No i najwa¿niejszy temat czyli ZAPISY!!!
Przyjmê 1 lub 2 trenerów i 3 lub 4 innych.
TRENER:
Cytat:
Imiê, nazwisko, pseudonim: Wiadomo.
Wygl±d: Obrazek albo opis.
Charakter: Wiadomo (mam nadziejê).
P³eæ: Jeszcze bardziej wiadomo.
Starter: Nie ewoluacja, skamienielina i legenda.
Historia: Minimum 5-6 zdañ.
Cel: Co chcesz osi±gn±æ?
Kraina: Kanto i Jahto - bez problemu, Hoenn - tu zapis musi byæ ca³kiem dobry, Shinnoh - zapis musi byæ mistrzowski.
Towarzysze: Tak lub nie. Mo¿ecie te¿ podaæ jacy.
Pro¶by: Wasze do mnie.
FOTOGRAF:
Cytat:
Firma: Jedna z trzech.
Kraina i miasto: Miasta bez problemu, z krainami tak jak u trenera.
£OWCA POKEMONÓW:
Cytat:
Kraina i miasto: Miasta bez problemu, z krainami tak jak u trenera.
Je¶li zapomnia³em o czym¶ istotnym to na PW.
Sygnatura użytkownika
Nakarm moje jaja :prosi:
A ju¿ najbardziej to ciemnozielone z lewej.
Imiê, nazwisko, pseudonim: Volkner JR(VOLT)
Wygl±d:Mam z³ote w³osy,niebieskie oczy.Noszê czarn± podkoszulkê,d¿insow± kurtkê i d¿insy. .
Charakter:Jestem szalony - pcham siê w ka¿d± przygodê i nigdy siê nie poddaje
Profesja:Trener
P³eæ: Mê¿czyzna.
Starter:Electike
Historia:Urodzi³em siê Shunyshore city.Od ma³a wielbi³em pokemony typu elektrycznego.Pewnego dnia wybra³em siê sam na spacer do lasu.Zgubi³em siê.Ni st±d ni z ow±d pojawi³y siê Mightyeny.Zamkn±³em oczy i czeka³em a¿ zaatakuj±.Podchodzi³y coraz bli¿ej.Chcia³y zacz±æ drapaæ ale pojawi³ siê Electrik ,który rozgromi³ je wielk± si³± pioruna.Niestety za Electrikem pojawi³a siê Poochyena i dotkliwje go pogryz³a poczym uciek³a.Po kilku minutach znalaz³ nas le¶niczy i pokaza³ drogê do domu.Gdy wróci³em razem z rodzicami zaopiekowa³em siê siê Electrikem.Po kilku dniach wyzdrowia³ i zostali¶my przyjació³mi.W wieku 15 lat wyruszy³em z nim w podró¿.
Cel: Chcê zostaæ jak brat liderem sali w Shunyshore city.
Kraina:Shinnoh.
Towarzysze: Tak.Kumpel Max i kumpela Doni.
Karta trenera:
Ostatnio zmieniony przez Damianer 3 Styczeñ 10, 12:27, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Przyjêty. Gra bêdzie za chwilê. Co prawda Shinnoh trochê przeszkadza ale pierwszy gracz .
W Shinnoh przyjmê jeszcze jednego gracza! Oczywi¶cie je¶li kto¶ chce inn± krainê to bardzo chêtnie. Piszê to bo Shinnoh sta³o siê bardzo popularne.
Sygnatura użytkownika
Trener
Imiê, nazwisko, pseudonim: Ryu, Abunai, -
Wygl±d: Szczup³a, niska; posiada d³ugie, kruczoczarne w³osy, siêgaj±ce do po³owy pleców; zielone oczy oraz blada cera, kontrastuj±ca z w³osami.
Charakter: Egoistyczna, my¶li tylko o sobie [¿eby nie by³o: z czasem siê zmieni i stanie siê bardziej opiekuñcza w stosunku do innych, a g³ównie do Myu]. Opryskliwa, dosyæ ³atwo j± zdenerwowaæ. Mówi to co my¶li; pesymistka; nie potrafi k³amaæ; gdy co¶ jej siê nie podoba, warczy - taki tik.
P³eæ: Kobieta
Starter: Wybierz. Tylko ¿eby by³o koloru czarnego i mia³ ewolucje.
Historia: Mieszka³a w Sinnoh. ¯y³o jej siê tam spokojnie i bardzo wygodnie. Mia³a wielu przyjació³ i jeszcze wiêcej znajomych. Dos³ownie, nie mia³a na co narzekaæ.
Na Bo¿e Narodzenie kto¶ do nich zapuka³ - mama Ryu otworzy³a drzwi i znalaz³a za nimi... dziecko. Nie, nie takie ma³e w koszyczku. Tylko takie wygl±daj±ce na jakie¶ 10 - 11 lat. By³o przemarzniête - na dworze by³a kupa ¶niegu. Dziewczynkê, tak, bo to by³a ona, nakarmiono, ogrzano, ogólnie, zaopiekowano siê ni±. Maluch [zabrak³o mi synonimu XD] szybko zasn±³, wiêc dopiero na nastêpny dzieñ wrêczy³ jak±¶ kopertê. W ¶rodku by³a jedna karteczka, z trzema s³owami 'Kanto, szukaæ, mama'. Ni¿ej widnia³o jeszcze co¶ w stylu 'dzeue' bardzo niewyra¼nie napisane, strasznie ma³ymi literkami.
Bynajmniej, w ten sposób rodzina Abunai przeprowadzi³a siê do wspomnianego regionu.
Czemu o nic nie zapytano dziewczynki? Pytano, jednak nic nie mówi³a. Nie ¿eby wcale nie zna³a mowy, po prostu unika³a tego tematu. Tak to potrafi³a nawijaæ godzinami, co doprowadza³o nastolatkê do sza³u.
Po jakim¶ roku bezowocnych poszukiwañ, rodzice - teraz ju¿ obojga dzieci; zaadoptowali Myu [t± znajdê] - postanowili, ¿e rodzeñstwo wyruszy w podró¿. Ach, k³ótniom i narzekaniom nie by³o koñca. 'Ja siê nie potrafiê ni± zaj±æ, to jeszcze dziecko, sama nie chcê wyruszyæ w podró¿, a co dopiero z kim¶' i takimi tego typu argumentami broni³a siê Ryu. Pañstwo Abunai dos³ownie wypêdzili j± z domu, ka¿±c odnale¼æ matkê owej dziewczynki. Ach, trzeba dodaæ, ¿e tej m³odszej powiedzieli, aby pod±¿a³a ca³y czas, bez wzglêdu na wszystko, za t± starsz±.
Na koniec, dodali jeszcze, ¿e profesor tutejszego laboratorium czeka na nie. Ma im wrêczyæ startery i te inne pocz±tkowe rzeczy.
Cel: Znale¼æ mamê swojej 'm³odszej siostry', bo inaczej nie bêdzie mog³a wróciæ do domu.
Kraina: Kanto
Towarzysze: Myu; pó¼niej jaki¶ ch³opak, za którym Myu bêdzie przepadaæ
Pro¶by: Jaki¶ ma³y romans pomiêdzy moj± bohaterk±, a tym ch³opakiem co do nas do³±czy x3
Je¿eli da radê, to poproszê o grê nielevelow±.
Sygnatura użytkownika
"Szko³y to po prostu uprzywilejowane instytucje sadystyczne" [E. Zagad³owicz]
Imiê, nazwisko, pseudonim: Asz Keczap (ksywa: shaymin15)
Wiek: Od 5 lat ma dziesi±te urodziny. I wszyscy s± przekonani, ¿e ma 10 lat! Nie uznaje swojego wieku
Wygl±d: Kur**, trudno bêdzie. Wygl±da tak jak Ash, ale na czapce zamiast "A" ma obrazek Shaymina
Charakter: Szalony, przyg³ugi, kole¿eñski, bez poczucia czasu, zapomina o datach.
P³eæ: ???? OFC, ¿e chopak!
Starter: Gible ch³opak
Historia: Ash Keczap chodzi do 4 klasy, piêæ razy jej nie zda³. Jego najgorszym przedmiotem jest Historia, a najlepszym; "Oswajanie Pokemonów" Zawsze zapomina³ daty. Pewnego dnia w klasie co¶ zaczê³o go szczypaæ w nogê. Spojrza³ w dó³. Siedzia³ tam malutki, g³odny Gible. Asz nie przejmowa³ siê, ¿e w tym w³a¶nie momencie dosta³ pa³e z Historii. Liczy³ siê tylko ma³y Gible. Gdy nadszed³ koniec roku szkolnego (3 dni pó¼niej) mia³ baaaaardzo nisk± ¶redni±. Rodzice zabrali go z Sinnoh do Johto. Jednak Asz nie lubi³ Johto. Za to postanowi³ wymkn±æ siê z domu i dostaæ siê do Kanto. Tylko jak? Postanowi³, ¿e musi przej¶æ ca³e Johto, z³apaæ Lugiê i dostaæ siê do Kanto. Po wyj¶ciu z miasta wieczorkiem, zauwa¿y³, ¿e kto¶ jeszcze siê wymyka. Jaka¶ dziewczyna. Kole¿anka z klasy! I co¶ Aszowi siê wydawa³o, ¿e siê zgubi³a
Cel: Dostaæ siê do Kanto, przej¶æ Johto, zobaczyæ Lugiê i wróciæ na koniec do Sinnoh zobaczyæ Shayminka!
Kraina: Johto...
Towarzysze: Dziewczyna z klasy, Doon (Dawn) (Ksywa: Zagubiona, wiadomo dlaczego!). Posiada Gibla dziewczynê. Z przyjació³ jeszcze jest Brok. Posiada Bonsly i Sudowoodo, który jest w pokemon day-care
Pro¶by: Czy da³o by siê zrobiæ parodiê prawdziwego Anime?
Podoba mi siê pokecollect!
I jak co¶ to OBIECYWA£E¦, ¿e bêdê mia³ grê u ciebie!
No dobra, parodiê da siê zrobiæ, a jako ¿e obiecywa³em PRZYJÊTY
[ Dodano: 10 Styczeñ 10, 12:59 ]
Widzê ¿e nie ma brania na fotografów i ³owców pokemonów wiêc przyjmê jeszcze JEDNEGO trenera.
[ Dodano: 6 Luty 10, 13:45 ]
Je¶li kogo¶ by to zainteresowa³o to chêtnie poprowadzi³bym podwójn± grê (tj. 2 graczy podró¿uje razem, ma wspólny temat itp.).
PS. Nie ukrad³em pomys³u Afilowi, gry podwójne istniej± od... no od dawna.
Imiê, nazwisko, pseudonim: Kris Manoy
Wygl±d: ¶redniej d³ugo¶ci w³osy koloru ciemny blond, wysoki i szczup³y lubiacy niebieskie ubrania i d¿insy
Charakter:Sympatyczny, kole¿eñski, lubi wyzywaæ do walki du¿o osób, spontaniczny z du¿o wiedz±.
P³eæ: ch³opak
Starter: Poliwag ch³opak
Historia: Na pocz±tku chcia³ zostaæ zwyk³ym nauczycielem matematyki, ale gdy kiedy¶ jecha³ w góry kilka geodude zlecia³o na drogê i zboczy³ z drogi. lec±c w ska³y nagle auto uratowa³ jakis pok. Szukaj±c po necie okaza³o sie ¿e by³ to latios, który uzywaj±c swojej psychicznej si³y nas uratowa³. Zacz±³ interesowaæ siê pokami w szczególno¶ci ewolucjami eevee.Spodoba³y mu siê pokazy koordynatorów jak i walki o odznaki. Pragn±³ zacz±æ karierê lecz po¿yczywszy pokemona kuzynki cherrim, który sam w sobie nadaje sie na pokazy nie stworzy³ nic ciekawego. postanowil spróbowaæ w walkach lecz cherrim zosta³ pokonany przez cacnea'e wiêc siê podda³. postanowi³ staraæ siê osi±gn±æ oba cele lecz narazie zacz±³ fotografowaæ wielkie wyczyny poków i przygl±da³ sie im, by udoskonaliæ siebie i swoje przysz³e poki.
Cel: zrobiæ zdjêcia najsilniejszych poków (walka o odznaki)oraz najpiêkniejszych (konkursy) i potem zaj±æ siê marzeniami
Kraina: jotho b±dz hoenn
Towarzysze: Kole¿anka z klasy, zainteresowana moim pomys³em zeczcia³a zrobiæ tak jak ja i mi towarzyszyc. Nazywa siê Moli Karrichy i jej pokemon to surskit
Pro¶by: o co chodzi wogóle to my robimy co¶ czy ty napisz na pw o co kaman .. . hehe tak szczegolowo
[ Dodano: 12 Luty 10, 20:39 ]
acha dopisza ze
firma : bezrobotny hehe
i to ¿e moga byc b³êdy bo mam dysortografie lekka
Sygnatura użytkownika
Szukam gier pokemon na PC
pisaæ na gg kto ma spolszczenia red yellow itd prosze
Hmm, jakby to... no dobra, napiszê w punktach.
1. Historia jest lekko bez sensu, poruszy³e¶ pe³no w±tków zupe³nie innych od tego co chcesz zrobiæ np. Latios i ewoluacje Eevee.
2. Po kropce piszemy wielk± literê.
3. Problemy z pisowni± mogê zrozumieæ ale wypada³oby wrzuciæ tekst do Worda by GM móg³ zrozumieæ o co chodzi.
4. Pytasz o co w tym wszystkim chodzi? Rozwi±zanie jest najprostsze, musisz poczytaæ inne gry. Polecam lekturê tych: Zaczyna³ praktycznie od zera, teraz gra znacznie lepiej.A to ju¿ wy¿sza szko³a jazdy.
5. Nawet nie zosta³e¶ przyjêty a ju¿ chcesz braæ udzia³ w konkursie?
Tak wiêc zapis ODRZUCAM (tj. nieprzyjêty).
I taka moja rada: Spróbuj zapisaæ siê do Byakuraia, on nie ma teraz ¿adnych aktywnych graczy.
Sygnatura użytkownika
Imiê, nazwisko, pseudonim: Luke fon Fabre (kiedy¶); Luke Yagami (teraz)
Wygl±d: Wysoki blondyn, piwne oczy, szczup³y, ogolony, ciuchy pod kolor oczu, br±zowa chustka na w³osach z czaszk±, br±zowe rêkawice z twardej skóry do ³okci, br±zowy plecak.
Charakter: Ambitny, Romantyczny, Woli towarzystwo dziewczyn, Mi³y, Uprzejmy, Nie potrafi±cy postawiæ na swoim, Inteligentny, Raczej obroñca s³abych, ale nie lubi±cy mami synków, z regu³y rozwi±zuje sprawy inteligentnie nie si³owo.
P³eæ: M³ody mê¿czyzna ;)
Starter: Squirtle
Historia: Ch³opak urodzony niezwykle gor±cego lata w Vermilion City. Rodzina od pokoleñ by³a tam osiedlona, zreszt± znana ze swojego szlacheckiego pochodzenia. Fon Fabre nie mieli jakiej¶ dok³adnej specjalizacji na rynku. Dobrze inwestowane pieni±dze dawa³y doskona³e rezultaty. Z tego rodzina utrzymywa³a siê od kilkudziesiêciu lat. Rodzina by³a dobrze znana na ca³ym ¶wiecie, nie tylko w danym mie¶cie czy regionie Kanto. Tytu³ szlachecki jednak zobowi±zuje, szczególnie do wywy¿szania siê nad zwyk³ymi lud¼mi. Nie do pomy¶lenia by³o spacerowanie tymi samymi ulicami co reszta ludzi, nawet dzieci nie mog³y bawiæ siê z innymi je¶li te nie by³y z zamo¿nych rodzin. Tak te¿ wychowywa³ siê Luke. Odseparowany od normalnego ¶wiata, od rówie¶ników, jedynak. Jedynym kontaktem z rówie¶nikami by³y przyjêcia organizowane przez rodziców Luke'a. Wtedy te¿ poznawa³ masê dziewczyn poniewa¿ w ich mniemaniu by³ bardzo przystojny. Nie mo¿na powiedzieæ by w tym momencie zachowywa³ siê honorowo bo po prostu to wykorzystywa³. Sam do koñca jednak nie wiedzia³ czy lec± na jego kasê czy na urok osobisty ale by³o mu wszystko jedno. W pozosta³e dni bardzo ciê¿ko uczy³ siê by w przysz³o¶ci przej±æ obowi±zki rodziców. Jego to jednak ma³o interesowa³o, wola³ prowadziæ bardziej rozrywkowe ¿ycie. Pewnego wieczoru, na przyjêciu rodziców pojawi³ siê nowy osobnik. Aby dostaæ siê na sam± posiad³o¶æ Fon Fabre trzeba by³o siê wylegitymowaæ nie mówi±c ju¿ o dostaniu siê do willi. Ten jednak by³ ca³kowicie nowy, nikt na niego nie zwraca³ uwagi. Tylko i wy³±cznie Luke zainteresowa³ siê jego osob±. Postanowi³ ¿e odezwie siê do nieznajomego. Ca³e towarzystwo widocznie go ju¿ nudzi³o. Rozmowa zaczê³a siê kleiæ, mimo ró¿nicy wieku. Luke mia³ wtedy 15 lat za¶ nieznajomy oko³o 40. Rozmawiali o pokemonach od których rodzina Fon Fabre stroni³a jak tylko mog³a. By³o to tak nielubiane ¿e na ca³ej posiad³o¶ci by³o tylko kilka pokemonów ale tych naprawdê wyj±tkowych i piêknych, którymi mo¿na by³o siê chwaliæ (Lapras, Dragonair - tego typu). Luke przez ca³y wieczór by³ ws³uchany w historie nieznajomego który jak siê okaza³o jest by³ym liderem jednej z sal. Jednak aby nim zostaæ przeszed³ niezwyk³e przygody. Luke siê zafascynowa³. Ju¿ kompletnie przesta³o go interesowaæ ¿ycie szlacheckie pod wzglêdem nauk i przyjêæ. Spêdza³ ten czas w swoim pokoju czytaj±c o pokemonach. Ksi±¿ki przynosi³ mu nieznajomy na przyjêcia. Tajemnica utrzyma³a siê przez kolejne dwa lata. Wtedy Luke przedstawi³ pomys³ rodzicom ¿e chce zacz±æ w³asn± przygodê. Oczywi¶cie zetkn±³ siê z ostr± odmow± i szlabanem. By³a to pierwsza kara na³o¿ona na Luke'a. Min±³ miesi±c gdy Luke nie odzywa³ siê do rodziców. Panowa³a napiêta atmosfera. Po raz kolejny rodzice wydali przyjêcie i pojawi³ siê trener pokemonów - Kotetsu Yunaka. Luke wiedzia³ ju¿ o nim prawie wszystko, rodzice my¶leli ¿e to zamo¿ny biznesmen - z st±d jego byt na przyjêciach. Tego dnia Kotetsu wrêczy³ Luke'owi bilet. Bilet na statek do regionu Johto. Luke zrozumia³ przekaz. Natychmiast pobieg³ siê spakowaæ, wszystko co najpotrzebniejsze. Mimo ¿e nie zna³ samotnego ¿ycia podró¿nika na zewn±trz to z opowiadañ Kotetsu wiele siê dowiedzia³ i podstawy mia³ opanowane przynajmniej w teorii. Gdy Luke opuszcza³ przyjêcie, Kotetsu wrêczy³ mu pokeball z pokemonem. -Nie otwieraj do momentu gdy bêdziesz na statku jasne? Tu wywo³asz zamieszanie. Na miejscu skontaktuj siê z profesorem. On Ci pomo¿e.- To by³y ostatnie s³owa jakie przekaza³ ch³opakowi. Luke z problemami ale wydosta³ siê z posiad³o¶ci i biegn±c ile si³ w nogach dosta³ siê do portu tu¿ przed odp³yniêciem statku. Ubrany by³ typowo jak zwyk³y ch³opak wiêc nikt go nie pozna³. Zaj±³ miejsce w kajucie i teraz oczekuje dop³yniêcia do regionu Johto i rozpoczêcia swojej przygody POKEMON ju¿ z nowym nazwiskiem - Luke Yagami.
Cel: Dowiedzieæ siê jak najwiêcej o pokemonach, udowodniæ sobie ¿e potrafiê byæ najlepszy i ¿e bycie trenerem nie jest niczym co brudzi szlacheckie nazwisko.
Kraina: Johto
Towarzysze: Tak, ale nie ¶pieszmy siê z tym.
Pro¶by: Niech to nie bêdzie gra typu, walka, miasto, walka, miasto. Jakie¶ ciekawostki, zagadki, niech siê dzieje
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.