Kiedy¶ ¶ci±gn±³em sobie z neta World of Warcraft z 2 dodatkami. ¦ci±ga³ mi siê jakis tydzieñ ... Mia³em nadzieje,¿e pogram sobie na ptywatnych serwerach. Jeden bardzo mi odpowiada³, wiêc zrobi³em wszystko to co trzeba zrobic by graæ w WoW'a na tym serwie. OK, w³±czy³em go rano, ok godz.8 i gra³em sobie jakie¶ 2 godziny i wywali³o mi disconnect. Zauwa¿y³em, ¿e mogê graæ tylko do ok.10 rano ...(w innych darmowych serwerach te¿ mi siê tak dzia³o, na oficjalnych nie ). Czy mo¿e kto¶ wie dlaczego tak siê dzieje??
P.S.:Wywala mnie od razu jak kto¶ siê lognie do gry :/...
kurnik nie rób go w cepa ;D za wowa siê p³aci koffany . najpierw za gre, potem abonament, a prywatne serwy nie sa az takie zle ci powiem tylko maja resety co jakis czas moze akurat o 10 ma ten twoj, albo czas na konserwacje (jak grasz na jakims zagranicznym to pewnie wtedy jest reset
Gram na polskim serwwerze i to na pewno nie jest reset, poniewa¿ po godzinie 10-±tej wyskakuje mi co¶ takiego ca³y czas...
Nie próbowa³em grac na zagranicznych serwerach...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.