POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
MC boot-pendrive
Autor Wiadomo¶æ
Xantos
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 11 Lis 2008
Wys³any: 3 Sierpieñ 10, 10:37   MC boot-pendrive

Siemka chce kupiæ sobie kartê pamiêci (MC Boot) i nie wiem czy pó¼niej bêd± mi odpalaæ na konsoli gry z pendrive (konsola fat-30001 wiêc prawdopodobnie wersja usb to 1.1 a pendrive kupi³em niedawno wiêc nie wiem czy nie bêdzie ró¿nicy miêdzy wersjami) go¶ciu mi pisa³ ¿e rzekomo jest du¿o b³êdów a sama gra to nieraz pokaz slajdów a patrz±c po pebie wersje s± ró¿ne sprzeczne wersje, bardzo proszê o pomoc z góry thx.

Sygnatura użytkownika

XaroX 
Bug Catcher
Rebecca Black LAW JU

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: WHEEKEND
Kontakt:
Wys³any: 3 Sierpieñ 10, 12:07   

o wiele ³atwiej i szybciej jest wykonaæ przeróbkê samemu.

http://precyl.pl/inne-kon...ee-mc-boot.html

jest to ten sam sposób, z którego korzystaj± ci tzw. 'specjali¶ci' na allegro.

je¶li chodzi o kompatybilno¶æ to zale¿y to od wielko¶ci karty pamiêci (najlepiej orygina³ka od sony, 8mb) oraz oprogramowania konsoli (im nowsze tym lepsze z tego co wiem).

wtyczka od pendriva nie powinna mieæ znaczenia. inaczej by by³o, gdyby¶ mia³ wej¶cie 2.0 a wtyczkê 1.1. ale z tego co mi wiadomo w ps2 fat jest wej¶cie 1.0 do którego 1.1 te¿ bêdzie pasowa³o.

Sygnatura użytkownika

Xantos
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 11 Lis 2008
Wys³any: 3 Sierpieñ 10, 12:14   

dziêki ale ten sposób jest tylko dla tych z przerobion± konsol± wiadomo ¿e nie ka¿demu chce siê wywalaæ 120 z³ na modchipa plus jego zamontowanie , st±d przerobione karty pamiêci maj± wiêksze wziêcie (10-20 z³ przeróbka)

Ale jedno jeszcze nie wiem- czy gry nie bêd± mi siê ciê³y, b±d¼ czy nie bêd± wystêpowaæ jakie¶ bugi przy mojej wersji konsoli?

Sygnatura użytkownika

XaroX 
Bug Catcher
Rebecca Black LAW JU

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: WHEEKEND
Kontakt:
Wys³any: 3 Sierpieñ 10, 21:11   

no to niewa¿ne, tak czy siak

Cytat:
e¶li chodzi o kompatybilno¶æ to zale¿y to od wielko¶ci karty pamiêci (najlepiej orygina³ka od sony, 8mb) oraz oprogramowania konsoli (im nowsze tym lepsze z tego co wiem).

wtyczka od pendriva nie powinna mieæ znaczenia. inaczej by by³o, gdyby¶ mia³ wej¶cie 2.0 a wtyczkê 1.1. ale z tego co mi wiadomo w ps2 fat jest wej¶cie 1.0 do którego 1.1 te¿ bêdzie pasowa³o.

jest odpowiedzi± na Twoje pytanie. ;p

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku