Witam wszystkich! No wiêc tak pomy¶la³em ¿e na tym forum te¿ mo¿na by zalo¿yc taki temat, na innych formch takie w³a¶nie tematy s± czêsto, ludzie chêtnie w nich uczêszczaj±. No wiêc w temacie chodzi o to ¿eby dawaæ swoje zdjêcie, np. wrzuciæ na imageshack.us i daæ linka na forum. Ja przez jaki¶ czas nie umieszcze zdjêcie bo nie mam USB ¿eby fote z komy na kompa zrzuciæ, a kamerki nie mam. Ale jak zrzuce to odrazu tutaj dam. (Nie my¶lcie ¿e siê wstydze!)
Widzia³e¶ na demotach (jak jeszcze mia³y sens) seriê demotywatorów z poziomu robienia ekhem... jestem grzeczny wiêc tego tu nie powiem :p to w³a¶nie tego typu zdjêcie. I hmm nie liczy³bym na to ¿e reszta userów ci siê odwzajemni.
Pikachu jest s³odziuuutki
Jak dobierzesz odpowiedni± ogniskow± obiektywu do odleg³o¶ci z jakiej cykasz fotkê to wyjdzie naturalnie [w±tpiê ¿eby¶ zaposiada³ co¶ w stylu lustrzanki (obiektyw tele) ale z jak najdalsza na najwiêkszym zoomie w normalnym kompakcie nie powinno zniekszta³caæ ]
Ten na avku to Tom Selleck :0
Nie nie pochwalê siê i ka¿demu to odradzam, zdecydowana wiêkszo¶æ osób potem ocenia u¿ytkownika na podstawie tego jak wygl±da a nie tego jaki jest, dlatego nie licz(cie) na to
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.