Wiek: 30 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 8 Pa¼dziernik 09, 21:44 Koordynator wraz z przyjacielem zmierza do mistrzostwa!
Obudzi³e¶ siê o 3 w nocy. Nie mog³e¶ spaæ. Stwierdzi³e¶:
-Kurczê! Mog³em sobie podarowaæ t± kawê!
Rozejrza³e¶ siê po pokoju. Zauwa¿y³es, ¿e twój Shinx niczym siê nie przej±³ i spokojnie spa³ na swoim materacu. Co¶ ciê tknê³o. Wygl±da³ tak ¶licznie, ¿e zdecydowa³e¶, ¿e mo¿esz to wykorzystaæ. Stwierdzi³es, ¿e bedziesz bra³ udzia³ w pokazach.
Nastêpnego ranka, poprosi³e¶ mamê, o danie ci kilku rad. Ona tez by³a koordynatorem. W prezencie otrzyma³e¶ kilka ozdób, w których twój Shinx bêdzie wyglada³ ¶wietnie. Powiedzia³e¶ w drziwiach, szykuj±c siê do wyj¶cia:
-Mamo! Dziêkujê ci za ca³e wychowanie. Za prezent oczywi¶cie te¿. Od teraz opuszczam ten dom, aby zostaæ najlepszym koordynatorem na ¶wiecie.
£za sp³ynê³a ci po policzku. Czule u¶cisn±³e¶ matkê.
Wyszed³e¶ z domu. Na zewn±trz czek³a na ciebie Chris, kolega z s±siedztwa.
- To jak? Ruszamy?
Przytakn±³e¶ g³ow±. Poszli¶cie ¶cie¿k± w stronê miasta.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
POKECOLLECT FOREVER!
Ostatnio zmieniony przez Nenloth 23 Kwiecieñ 10, 17:06, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Wiek: 28 Do³±czy³: 08 Sie 2009 Posty: 938 Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 8 Pa¼dziernik 09, 21:51
-Hej Chris, jakiego masz pokemona? mo¿e bêdziemy ze sob± walczyc podczas pokazów...
mysl±c o tym, równie¿ my¶lê o treningu dla shinxa.
-Hej, Shinx. mo¿e potrenujemy? nauczymy ciê Sparka. dobrze?
mówiê do niego. t³umaczê mu, ¿eby u¿yc Sparka musi siê skoncentrowac i skomulowac w sobie pioruny, a potem je uwolnic. ka¿ê mu uzyc Sparka.
Kontakt:
Wys³any: 9 Pa¼dziernik 09, 18:55
Chris odpowiedzia³ ci:
-Jasne! Co to za trener bez Pokemona?
Z Pokeballa wypusci³ Staryu. Zaproponowa³e¶ mu walke. Chris siê zgodzi³.
Szybko poleci³e¶:
-Shinx! Spark!
Wiedzia³e¶, ¿e bedzie ciê¿ko, ale Shinxowi udaje sie za pierwszym razem! Chris jest zachwycony. Potê¿ny atak uderzy³ Staryu. Chris poleci³ Staryu wykonaæ pokazow± kombinacjê.
-Swift! A potem Rapid Spin!
Staryu przykry³a siê wielk± gwaizd±, a potem rozbi³a j± wiruj±c w poziomie. Shinx nie zdo³a³ unikn±c ataku. Ju¿ chcia³e¶ wydaæ komendê: "Discharge!", ale us³ysza³e¶, ¿e ziemia dr¿y. Obróci³e¶ siê i zauwa¿y³e¶ stado Ponyt pêdzacych w wasz± stronê!
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Kontakt:
Wys³any: 9 Pa¼dziernik 09, 19:43
-Chris, uciekamy!
krzyczê do Chrisa i do shinxa.
-Shinx, szybko! uciekamy!
[my¶lê] sk±d tu siê wziê³y ponyty?![/my¶lê]
-Chris, schowajmy siê za tym kamieniem!
krzycz±c, pokazuje na ogromny kamieñ stoj±cy obok nas.
Kontakt:
Wys³any: 9 Pa¼dziernik 09, 23:04
Lecz nagle rolegg³ siê g³os.
"Ponyta! Flamethrower!"
Kamieñ zwyczajnie siê rozpu¶ci³. Chris mia³ ju¿ pomys³.
-Staryu! Pokazowy Swift!
Staryu po raz kolejny utworzy³a tarczê.
-Teraz! Water Gun, a potem Rapid Spin!
Staryu okry³a siê p³aszczem z wody i zaczê³a wirowaæ. Rozbi³a wielk± gwiazdê, a resztki polecia³y w stronê Ponyt.
-Vilks! Pomóz!
-Jasne! Shinx! Discharge w Staryu!- poleci³e¶.
-Vilks, co robisz?
Ale Chris nie wiedzia³ o co ci chodzi. Uderzy³e¶ tak, ¿e Staryu zebra³a ³adunek elektryczny, a potem uderzy³a w Ponyty. To je zatrzyma³o. Jedank wcia¿ zastanawiali¶cie siê, co to by³ za g³os.
Sygnatura użytkownika
Kontakt:
Wys³any: 10 Pa¼dziernik 09, 12:25
Udali¶cie sie w stronê lasu. Po d³ugich szukaniach nic nie znale¿li¶cie. Lecz po chwili:
"Tyranitar! Hyper Beam!"
Rozleg³ siê ten sam g³os.
-Vilks! Padnij!- wrzasn±³ Chris.
-Nie zostawiê ciê! Shinx! Discharge!
Ale atak trafi³ w przestrzeñ.
-Tyraaanitar!- Tyranitar chyba siê w¶ciek³.
"Earthquake!"
I znów ten g³os. Przez Earthqake nie mogliscie siê obroniæ. Jedank Chris co¶ wymy¶li³.
-Staryu! Swift i Water Gun!
Unie¶li¶cie siê jak na tarczy. Earthquake was nie dosiêgnê³o.
-Chris! Ucikamy z tego dziwnego lasu!
Popedzili¶cie w stronê brzegu, ale las ci±gn³± siê w nieskoñczono¶æ.
-Jak to mo¿liwe? Nie mozemy nic znale¼æ, a ci±gle kto¶ nas atakuje. Kto mo¿e mieæ taka w³adzê?- my¶la³e¶, dziwi±c siê.
Nagle zobaczy³e¶ Pokemona. By³ to Caterpie. Wiedzia³e¶, ¿e ewolucja, Butterfree, mo¿e przdaæ ci siê do pokazów.
-Shinx! Bite!- poleci³e¶
Caterpie nie walczy³a. Da³a siê z³apaæ.
Czy chcesz j± zatrzymaæ?
Sygnatura użytkownika
Kontakt:
Wys³any: 10 Pa¼dziernik 09, 12:48
tak, chce.
-Ale fajnie! mam caterpie! a teraz musimy st±d zwiewac bo nas trafi
mówiê do Chrisa
-szybko, w stronê tego ¶wiat³a!
mówiê to, widz±c "¶wiate³ko w tunelu"
Kontakt:
Wys³any: 10 Pa¼dziernik 09, 12:50
Wbiegacie do tunelu. Patrzycie w jeziorku z ¶rodku p³ywa fantastyzcny Lanturn.
-Jest mój! Ty masz Caterpie!- krzykn±³ Chris.
Po krótkiej walce, Chris z³apa³ Lanturna. Ale Staryu by³a bardzo os³abiona. Utknêli¶cie tu na kilka godzin.
Sygnatura użytkownika
Kontakt:
Wys³any: 10 Pa¼dziernik 09, 12:59
-no ¶wietnie. ale przynajmniej nie goni nas ten kole¶.
mówiê do Chrisa.
-shinx, to dobry moment ¿eby potrenowac.
wyja¶niam shinxowi jak zrobic roar
-no dobra, shinx, u¿yj Roar!
[my¶lê]a mo¿e bêdê mówi³ na shinxa Piorunek? tak, na pewno mu siê spodoba![/my¶lê]
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.