To by³ mglisty poranek. Obudzi³e¶ siê w prze¶wiadczeniu, ¿e jest ju¿ 10. Spojrza³e¶ na budzik i odetchn±³e¶ z ulg±. Przez niebieskie zas³ony przedziera³o siê czerwone s³oñce. Wsta³e¶, ubrale¶ siê i poszed³e¶ na dó³ zje¶æ ¶niadanie. Czekali tam twoi rodzice.
-Synu, wiesz ¿e zbli¿aj± siê twoje urodziny. Postanowili¶my daæ ci prezent dzisiaj.
-Od dawna tak o tym marzysz...- powiedzia³ tata, a potem mama.
-Co to jest? Co to jest?- wyczekiwa³e¶ prezentu.
-Playstation? A mo¿e nowa gra?
-Nie! To twój pierwszy Pokemon!
Ojciec wrêczy³ ci kulkê. Skrzywi³e¶ siê, ale...
-Swinub!- rozleg³o siê.
-Dziêkujê! Mam Swinub!
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
POKECOLLECT FOREVER!
Ostatnio zmieniony przez Nenloth 8 Kwiecieñ 10, 18:30, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 23 Pa¼dziernik 09, 19:24
-Kocham ciê mamo,kocham ciê tato. Dziêki.
Z u¶miechem na twarzy dziêkujê za prezent.Zacz±³em je¶æ ¶niadanie.Po jego skoñczeniu wyszed³em z moim nowym pokemonem na podwórko.
Postanowi³em siê z nim pobawiæ.Jak stwierdzi³em tak zrobi³em,Ubra³em buty i wyszed³em. Wzi±³em tylko ze sob± jego Pokeball, koc (by usi±¶æ na ³±ce), notatnik i o³ówek,
-Choæ Swinub. Zawo³a³em do poka.
Po wyj¶ciu poszed³em na trawkê która jest blisko mojego domu, po³o¿y³em kocyk i usiad³em na nim. Zacz±³em rysowaæ mojego pokemona. Mo¿e nie wysz³o mi to najwspanialej ale po piêtnastu próbach uda³o siê rysunek by³ piêkny.
- Podoba ci siê? Zapyta³em siê pokemona. Popatrzy³em siê na niego i czeka³em na jego reakcjê.
Wys³any: 26 Pa¼dziernik 09, 18:21
Bardzo dobrze. W³a¶nie czego¶ takiego oczekujê.
-Swinub!
-Dobrze, wiêc uzyj Tackle!
Uda³o siê.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Wys³any: 26 Pa¼dziernik 09, 18:28
-Bardzo dobrze Swinub.Pochwali³em mojego pokemona
bior± go na rêce i g³aszcz±c go.
-A teraz powtórz to:)Powiedzia³em u¶miechaj±c siê.
Podszed³em do koca i po³o¿y³em tam moj± rozpinan± bluzê
gdy¿ zrobi³o mi siê ciep³o.
Wygi±³em jab³ko i je przekroi³em.
Jedna czê¶æ podzieli³em na dwana¶cie.
-Swinub! Choæ tu.Zawo³a³em.-Mam co¶ dla ciebie.Doda³em i pokaza³em pokrojone jab³ko.
Usiad³em i zacz±³em je¶æ przygl±daj±c siê mojemu pokemonowi.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Wiek: 30 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 27 Pa¼dziernik 09, 19:14
-Nub, nub, nub, nub, nub... Nub, nub, nub, nub, nub...- ale¿ on mia³ apetyt!
-Hej, chcesz jeszcze kawa³ek?
-Swinub!
I znów zacz±³ poch³aniaæ niczym szalony. Nagle zadzowni³a twoja komórka.
-Cze¶æ mamo!
-Pos³uchaj, by³am u professora Oaka i on kaza³ ci przekazaæ, ¿e w mie¶cie jest zbudowany park! Tam mo¿na ³apaæ Pokemony z wszystkich regionów! Mo¿e jak tam pójdziesz i z³apiesz kilka, to zostaniesz mistrzem?
-Jasne! Dziêki za informacjê! Pa!
-Pa!
Usmiechn±³e¶ siê. Na³o¿y³es bluzê na ramiona, zawo³a³es Swinuba, na³o¿y³e¶ czapkê i ruszy³e¶ drog±.
Sygnatura użytkownika
Wys³any: 28 Pa¼dziernik 09, 12:36
-Hej Swinubku! Chcesz mieæ kolegê/kole¿ankê pokemona?
Zapyta³em Swinuba,biegn±c do profesora Oaka.
Nagle nie zauwa¿aj±c potkn±³em siê
o korzeñ wystawiaj±cy z ziemii.
-Gapa za mnie co nie.
Powiedzia³em do pupila u¶miechaj±c siê.
Otrzepuj±c siê ruszy³em w dalsz± drogê.
Wreszcie doszed³em do laboratorium profesorka.
-Dzieñ dobry Profesorze Oak.Chcia³ mnie pan widzieæ?
Zapyta³em go i wypu¶ci³em pokemona na ziemie.
Sygnatura użytkownika
Kontakt:
Wys³any: 28 Pa¼dziernik 09, 20:45
-Tak, Byakurai. Gratulacje z okazji skoñczenia 11 lat. Zapewne mama poinformowa³a ciê o nowinkach ze ¶wiata.- profesro zachowywa³ tak spokój, ¿e a¿ siê ba³e¶.
-Tak! W³a¶nie wybiera³em siê do miasta, ¿eby z³apaæ tego Pokemona, ale nie mam Pokeballi.
-Nie martw siê. Dostaniesz tam specjalne Park Balle. Tak¿e mo¿esz pêdziæ po Pokemony!
Wybieg³e¶ dziêkuj±c za informacje.
Sygnatura użytkownika
Wys³any: 28 Pa¼dziernik 09, 20:56
I tak zacz±³em biec do parku,ale przypomnia³em sobie co¶.
-A ile dostane pokeballi?
Ile pokemonów mogê mieæ przy sobie?
Zapyta³em siê mojego znajomego profesora.
Czeka³em na odpowied¼ znajomego.
A czas lecia³ by³a ju¿ 14:10.
W tym czasie wzi±³em Swinuba na rêce.
Sygnatura użytkownika
Kontakt:
Wys³any: 29 Pa¼dziernik 09, 19:34
-Otó¿, dostaniesz 10 Park Balii, którymi spokojnie z³apiesz Pokemona. Ale mo¿esz mieæ tylko 6 Pokemonów przy sobie.- powiedzia³ ci profesor.
-Dziêkujê bardzo. Zostanê mistrzem!
I roz³±czy³e¶ siê. Teraz bez w±tpliwo¶ci mog³e¶ ruszyæ do miasta.
Sygnatura użytkownika
Wys³any: 29 Pa¼dziernik 09, 19:38
I tak biegnê do miasta z swinubem na rêkach.
-Za chwilê bêdziemy w mie¶cie SwinubPowiedzia³em do pokemona.
Wyci±gn±³em jab³ko gdy¿ wiem ¿e mój pokemon
jest ¿ar³okiem i da³em mu pó³ by zjad³.
Sam zjad³em drug± po³ówkê.
-Och patrz ju¿ jeste¶my w mie¶cie.Powiedzia³em do niego.
Teraz tylko do parku.Stwierdzi³em i ruszy³em dalej.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.