POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
12 Lipiec 12, 11:04
Wielkanocny torchic
Autor Wiadomo¶æ
Kuba G 
Gapa, gubi PokeBalle
Fan emeralda

Do³±czy³: 26 Lis 2009
Sk±d: Sucharzewo w Sinon
  Wys³any: 22 Marzec 10, 17:15   Wielkanocny torchic

Chcê rozmno¿yc samca blazikena i ditto,by wyszed³ mi wielkanocny torchic.Da siê?

Sygnatura użytkownika
Imie:Kuba G
Pokemony:
Castform(3 sztuki)
P³ec:Faceci
lv:po 50
ataki:rain dance,sunny day,hail,-------
Maj± fio³a na punkcie pogdy.

Jirachi
P³ec:brak
lv:100
Ataki:iron tail,confusion,psybeam,sonicboom Nie lubi jak mu siê rozkazuje.

Breloom
P³ec:facet
Ataki:mach punch,lech seddet,extreme sped,focus punch
Kocha ciê¿kie treningi.

Pichu
P³ec:samica
lv:15
ataki:volt tackle,thurder shock,-------,-------
Nie walczy,ale czasem porazi.

Wyposarzenie:Pokeballe(6 z pokemonami,34 puste)10 kg pokeblocków,karta trenera,³apacz shayminów,apteczka,pokenavigator,pokedex,wykrywacz shayminów,rozk³adana lodówka,pud³o na odznaki,pud³o na wst±¿ki,notes,woreczek na jagody,gumowe rêkawice,strój kompielowy,¶piwory,namiot,pi¿amy,chlebak.

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 22 Marzec 10, 17:20   

Co rozumiesz przez "Wielkanocny Torchic"? Bo je¶li zwyk³ego Torichica, to ci siê nie uda, bo Pokemon dziedziczy gatunek po matce.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Do³±czy³: 08 Sie 2009
Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 22 Marzec 10, 17:50   

jak to "wielkanocny"? czym siê ró¿ni? :p

Kuba G 
Gapa, gubi PokeBalle
Fan emeralda

Wys³any: 22 Marzec 10, 17:54   

No co?Ludzie,to torchic z okazji wielkjejnocy!A teraz prosze o pomoc!

Sygnatura użytkownika
Pokemony:
Castform(3 sztuki)

Jirachi

Breloom
Kocha ciê¿kie treningi.

Pichu

Wyposarzenie:Pokeballe(6 z pokemonami,34 puste)10 kg pokeblocków,karta trenera,³apacz shayminów,apteczka,pokenavigator,pokedex,wykrywacz shayminów,rozk³adana lodówka,pud³o na odznaki,pud³o na wst±¿ki,notes,woreczek na jagody,gumowe rêkawice,strój kompielowy,¶piwory,namiot,pi¿amy,chlebak.

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 22 Marzec 10, 17:55   

"Wielkanocny" Torchic ci nie wyjdzie, mo¿e ci tylko wyj¶æ normalny Torchic, ewentualnie Shiny, je¶li które¶ z rodziców jest Shiny.

Tak, jak dasz Ditto i Blazikena, to wyjdzie po prostu Torchic.

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Kuba G 
Gapa, gubi PokeBalle
Fan emeralda

Wys³any: 22 Marzec 10, 17:56   

:omg: Ju¿ dajcie spokój!!! :omg:Ludzie maj± wyobra¼nie!

Sygnatura użytkownika
Pokemony:
Castform(3 sztuki)

Jirachi

Breloom
Kocha ciê¿kie treningi.

Pichu

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 22 Marzec 10, 18:12   

Kuba G napisa³/a:

Bosh, dziecko, to po kiego grzyba piszesz taki g³upi temat?
Ale ju¿ dajmy spokój, wielkanocnego Torchica siê nie da zrobiæ (Chyba, ¿e Ninny wyda jaki¶ event, ale szanse na to s± równe zeru) i temat wyja¶niony...

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

.//Rah 
Bug Catcher
No kurna

Do³±czy³: 09 Mar 2010
Wys³any: 22 Marzec 10, 19:20   

Inaku¶ napisa³/a:
Kuba G napisa³/a:

Bosh, dziecko, to po kiego grzyba piszesz taki g³upi temat?
Ale ju¿ dajmy spokój, wielkanocnego Torchica siê nie da zrobiæ (Chyba, ¿e Ninny wyda jaki¶ event, ale szanse na to s± równe zeru) i temat wyja¶niony...

3 lata starsza nazywa kogo¶ dzieciakiem ;s so funny. Trudny jest do zrozumienia fakt, ¿e chcia³ on po prostu w teamie mieæ Torchica z okazji wielkanocy - bo chce i wszystko. Po prostu spyta³ siê, czy jak breednie Blazikena i Ditto to wyjdzie ten Pokemon. Pozdro.

Sygnatura użytkownika

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 23 Marzec 10, 08:37   

Po pierwsze, kolego Kubo, Wielkanoc piszemy z du¿ej litery.

Po drugie, je¶li chcesz mieæ Torchica, to Blaziken musi byæ kobitk±. ¯eby nie zape³niaæ postu, patrz tutaj: http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=1671

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Kuba G 
Gapa, gubi PokeBalle
Fan emeralda

Wys³any: 23 Marzec 10, 09:30   

Ju¿ temat zamkniêty,rozda³em wam cuksy,a wielkanocny torchic to pomys³ mojego m³odszego brata.I co?Aha...4 lata starsza,bo mam w³a¶ciwie 9 lat,ale niegdzie nie by³o opcji 2000 rok!Teraz prosze o spokój bo mnie wnerwili¶cie.

Sygnatura użytkownika
Pokemony:
Castform(3 sztuki)

Jirachi

Breloom
Kocha ciê¿kie treningi.

Pichu

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: