Wiek: 29 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 2 Pa¼dziernik 09, 16:22 Burza Mózgów
Potanowi³em ju¿ teraz rozpêtaæ burzê mózgów, poniewa¿ potem mo¿e byc za pó¼no. Tutaj wyra¿ajcei swoje pomys³y na temat nowego PBF'a. Diste³m ju¿ od kubox propzycjê o wporwadzeniu profesji takich jak: trener, hodowca, koordynator. Czy ma któs pomys³y jak zrealizowaæ grê dal hodowcy i koordynatora?
Jeszcze wpad³em na pomys³, aby okre¶liæ rodzaj (nie typ, rodzaj) Pokemonów jakie bêdziemy trenowaæ. Te rodzaje s± na stronie:
http://www.psypokes.com/rsefrlg/roles.php
Nie koniecznie akurat te Pokemony, ale ja ju¿ wymy¶lê po 10 Pokemonów i ich ewolucji sk³adaj±cych siê na dany typ i do tego ich w³asne ataki poznawane na Lvlu. Bo nie zawsze sie zgadzaj±.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Nie jestem u ciebie, ale mam pomys³ do profesji: Kolekcjoner. Specjalne pude³ko kolekcjonera(co¶ w gu¶cie pude³ka na odznaki i wst±¿ki), 2 balle wiêcej, mo¿liwo¶c tworzenia zupe³nie w³asnych balli z acipronów(na pocz±tku szansa 1x, pó¼niej co raz wiêksze do 4x). Co do hodowcy: Najpierw podró¿, ³apanie potrzebnych poków do rancza(miltanki, combee itp.) a potem kupienie posiad³o¶ci, stopnioew jej rozwijanie, produkcja towarów, rozmna¿anie itp.
Kontakt:
Wys³any: 2 Pa¼dziernik 09, 16:49
RaV dziêki za hodowcê, ale nadal nie rozumiem idei kolekcjonera. Co on ma kolekcjonowaæ?
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Poki danego typu, np. truj±ce. Albo zbiera³by skamieliny i je o¿ywia³. Prowadzi³by dok³adn±(obrazek, nazwa i lvl) dokumentacjê swoich okazów i mniej cenne zostawia³by w domu, kryjówce czy jak to tam masz nazwac.
Wiek: 27 Do³±czy³: 08 Sie 2009 Posty: 938 Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 2 Pa¼dziernik 09, 17:00
hodowca to ¿e ma swoj± farmê itd. tak jak powiedzia³ RaV. a kolekcjoner mia³by swoj± kryjówkê, jak w R/S/E czyli ¿e ma kryjówkê w skale/drzewie i tam by zostawia³ odznaki/skamieliny itd... by siê dowiadywa³ o danej kolekcji itd.
....i j± katalogowa³. Ale wed³ug mnie powiniene¶ odej¶c od stereotypu hodowca=rolnik. Broch jest hodowc±, a nie ma ani farmy, ani nic nie produkuje poza karm± dla wspólnego teamu.
Kontakt:
Wys³any: 2 Pa¼dziernik 09, 17:08
Aha, jasne. No to ju¿ mamy pomys³y. A teraz powiedzcie co s±dzicie o rodzajach Pokemonów.
Sygnatura użytkownika
Ja wolê tradycy6jnie: wybierasz 1 formê poka i j± rozwijasz. Ale ja angielski jest ¶redni, mo¿esz mi wyt³umaczyc po krótce, o jakie typy chodzi na tej stronie?
Kontakt:
Wys³any: 2 Pa¼dziernik 09, 17:25
Na priv. kubox, chodzi³o mi bardziej o sposób rzogrywania walk pokazowych.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.