POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
28 Maj 12, 11:27
Girl Of Darkness... Incoming!
Autor Wiadomo¶æ
Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 7 Marzec 10, 16:48   Girl Of Darkness... Incoming!

Goldenrod, wtorek, godzina 23:30. Knajpka u Earla ko³o Gymu.
Siedzia³a¶ przy stoliku s±cz±c lekkiego drinka. Jak zwykle, by³a¶ sama. Budynek powoli pustosza³. W k±cie siedzia³ jaki¶ mê¿czyzna i szybko skroba³ co¶ w grubym notatniku. Wyjrza³a¶ za okno. To nie by³a jeszcze prawdziwa noc. By³o lato, wiêc ostatnie poblaski s³oñce przedziera³y siê przez horyzont. Wypi³a¶ ostatni ³yk, wziê³a¶ czarny p³aszcz i wysz³a¶ na dwór. Twój Gastly wyskoczy³ z PokeBalla.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!
Ostatnio zmieniony przez Nenloth 11 Maj 10, 15:58, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Szin
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 07 Mar 2010
Wys³any: 7 Marzec 10, 17:26   

U¶miecham siê cwaniacko do swego towarzysza. A¿ dziw, ¿e nie przeszkadza mu ¶wiat³o dzienne, choæby i w ma³ych ilo¶ciach. Rozgl±dam siê dooko³a, jakby ze znu¿eniem.
- Ne, Towarzyszu, nie s±dzisz, ¿e powinni¶my za³atwiæ sobie wyprawkê na kolejn± podró¿? - Pytam przyciszonym g³osem.
Odpowiedzi oczywi¶cie nie oczekujê. ¯ycie w tym mie¶cie ju¿ nieco mi obrzyd³o.
Ponownie przenoszê wzrok na ludzi. Szukam kogo¶, kto ma w posiadaniu kilka przydatnych przedmiotów i niezbyt siê z tym ukrywa, a wrêcz obnosi dumnie.

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 7 Marzec 10, 20:04   

Ulic± szed³ jaki¶ mê¿czyzna. Wygl±da³ do¶æ krucho, wiêc mo¿na by³o go okra¶æ. Przestraszony, omin±³ was szybko. Us³ysza³a¶ jakie¶ szepty. Pewnie z³orzeczy³ na ciebie.. Jednak Gastly to mimo wszystko zrozumia³. Zaskrzecza³ mocno i przestraszy³ kolesia. Ten upad³, a z kieszeni wypad³ mu portfel.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Szin
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 07 Mar 2010
Wys³any: 4 Maj 10, 10:02   

U¶miecham siê, nieco kpi±co.
- ¦wietne zagranie, Akumu* - szepczê, schylaj±c siê po portfel. Staram siê zrobiæ to dosyæ szybko, by ewentualni przechodnie - a nawet sam poszkodowany - nie zauwa¿yli có¿ robiê. Przywo³ujê do siebie podopiecznego i w po¶piechu opuszczam miejsce zdarzenia. Rozgl±dam siê po mie¶cie, po czym kierujê siê w stronê... laboratorium. Przyda³by siê jaki¶ pokedex..., a jeszcze nigdy siê - chyba - nie w³amywa³am, wiêc to dobry trening~

-----

Ju¿ jestem~ Odpisy bêd± siê teraz pojawiaæ regularnie :3
* Tak bêdzie zwaæ siê mój podopieczny. c: Z japoñskiego - koszmar.

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 4 Maj 10, 10:09   

Dziêki, ¿e wróci³a¶....
Przechodnie, jak to przechodnie, zbyt siê spiesz±, aby zauwa¿yæ cudze nieszczê¶cie. Portfel mog³a¶ do¶æ spokojnie zabraæ, a i kryæ siê po tej kradzie¿y nie by³o potrzeby. Akumu zaskrzecza³ podobnie jak ostatnio, ponaglaj±c ciê do ruchu w kierunku laboratorium. Przywo³a³a¶ go do siebie i ruszy³a¶ w stronê laboratorium, a w³a¶ciwie filii laboratorium Profesora Elma w mie¶ci Goldenrod. Prawdziwe laboratorium znajdowa³o siê w New Bark oddalonym o kilkana¶cie kilometrów od miejsca, w którym aktualnie przebywa³a¶. Ale my¶lê, ¿e i w tym bêdzie co¶ ciekawego do znalezienia...
Pozostaje jeden problem. Nie masz czym siê w³amaæ... Same rêce raczej tam nie wystarcz±.

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: