wys³any: 2 Styczeñ 09, 16:03   pokemon platinum gba

na jakiej stronie jest pokemon platinum gba (z jakiej¶ wersji przemieniony w hacka)
i wiem ¿e pu¶ci³em ju¿ ten temat ale go zamkniêto i nie podano mi linku.

p.s.podajcie po prostu hack

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 2 Styczeñ 09, 16:07   

G O O G L E nie gryzie!
Wpiszuje Pokemon Platinum GBA Download i koniec pie¶nie, arivederchi roma!

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Croagunk 
Pewnie nie zna PokeMana
specjalista w FR

Do³±czy³: 20 Gru 2008
Sk±d: Starogard Gdañski
Wys³any: 2 Styczeñ 09, 16:13   

Mo¿e co¶ ja¶niejszego?

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 2 Styczeñ 09, 16:16   

Kod:
http://www.google.com/search?client=opera&rls=pl&q=Pokemon+Platinum+GBA+Download&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

Proszê

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Bary 
Pewnie nie zna PokeMana
: O

Sk±d: Elbl±g
Wys³any: 2 Styczeñ 09, 21:41   

DominLoL - pierwsze i ostatnie ostrze¿enie, ¿eby nie by³o. W dzia³ach HELP CENTER nie ma czego¶ takiego jak "GOOGLE NIE GRYZIE" Albo pomagasz podaj±c bezpo¶redni link w tym przypadku, albo w ogóle nie odpowiadasz na dany post.

Valadin
[Usuniêty]

Wys³any: 5 Styczeñ 09, 14:21   

I to jest tzw. "Help Serwis" czyli w skrócie "Google nie gryzie a jak nie umiesz szukaæ to spierdal*j."

¯eby nie by³o, sprawd¼ to: http://www.sendspace.pl/file/pR5kXPJq

paqo 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 5 Styczeñ 09, 14:49   

Z góry przepraszam za offtop ale musze to napisaæ.

Valadin, zauwa¿, ¿e nie ka¿dy z HS tak odpowiada.

Piplup
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 05 Sty 2009
Wys³any: 6 Styczeñ 09, 15:21   

Mo¿e i to nieodpowiedni post ale dam ci rade ¶ci±gnij Emulator No$gba 2.6a ustawienia moge podaæ i graj a nie hacki jakie¶ nie hacki ...

Drago 
Nosi czapkê Asha
:drago:

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 6 Styczeñ 09, 18:52   

to ja te¿ nie do koñca w temat i je¿eli moderatorowi bêdzie bardzo przeszkadzaæ niech usunie tego posta .
dlaczego nie hacki? gier Pokemon (pomijam Stadium, Mystery Dungeon itp) wcale wiele niema du¿o a i one po pewnym czasie siê nudz±, natomiast ró¿ne hacki np takie jak ten, który da³ Valadin s± bardzo interesuj±ce i daj± du¿o zabawy. po za tym programy chodz±ce na VBA ³atwiej i bardziej mo¿na przyspieszyæ, nie trzeba siê te¿ mêczyæ z MyZoom'em albo czym¶ mu podobnym, a co za tymi idzie akcja szybciej sie rozwija i gracz jest mniej znudzony.
btw temat o odpowiednich ustawieniach do No$gba ju¿ jest. http://www.pokeboard.pl/viewtopic.php?t=91

Sygnatura użytkownika
:drago:

Raiden 
Gapa, gubi PokeBalle
I'am Redi xD

Do³±czy³: 08 Lis 2008
Sk±d: Z-ja
Kontakt:
Wys³any: 20 Styczeñ 09, 18:00   

jak zdobyæ cut?

Sygnatura użytkownika
Help Serwis