POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
27 Sierpieñ 12, 05:41
Beznadzieja :D
Autor Wiadomo¶æ
Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 25 Pa¼dziernik 09, 20:58   Beznadzieja :D

Jest to moje 1 forum i jest prawdziwym g****m. (No przynajmniej ja tak uwa¿am ;D)
Opiera siê ono na PBF-ie który wzi±³ pomys³ z War-Hamera (planszowego).

Wiêcej nie powiem bo nie mam pomys³ów, lecz có¿ zrobiæ ?
Adres - http://www.miteo.pun.pl/forums.php

Strona Potrzebuje jeszcze :
- Logo
- Zarz±du
- No i tego czego dowiem siê tu. xD

Strona jest tylko do jakiego¶ czasu bowiem muszê wczuæ siê w zarz±dzanie stron±. Po jakim¶ roku (mo¿e 6 mie¶.) adres zostanie zmieniony i bêdzie robiona prawdziwa i moja strona !

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 25 Pa¼dziernik 09, 21:26   

oda na mój m³yn, dziêki Ci za ten topic :krejzol:

Rafi77 napisa³/a:
jest prawdziwym g****m. (No przynajmniej ja tak uwa¿am ;D)

Nie mylisz, ka¿dy to wie :sliniak:

Rafi77 napisa³/a:
lecz có¿ zrobiæ ?

Napisaæ Artyku³/a najlepiej Newsa dla PokeSerwisu :D

Rafi77 napisa³/a:
Strona jest tylko do jakiego¶ czasu bowiem muszê wczuæ siê w zarz±dzanie stron±. Po jakim¶ roku (mo¿e 6 mie¶.) adres zostanie zmieniony i bêdzie robiona prawdziwa i moja strona !

Równie dobrze, mog³e¶ to postawiæ na localho¶cie i tylko wybrañcom, podaæ swoje IP...
MAM ! Co¶ co przyci±gnie ludzi do PC : Dajmy ludziom dzia³y prywatne, aby nie zak³adali nowych kont na ró¿nych serwiskach, tylko tutaj mieli swoje minifora -_-

PS :
Rafi77 napisa³/a:
No i tego czego dowiem siê tu. xD

Ludzia, kupy ludzia i jeszcze wiêcej Ludziaaa, a tak w ogóle to najlepiej wymieniæ siê bannerem z Valhall±, PokeSerwisem i reszt± tego bagna :D

A teraz, jedyne powa¿ne zdanie/pytanie w tym po¶cie:
Rafi77 napisa³/a:

A o czym bêdzie ta twoja strona ?

Koniec posta.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 25 Pa¼dziernik 09, 21:51   

A ty jak zwykle na mnie wje¿d¿asz :(
To boli :(
Ale jak kompletnie siê nie znam na stronach internetowych... a bardzo chce kiedy¶ wystartowaæ z w³asn± stron± o mitach, legendach i krypto-zoologi.
Chcia³em dobrze, ale nie :(

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 25 Pa¼dziernik 09, 21:56   

Rafi77 napisa³/a:
A ty jak zwykle na mnie wje¿d¿asz :(
To boli :(

Nie na ciebie, tylko na prawie wszystkie reklamy :sliniak: :) a to ró¿nica, osobi¶cie, nic do ciebie nie mam :)

Cytat:
Ale jak kompletnie siê nie znam na stronach internetowych... a bardzo chce kiedy¶ wystartowaæ z w³asn± stron± o mitach, legendach i krypto-zoologi.

Ale widzisz, po pierwsze: skrypt forumowy, nie nadaje siê pod stronê, a dwa - to musisz reklamowaæ siê/byæ/udzielaæ siê na stronach które ju¿ traktuj± o tej tematyce.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 25 Pa¼dziernik 09, 22:17   

Tak.... wiem.... ale ja was tak lubiê i chcia³em siê podzieliæ z wami :D
A tak swoj± drog±.... nie znam ¿adnego takie forum -_-

Sygnatura użytkownika

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 26 Pa¼dziernik 09, 18:02   

No wiêc:
Primo: (Æ)pun.pl JEST BE! Nie radzê nikomu tam zak³adaæ bo nie wyjdzie (a z chrome'm w dodatku to mieszanka wybuchowa :D )
Secundo: Ja te¿ lubiê takie mity... móg³bym ci pomóc (zawsze mnie zastanawia³ backmasking...)
I po trzecie: Zarejestrujê siê i mo¿e za³atwiê ci ma³± reklamkê... :) No wiesz, jaki¶ bannerek na blogu itp.
Na serio, jak chcesz pomocy to pisz mi na pw lub na sradu-padu :)

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 26 Pa¼dziernik 09, 19:09   

:D Ale gitnie ! :D
Nie jestem sam ! XD (Akcja Drogiego Polsatu)
Oczywi¶cie ¿e potrzebujê pomocy.
(Reszta na PW xD )

Sygnatura użytkownika

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 27 Pa¼dziernik 09, 19:06   

Weeheee! Du¿y szacun. Sam gram w LOTR planszowy, wiêc moze jak bêdê mia³ czas, to trochê siê zapoznam z zasadami Warhammera i zagram u ciebie! 8/10

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 15 Listopad 09, 15:37   

Mo¿e odkopujê ale...
Na razie od 1 postu minê³a kupa czasu i jednak nie idzie... Wymienimy siê bannerkem z PC i bêdzie GIT!

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 15 Listopad 09, 16:50   

A ni mog³e¶ napisaæ tego na Miteo ? xD
A tak szczerze mówi±c to troszkê... nie kapuje co powiedzia³e¶ xD

Sygnatura użytkownika