jo, gra³ kto¶ z was mo¿e w plemiona? jak wam idzie/sz³o? :p
Moja historia z plemionami zaczê³a siê mniej wiêcej rok temu, wcze¶niej tylko przygl±da³em siê jak gra³ brat :p Po tym jak wysz³o na jaw ¿e gra³ na dwóch kontach, na tym samym ¶wiecie musia³ pozbyæ siê jednego i da³ go mnie : p pó¼niej przez mniej wiêcej pó³ roku gra³em na 14 ¶wiecie gdzie zdoby³em 520 tysiêcy pkt' ów i chyba mia³em przejête 40 wiosek.
Pó¼niej znudzi³o mi siê granie i pooddawa³em wioski ludziom z plemienia i zacz±³em graæ od nowa na Classicu. Tam zdoby³em 30 tys pkt i te¿ odechcia³o mi siê graæ ( ) Pó¼niej jeszcze gra³em na 21 ¶wiecie ale tam raczej sukcesów nie osi±gn±³em, jakie¶ 8 tys pkt mo¿e :p i tak¿e pozby³em siê wioski.
Teraz Wróci³em do gry na 30 ¶wiecie i muszê przyznaæ ¿e dobrze jest wróciæ XD
(trochê siê rozpisa³em, i tak ca³a ta 'historia' zosta³a skrócona XDD)
Sam osobi¶cie nie gra³em, nie przepadam za MMO (z wyj±tkiem BFa), ale to musi byæ podniecaj±ca gra skoro koledzy na lekcji gadaj± co podbili i za ile SMSa wys³ali...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.