Wiek: 30 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 6 Kwiecieñ 11, 16:21 Allel do allela, a Pokemon ¶wiat sponiewiera!
Ma³e wyja¶nienie na pocz±tek: allel to inne okre¶lenie genu. Wersja uproszczona.
Wszyscy kochaj± te ma³e, ciasne norki, w których musz± mieszkaæ ludzie, którym zdarzy³o siê wyj¶æ poza prawo. Do takich nale¿a³a w³a¶nie Trucy Wright. M³oda, pozytywnie nastawiona dziewczyna, której przysz³o spotkaæ siê z Pokemonami. Jak wszyscy wiemy, stworki te by³y nielegalne.
- Nie no, jak w ogóle mo¿na mieszkaæ w czym¶ takim?- powiedzia³a Ema Skye bêd±ca w odwiedzinach.
Siedzia³a na br±zowym fotelu stoj±cym w samym centrum malutkiego, obskórnego pokoiku, który zwyk³a¶ nazywaæ salonem. Z drewnianych ¶cian z³azi³a niegdy¶ jasno¿ó³ta tapeta. Na pod³odze wy³o¿onej star± klepk± le¿a³ wytarty dywan bez okre¶lonego koloru.
- Nie ma szans. - powiedzia³a, gdy nios³a¶ herbatê - Musisz siê st±d wynie¶æ. Przecie¿ tu nawet nie ma porz±dnej ³azienki z ciep³± wod±.
Fakt, ale zd±¿y³a¶ ju¿ do tego przywykn±æ.
- Trzeba bêdzie ciê przenie¶æ do jakiego¶ lepszego mieszkania... Mo¿e jaki¶ internat, albo co¶... WIEM! - wrzasnê³a nagle - Co powiedzia³aby¶ na mieszkanie u mnie?
Kurczê, takie propozycje rzadko siê zdarzaj± u przyjació³. Widocznie bardzo siê ze sob± z¿y³y¶cie. Rozwa¿ to.
Porównaj ten burdel z ³adnym, zadbanym, nowoczesnym domkiem Emy, gdzie mo¿na spokojnie pospaæ, umyæ siê z cywilizowanych warunkach... Wszelkie standardy bêd± na wyci±gniêcie rêki, tylko trzeba opu¶ciæ ten niegodny przybytek, a zadecydowaæ, ¿e zamieszkamy na Tulip Garden, w uliczce gdzie znajdowa³ siê dom twojej przyjació³ki.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.