Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 6 Grudzieñ 09, 14:53 Zapisy
Oto formularz:
1.Imiê i Nazwisko(Mo¿e byæ ksywka)
2.Wiek 3.P³eæ: 4.Wygl±d: 5.Charakter 6.Profesja:Trener,Koordynator,Z³odziej pokemon 7.Historia: (Nie za d³uga od 5 do 10 linijek[Albo d³u¿sza wed³ug uznania])
8.Starter 9. Kraina i miasto 10.Gra lvl/nie lvl 11.Pro¶by do Mg
Lista graczy nieograniczona
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
1. Valen "Freeze" Shudwaller
2. 13 lat
3. Facet
4.
5. Zadziorny, weso³y, lubi ¿artowaæ. Pod ¿adnym pozorem nie "przypomina" lodu który jest w jego ksywce.
6. Koordynator
7. Valen od zawsze lubi³ zimno, lato by³o dla niego najgorszym okresem w roku, na zimê czeka³ z utêsknieniem. Urodzi³ siê w Kanto, w ma³ym miasteczku Pallet w którym zima zawsze by³a ³agodna. Pewnego dnia us³ysza³ o miejscu gdzie lód i ¶nieg trwaj± zawsze, oczywi¶cie nie chodzi tu o jaki¶ biegun tylko o maleñk± dolinê skut± wiecznym lodem i zamieszkan± przez lodowe pokemony. Poza odnalezieniem jej mia³ jeszcze jeden cel. Podoba³y mu siê zawody Koordynatorów. Postanowi³ ruszyæ w podró¿ zim±.
8. Snover
9. Kanto, Pallet
10. Level'owa
11. Jak najwiêcej lodowych poków.
Wiem ¿e denne ale glaca mnie boli i my¶leæ trudno.
1. Imie: Patryk Jey a'ka Pifor
2. Wiek: 17
3. P³eæ: Mê¿czyzna
4. Charakter i wygl±d: Mi³y, lekko tajemniczy, zamkniêty w sobie typ, który wymiêka i wzrusza siê widz±c s³odkie pokemony i piêkne panny, niektórzy twierdz±, ¿e uroczy i romantyczny. Ma ciemno br±zowe w³osy z ty³u d³u¿sze. Piwne oczy zdobi± jego twarz.
5. Zawód: Trener
6. Pokemon starter: Eevee~! :3
7. Historia: Patryk pochodzi z po³udniowego Johto, wiêkszo¶æ swojego dzieciñstwa spêdzi³ bawi±c siê w wodzie, czy te¿ obok niej. Jednak pewnego razu w wodzie pojawi³ siê wielki dziki pokemon, który zacz±³ terroryzowaæ miasto. Wszyscy musieli emigrowaæ. Jednak Patryk pozosta³, gdy¿ przygniot³a go belka x3. Wtedy do miasta przyby³ legendarny trener Green, który poskromi³ pokemona, a potem z³apa³. Nastêpnie odszed³ nie pomagaj±c Patrykowi :<. On jak tylko wyszed³ z pu³apki, postanowi³, ¿e odnajdzie tego trenera i pokona go.
8. Notatki do mg: Oczywi¶cie, ¿e levelowa
9. Pro¶by do mg: Mo¿e historia banalna, ale wola³bym mieæ grê wielow±tkow±, pe³n± walki i mi³o¶ci x3, jednym s³owem EPIC :3. Pragnê te¿, aby pojawia³y siê Eevee x3, gdy¿ dodatkowy zawód mojej postaci to hodowca Eevee<3.
1. Imiê Ryu
Nazwisko: Abunai
2. Wiek: Jakie¶ 16 lat
3. P³eæ: Kobieta
4. Wygl±d: Niska. Nawet bardzo - 150 cm, to ma³o, prawda? W dodatku na taki wiek... Szczup³a. Posiada strasznie d³ugie, siêgaj±ce gdzie¶ do po¶ladków, czarne, proste w³osy, przeplatane czerwonymi pasemkami. Jedno oko zielone, drugie niebieskie. Lubi ciuchy lu¼ne, moda jej, najpro¶ciej mówi±c, 'wisi'. Liczy na wygodê, nie na to, jak wygl±da. Ogólnie nienawidzi spódniczek, chocia¿ czêsto mówiono jej ¿e ma ³adne i zgrabne nogi. Woli bluzy z kieszeniami, na zamek. Do tego jeszcze jakie¶ trampki - oczywi¶cie z ró¿nokolorowymi sznurówkami.
5. Charakter: 'Abunai' znaczy 'niebezpieczeñstwo, niebezpieczny'. Jest to idealnie dopasowanie do jej charakteru - wybuchowa, buntownicza, ³atwo siê denerwuje, potrafi dokopaæ. Jedyne co szanuje to Pokemony. Kocha je ca³ym sercem i tylko one j± rozumiej±. Uwielbia spêdzaæ z nimi godziny, nawet je¿eli tylko je ogl±da z daleka. Mimo tego, ³atwo j± skrzywdziæ. Bardzo d³ugo pamiêta o tym, co jej siê zrobi³o. Boi siê burzy i mdleje na widok krwi.
6. Profesja: Trener, ale taki który przykuwa mniejsz± uwagê w zdobywaniu odznak.
7. Historia: Urodzi³a siê w Kanto. Jej rodzina jako¶ nigdy nie mog³a sobie znale¼æ miejsca, wiêc przenosili siê z miasta do miasta, z krainy do krainy. Najprawdopodobniej to tak ukszta³towa³o charakter Ryu. Chocia¿ trzeba przyznaæ, ¿e by³a ona niezno¶na ju¿ od ma³ego.
Bynajmniej, nigdy nie mia³a przyjació³. Czêsto zmienia³a szko³y, ale co do ocen nikt nie móg³ siê przyczepiæ. Mia³a wreszcie do¶æ tego wszystkiego.
Zawsze pragnê³a wyruszyæ w podró¿, jednak kiedy ju¿ mia³a o tym powiedzieæ rodzicom, ci oznajmiali ¿e 'czas siê pakowaæ' co oznacza³o nastêpn± przeprowadzkê.
Przyjechali do Sinnoh. By³a tutaj ju¿ z 5 raz, ale to nic. Wysz³a z domu po nastêpny karton, ale zauwa¿y³a w krzakach jak±¶ pi³kê. By³ to Pokeball - w ¶rodku znajdowa³ siê Absol - Pokemon przynosz±cy nieszczê¶cie [chocia¿ tak naprawdê, przybywa³ on do miejsc gdzie mia³a rozegraæ siê tragedia]. By³ zdezorientowany, wystraszony i przybity - zgubi³ trenera, tyle Ryu mog³a siê domy¶leæ. Jeszcze tego samego dnia pogada³a z rodzicami - zgodzili siê i pozwolili jej wyruszyæ w ¶wiat.
Nastolatka wytyczy³a sobie jeden cel - odnale¼æ trenera Absola.
8. Starter: No ten Absol
9. Kraina i miasto: Sinnoh, Pallet Town
10. Gra lvl/nie lvl: Nielevelowa
11. Pro¶by do Mg: Trenera [faceta] - typowego podrywacza i drugiego [te¿ faceta], który czêsto pakuje siê w k³opoty. Niech bêdê oni przyjació³mi, czy co¶. I, je¿eli by³aby taka mo¿liwo¶æ, to by uda³o mi siê z³apaæ niebieskiego shiny [w sensie, ¿e Pokemon, który w postaci shiny jest koloru niebieskiego].
Przepraszam, ¿e siê tak rozpisa³am ' Jako¶ ja tak ju¿ mam.
Sygnatura użytkownika
"Szko³y to po prostu uprzywilejowane instytucje sadystyczne" [E. Zagad³owicz]
1.Imiê i Nazwisko(Mo¿e byæ ksywka)Sam "Sigma" Mizaki
2.Wiek 25 lat
3.P³eæ: Male
4.Wygl±d: Sam to wysoki dobrze zbudowany, granatowooki mê¿czyzna. Oczy komponuj± siê z kruczoczarnymi w³osami, postawionymi na ¿el. Na brodzie zostawiona jest kozia bródka. Ubrany w czarne jeansy i pomarañczowy T-Shirt. Na niego za³o¿ono czarna koszula z krótkim rêkawem. Na czubku g³owy za³o¿one przeciws³oneczne okulary.
5.Charakter est on z natury spokojny i nie rwie siê do walki. Woli analizowaæ wszystko po woli oraz opracowywaæ strategie. Sam lubi czytaæ ksi±¿ki i uczyæ siê nowych rzeczy o pokemonach. Regularnie æwiczy i jest w ¶wietnej formie. Jednak niekiedy staje siê agresywny i wybucha agresj±, ale bardzo rzadko. Jest to jego najwiêksza wada.
6.Profesja:Trener
7.Historia: (Nie za d³uga od 5 do 10 linijek[Albo d³u¿sza wed³ug uznania])
Stoj±c na górce przed miastem stojê i my¶lê. Tak wiele siê wydarzy³o w tym mie¶cie. A¿ ¿al z niego odchodziæ. Jednak czas wyruszaæ. Ale od pocz±tku...
Mieszka³em z rodzicami i dziadkami. Byli¶my szczê¶liw± rodzin±. Wszyscy mê¿czy¼ni byli trenerami. Dziadek nawet kiedy¶ by³ w Elite 4. Wtedy jednak by³ archeologiem. Ojciec pracowa³ w zak³adach elektrowni miejskiej. I tak ¿ycie siê toczy³o. Mia³em zgran± paczkê. Wszêdzie razem chodzili¶my i bawili¶my siê od ma³ego. Kiedy poszli¶my do szko³y, dostali¶my specjalnie dobrane pokemony. Ka¿dy mia³ 3-poziomowego poka. Wyj±tkiem by³a Ruda/Martha. Otrzyma³a ona Smochuma. Ja za¶ i mój najlepszy kolega Adam otrzymali¶my poki z pewn± zale¿no¶ci± podobieñstwa. Sam Elekid, a Adam, Magby. Inni otrzymali poki równie¿ na takiej zasadzie m.in. Matt ,Tranpich; Wielki Mike, Starly. Kiedy skoñczy³em 10 lat, wraz z dziadkiem zacz±³em podczas wakacji je¼dziæ na ekspedycje archeologiczne. Wybierali¶my siê w ró¿ne tereny. Jednak najczê¶ciej naszym celem by³o Whirl Island. Tam szukali¶my ¶ladów mistycznego w³adcy oceanów Lugii. Tak by³o do mojej 17. Wtedy to dziadkowie wyjechali do Vermiloin City, aby tam rozpocz±æ hodowlê pokemonów. Ja zacz±³em studiowaæ. Przyjaciele siê rozjechali, a ja zosta³em w mie¶cie. Kszta³ci³em siê na kierunku "Specyfika ewolucji i zastosowanie jej w praktyce". Wraz z Elekidem tak ¿yli¶my do kiedy nie dotar³a do nas straszliwa wiadomo¶æ. Mój dziadek zachorowa³ na serce. Nie wiedzia³em co robiæ. Mia³em skoñczyæ w³a¶nie studia, pisz±c pracê magistersk±. Rodzice wyjechali, a ja zaj±³em siê tworzeniem dostêpu do tytu³u magistra. By³em ju¿ w po³owie, ale dziêki uporowi i wsparciu Ikazuchiego(imiê Elekida) da³em radê dokoñczyæ ja w tydzieñ. Op³aci³em to nieprzespanymi nocami, tonem potu i ogromem zmêczenia. Natychmiast po oddaniu papieru, ruszy³em do Kanto. Zd±¿y³em kilka godzin przed ¶mierci± dziadka. Jednak wydarzy³o siê w nich wiele. Kiedy podszed³em po raz ostatni ju¿, dziadek wrêczy³ mi pude³ko. Powiedzia³:
- Sam, s³uchaj. Tu znajdziesz co¶ ciekawego. List i pewn± rzecz. Nie otwieraj tego dopóki mnie nie pochowacie.
- Ale dziadku, przecie¿ wyjdziesz z tego.
- Nie Simon'ie, to ju¿ moje ostatnie chwile na tym ³ez padole.
I jak zwykle ojciec mojego taty Aleksander Mizaki, mia³ racjê. Odszed³ z tego ¶wiata. Cios ten by³ straszny. Ran nie z³agodzi³a nawet wie¶æ o nadaniu mi tytu³u magistra. Po pogrzebie wróci³em do miasta. Lec±c nad oceanem otworzy³em pude³ko. By³ tam klucz, list i srebrne pióro. Otworzy³em list i przeczyta³em
Drogi Sam'ie!
Skoro to czytasz, mnie ju¿ na ¶wiecie nie ma. Chcê, aby¶ wiedzia³, ¿e to pióro najprawdopodobniej jest fragmentem naszego obiektu poszukiwañ. Chodzi mi o Lugiê, rzecz jasna. A wiêc je¶li chcesz kontynuowaæ moj± misjê, id¼ w domu do mojego gabinetu i wyjmij z szuflady akta tej sprawy.
¯egnaj
Dziadek
Ps Pod±¿aj za wod±.
S³owa te tkwi³y mi w g³owie do koñca podró¿y. Wróciwszy do domu umy³em siê, a nastêpnie poszed³em na wrêczenie mi tytu³u. Ceremonia nie trwa³a d³ugo, wiêc szybko mog³em sprawdziæ, co kryje siê w tym gabinecie. Ponownie siê przebra³em i ruszy³em przeczesywaæ biuro dziadka. Zdjêcia, które sta³y w gablocie zaszokowa³y mnie. Sta³ tam dziadek ze swoj± ekip± pokemonów. Piêæ z nich zna³em. Chodzi mi o: Empoleon'a, Pidgeot'a, Metagross'a, Yanmega i Magnezon'a. Szóstego nigdy nie pozna³em. Okaza³o siê, ¿e by³ to Lucario. By³ on na zdjêciu na tle wzgórz w Olivine City. Zastanowi³o mnie to. Ja za¶ wzi±³em te akta. To w nich znajdowa³y siê wszystkie notatki moje dziadka.
No i tak wracamy do tera¼niejszo¶ci gdzie zaczyna siê moja przygoda. Data moich 13 urodzin na zdjêciu z tym m³odym Lucario mnie zastanawia, ale my¶lê jak sobie dam radê
8.Starter Elekid
9. Kraina i miasto Sinnoh, Oreburgh Town
10.Gra lvl/nie lvl nonlvl
11.Pro¶by do Mg
Aby gra by³a ze wska¼nikiem amory 99,9%http://pokecollect.net.pl/images/smiles/=).png
Sygnatura użytkownika
Zapraszam na jeden z najlepszych PBF'ów na polskiej pokescenie. Kolejny rozdzia³ - Holiday Temptation.
1.Imiê i Nazwisko(Mo¿e byæ ksywka)Grey San
2.Wiek 21 lat
3.P³eæ: Male
4.Wygl±d:Wysoki ch³opak z niebieskimi oczami. Jest ubrany w czarny p³aszcz z smokiem na plecach. Na szyj zawieszony jest wisiorek z ³czaszkom. Twarz jest owalna i ma jasne, sztywne w³osy.
6.Profesja:Trener
7.Historia: (Nie za d³uga od 5 do 10 linijek[Albo d³u¿sza wed³ug uznania])
Mój tato by³ trenerem pokemonów odk±d pamiêtam. Du¿o podró¿owa³ i czêsto nie by³o go w domu, lecz zawsze chcia³em byæ taki jak on. W dzieñ moich 13 urodzin dosta³em od rodziców pokedex i 6 pokeballi, a w jednym z nich mój pierwszy pokemon Magby. U¶ciska³em mamê i tatê, a oni oznajmili mi ¿e jestem gotów na swoj± wielk± przygodê pokemon. Wypu¶ci³em poka i ju¿ od pierwszej chwili przypadli¶my sobie do gustu. Po chwili wyszed³em z nim na spacer ostatni przed ruszeniem w podró¿. Gdy doszli¶my na ma³± le¶n± polanê zza drzewa wyskoczy³ wysiek³y Bedril. Nie zd±¿y³a mnie zaatakowaæ, gdy¿ Magby go zablokowa³ i uderzy³, a dziki pok uciek³ w krzaki. Gdy wróci³em do domu by³em dumny z poka. Na wieczór gdy mama mnie pakowa³a do mojego pokoju przyszed³ tata i da³ mi 5000$. Nastêpnego ranka wyruszy³em w podró¿.
8.Starter Magby
9. Kraina i miasto Sinnoh, Oreburgh Town
10.Gra lvl/nie lvl nonlvl
11.Pro¶by do Mg
Du¿o poków i ciekawe akcje
Ostatnio zmieniony przez Leniu 13 Grudzieñ 09, 17:28, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.