Nom, mam znowu parê pytañ, tym razem bardziej nastawionych na breeding
1. Czy je¶li samica jest shiny to dziecko te¿ bêdzie Shiny?
2. Czy s± jakie¶ dodatki do breedingu, dodanie w HG/SS?
3. Jaka natura jest najlepsza dla Gallade, Gardevoir i Cyndaquila?
4. Gdzie mogê zdobyæ Dawn Stone?
5. Czy op³aca siê dawaæ Volt Tackle do movesetu Pichu z natur± Adamant?
6. Jak zdobyæ Kyorgê, Grondoma czy co tam jest w HG?
Pytania te s± dla mnie bardzo pilne, wiêc z góry wielkie dziêki za odpowiedzi.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
1. Jest taka mo¿liwo¶æ ale o tym to ju¿ zadecyduje los.
2.Mam nadziejê ¿e to pomo¿e: http://www.serebii.net/he.../breeding.shtml
3.Co do Cyndaquila to jego obrona to 49 a Special Atack to 60. Ja wybra³abym dla niego naturê Impish. Wtedy to siê wyrówna.
4. Dawn Stone masz na Route 17. - PokeGear Call.
Inne opcje: Pokethlon Dome(Budynek gdzie wraz z trzema partnerami grasz w 10 gier i zdobywasz za nie punkty)- za 3000 punktów. , albo wygraæ w Konkursie £apania Robaków.
5. Natura Adamant to po polsku Stanowczy. Poprawia atak ale zmniejsza si³ê special attack. Volt Tackle nie jest special attack wiêc op³aca siê to.
6. W HG jest tylko Kyogre i mo¿esz go zdobyæ w Hidden Tower.
Reszty nie wiem
Marcinek64 natury musz± BYÆ bo ¿aden pokemon nie jest idealny.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Ostatnio zmieniony przez Blue 4 Styczeñ 10, 20:24, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Taa... Te¿ wiem, ¿e w HG jest Kyogre, tylko mi chodzi o to, ¿e jak jestem w Hidden Tower to jej nie ma, i z tego co wiem, to potrzebny jest jaki¶ przedmiot, ale nie wiem jaki i gdzie jest
Marcinek64 - natura podwy¿sza jedn± statystykê, a drug± obni¿a.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Do Kyogre potrzebny jest Blue Orb. Dostaniesz go po skomplatowaniu National Dexa od Prof. Oaka (chyba) Kyogre jest na 50 lvl.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
CO?! o.o O kurczak Maæka z Bogdañca
No to dziêki za pomoc (teraz bêdê siê pyta³a wuja googla )
Albo nie, mam jeszcze jedno pytanie
Jakie s± szanse na to, ¿e dziecko jest shiny, je¶li samica jest shiny?
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
Wiem akurat, bo mia³am na dziesiêæ Magikarpi jednego Shiny
A teraz wyklu³am ju¿ ze 30 Cyndaquili i ¿aden nie jest Shiny.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
Chodzi³am po Googlu (xD) i pisa³o gdzie siê nie spojrzysz ¿e losowo itp.
Tylko nie rób przypadkiem rodziców shiny bo wtedy wogóle bêd± zerowe szanse.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.