Witam! Ostatni szukam na allegro tabletów do kupienia. I tak przegl±dam, widzê: podejrzanie tani tablet graficzny A4 z MEDION. Jest wszystkim czego potrzebujê, ale nie wiem czy ta niemiecka firma nie ma jako¶ci mojej ulubionej firmy : Made in China/Noname
Powiedzcie co o tabletach wiecie, oraz czy macie/mieli¶cie co¶ z tej firmy!
Jak kto¶ mi powie "szukaj w google" to mu tak zacznê czerwon± krechê ³adowaæ, ¿e od razu dostanie ze 2-3 warny!
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
WACOM, najlepiej Bamboo dla pocz±tkuj±cych. Wygodny, nie tak bardzo drogi. Do³±czony oryginalny Photoshop i Art Rage (wersja ¶rednia tabletu powy¿ej). Wszystko po polsku razem z instrukcj± i oprogramowaniem . Format A6 w zupe³no¶ci podobno wystarcza dla pocz±tkuj±cych i nie tylko, A4 s± drogie ok.800z³ .Sam chcia³bym taki mieæ a szczególnie ten z LCD . Stronka:
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.