Wiek: 29 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 5 Pa¼dziernik 09, 15:52
Tak, to trochê spam, ale przy rozpoczêciu gyr musicie wybraæ sobie rodzaj Pokemonów. A ja muszê zrobiæ wszystkie zeby nie by³o takiego co brakuje. Chyba, ¿e zg³oscice siê teraz co chcecie trenowaæ, a ja to przygotujê. Tak chyba bedzie ³atwiej. Proszê wysy³aæ na private. Je¶li czego¶ nie rozumiecie (idei, s³owek, zwiazków gramatycznych) pytajcie.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Kontakt:
Wys³any: 5 Pa¼dziernik 09, 17:02
W "co chcecie trenowaæ" chodzi mi o rodzaj z tej strony. Czyli np.: Mixed Sweepers, Toxi- Shufflers, czy Sub- Reversers.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Kontakt:
Wys³any: 5 Pa¼dziernik 09, 17:07
RaV bardzo chetnie, ale przciez mówiê, ¿e jeszcze wszystkiego nie zrobi³em. Mozêsz zadklarowaæ rodzaj, wtedy dostaniesz stratery, a jak ci siê nie bed± podoba³y, to zmienisz sobie rodzaj. Na razie mam:
Machop, Starly- Physical Sweepers
Caterpie, Ralts- Special --][--
Nidoran (M), Swinub- Mixed --][--
Togepi (z Peck), Shinx- Annoyers
+
Trapinch (ewolucje wcia¿ z Arena Trap)- Toxi- Trappers
Zubat- Hazers
Lotad- Drainers
Na razie zrobiê tak, ze podam tylko startery (za kilka postów), a potem u³o¿e Movesets.
Sygnatura użytkownika
Kontakt:
Wys³any: 5 Pa¼dziernik 09, 17:12
Tak. Dotaniesz Bagona zamiast Starly w Physicalach. Tworze temat zg³oszenia.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.