Hodowca ma pokemony od pocz±tku (od jaja) i trenuje :P
A oswajacz bêdzie (je¶li bêdzie ) oswaja³ pokemony np. 2 formy :P nie bêdzie powodowa³ evaulacji itd.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Wiek: 29 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 4 Pa¼dziernik 09, 11:51
Zgadzam siê z Wilkiem. Ale Rafi te¿ ma trochê racji. Ten pomys³ z jajem podoba mi siê. Zastanowiê siê nad wprowadzeniem "zawodu" oswajacza.
[ Dodano: 2009-10-04, 11:59 ]
S³uchajcie, mamy postêp. Znalaz³em stornê gdzie mo¿na wygenerowaæ kartê trenera potrzebn± do gry. Kazdy j± umie¶ci w sygnie.
http://www.upokecenter.com/misc/teamgen.php
Tutaj mo¿ecie wybraæ kolory, Pokemony i najwa¿niejsze:
Macie dodatkowe linijki, w których umieszczacie rodzaj Pokemonów jaki trenujecie.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Wiek: 29 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 4 Pa¼dziernik 09, 14:12
Wiem, wielka bitwa to niewypa³. Ale jeszcze muszê opracowaæ du¿o Pokemonów, a to nie jest takie ³atwe.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
no to po jakiego zrobi³e¶ wielk± bitwê ?!
Lepiej zacznijmy ju¿ PBF i bêdzie git.
BarcaFan - Wiem ¿e masz du¿o roboty, ale czy nie powiniene¶ wymy¶laæ nam te¿ jakie¶ historii ? (w koñcu ka¿dy z nas jest inny )
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.