>.< Ja snajperem jestem od kiedy zacz±³em pierwsz± grê w MOHAA. I jako¶ oby³o siê bez refleksu.... robi³em sobie badania na refleks i by³em gorszy ni¿ moja babcia... która te¿ siê skusi³a na zmierzenia swojego ,,refleksu''.
Ale dzisiaj jestem o sto % szybszy, a refleks siê poprawi³ (Gra wspomaga xP)
A... i wiedzia³em co oznacza ten skrót... nie musia³e¶ x.X
cz³owieku, fps'y to nie tylko snajperki. ;ddd
poza tym teksty "jestem snajperem" i "zrobi³em sobie badania" mnie po prostu rozpieprzy³y. omg, zebys przynajmniej mial pojecie o tym, na czym tak naprawde polega "bycie snajperem" lol, prawda jest taka ze bez refleksu se predzej w dupe trafisz. ;d;d zreszta sprobuj se strzelic z wiatrowki z przymocowana luneta do czegos oddalonego o 150m minimalny ruch lufy zmienia bieg kuli o xxx stopni, co dopiero bez uprzedniego cwiczenia i wprawy. ;]
wiec, prosze, nie zgrywaj cwaniaka jak gowno wiesz na dany temat.
poza tym teksty "jestem snajperem" i "zrobi³em sobie badania" mnie po prostu rozpieprzy³y. omg, zebys przynajmniej mial pojecie o tym, na czym tak naprawde polega "bycie snajperem" lol, prawda jest taka ze bez refleksu se predzej w **** trafisz. ;d;d zreszta sprobuj se strzelic z wiatrowki z przymocowana luneta do czegos oddalonego o 150m minimalny ruch lufy zmienia bieg kuli o xxx stopni, co dopiero bez uprzedniego cwiczenia i wprawy. ;]
wiec, prosze, nie zgrywaj cwaniaka jak gowno wiesz na dany temat.
A bez refleksu który u mnie wynosi³ jakie¶..... hmmmm.... ile ja to wtedy mia³em..... co¶ ok. sekundy reakcji...
I co refleks ma do trafiania je¶li jest to reakcja na bod¼ce ?
U niektórych mo¿e byæ mniejsza, u niektórych wiêksza, ale i tak trafisz...
Czy to w g³owê, czy to w nogê, ale trafisz.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Bez refleksu trafisz po 2-5 sekundach, z trafisz po u³amku sekundy, a w tym czasie nawet mo¿e ciê to kosztowaæ ¿ycie, u snajpera najwa¿niejszy jest REFLEKS.
CoD I Battlefield (Cod'a 2 fajnie siê gra³o na misje a Battlefielda polubi³em jak zobaczy³em czê¶æ Heroes-tak przy okazji , gra kto¶ w to jeszcze? bo ostatnio czyta³em ¿e ludzi zaczyna to ju¿ nudziæ...)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.