Co wy na to, aby od polnocy [pocz±tek Poniedzia³ku] stworzyæ SWARM pokemonów?
Polegaæ to bêdzie na tym, ¿e co niedzielê w nocy bêdê pokazywa³ Pokemona, który aktualnie ¶miga gdzie¶ w naszym regionie.
Niezale¿nie od gry, generacji pokemonów oraz krainy, pokemon ze SWARMu móg³by pojawiæ siê losowo w grach graczy (mas³o ma¶lane ).
Zaj±³bym siê tym aby nie robiæ wam dodatkowej pracy. Wy lookniecie tylko co poniedzia³ek do tematu i MO¯E sprawicie niespodziankê swojemu graczowi.
Co wy na to?
Prosze o szybkie odpowiedzi, bo chcia³bym ju¿ dzisiaj rozpocz±c swarm Pokemonów
Paqo zrobi³by dzia³ SWARM a aj robi³bym w nim temat z imieniem poka, a w opisie datê jego wystêpowania A w poscie jego dane i inne cuda z Dexa ;D
*Je¶³i bedziecie chcieli daæ jakiego¶ konkretnego Poka na swarm to piszcie PW, bo inaczej s± one zupe³nie losowe
Dwutygodnik jest Pr0 byle tylko szed³ zgodnie z czasem w polsce to bêdzie piêknie. Nie kojarzy sie wam on z cotygodniowym info w heroesach 3 i chyba w dalszych tez? ja jestem za swarmem
Dwutygodnik jest Pr0 byle tylko szed³ zgodnie z czasem w polsce to bêdzie piêknie. Nie kojarzy sie wam on z cotygodniowym info w heroesach 3 i chyba w dalszych tez? ja jestem za swarmem
Zobaczymy co reszta na to...
Szkoda, ¿e wybyli, bo teraz to raczej do pó³nocy nie ustalimy xdd
Wiêc do nastêpnego poniedzia³ku maaaamy spoooorooo czasu
Dobra, przed chwil± zosta³em mg, wiêc siê wypowiem - dla mnie temat fajny, aczkolwiek sugerujê, ¿eby zrobiæ tak, ¿e np. w ka¿dej krainie jest odrêbny swarn, ¿eby by³o ciekawiej po prostu ;)
Dobra, przed chwil± zosta³em mg, wiêc siê wypowiem - dla mnie temat fajny, aczkolwiek sugerujê, ¿eby zrobiæ tak, ¿e np. w ka¿dej krainie jest odrêbny swarn, ¿eby by³o ciekawiej po prostu ;)
W³asnie ca³a magia ma byæ w tym, ze 1 SWARM dla wszystkich ;)
Jeste¶ w Sinnoh, a tu bach i Bulbasaur .
Je¶li natomiast jeste¶ w Kanto , a trafi³ sie Bulbasaur to masz wiêksze szanse na spotkanie go ;D
Ej trochê to g³upie, bo ja np. jestem przzywczajony do prowadzenia gier z ka¿dym pokemon, z ka¿dego regionu.
No, ale niech bêdzie, utrudniê ¿ycie graczom.
BTW. Poki bêdziemy swoje wpisywaæ do sygn czy do tematów u mg, bo ja jestem za tym pierwszym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.