POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Hej haj helo³.
Autor Wiadomo¶æ
mg 
Gapa, gubi PokeBalle
Master G >3

Do³±czy³: 27 Wrz 2009
Sk±d: Gdynia
Kontakt:
  Wys³any: 28 Wrzesieñ 09, 17:28   Hej haj helo³.

Siemocie. Jestem Micha³, dla przyjació³ mg. ^^
Przybywam tu g³ównie ze wzglêdu na jednego z waszych MGów, którego od d³u¿szego czasu zaczyna³o mi brakowaæ... No i, Rev obecnie nie dzia³a, a biedny mgcik nie ma siê gdzie zapodziaæ. No to pomy¶la³em, ¿e wpadnê na PC. W ¿yciu nie na PoPla :zygam:
Moja przygoda z PPSem zaczê³a siê 11 marca tego roku, kiedy to pewien nópek MG postanowi³ wpa¶æ na Revival. Od tego czasu siedzia³em tylko tam, gdzie od pocz±tku czerwca zosta³em Mistrzem Gry i moderatorem jednego z Teamów PBFowych. Zajmujê siê tam wy³±cznie MGowaniem. Anime siê nie interesujê, a na mangê nie mam niestety czasu.
Moj± pasj± jest ¿eglarstwo i gra na gitarze :lovciam:
W wolnych chwilach zajmujê siê takimi pierdó³kami jak na przyk³ad niepotrzebna mi obecnie nauka HTMLu. Po co? W³a¶ciwie, to sam nie wiem xd Ale zawsze mo¿e siê przydaæ.
Mam nadziejê, ¿e siê polubimy. Witajcie! ^^

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 28 Wrzesieñ 09, 17:30   

Cze¶æ, a HTML sie zawsze przydje.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

p4key 
Bug Catcher
veee~! *o*

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: Piotrków Trybunalski
Kontakt:
Wys³any: 28 Wrzesieñ 09, 17:51   

Witaj, dziwi mnie dlaczego zainteresowa³e¶ siê Pokemonem, skoro nie ogl±dasz Anime, zgadujê, ¿e grasz w gry.

No có¿ witaj, znamy siê ju¿ z 3 miesi±ce x3. Mo¿e d³ugo mo¿e krótko, ale jest ³okej xd. Mi³o mi Ciê tu powitaæ i o drogê do szczê¶cia zapytaæ x](jako¶ siê zrymowa³o).

mg 
Gapa, gubi PokeBalle
Master G >3

Do³±czy³: 27 Wrz 2009
Sk±d: Gdynia
Kontakt:
Wys³any: 28 Wrzesieñ 09, 18:15   

Cytat:
Witaj, dziwi mnie dlaczego zainteresowa³e¶ siê Pokemonem, skoro nie ogl±dasz Anime, zgadujê, ¿e grasz w gry.

Anime ogl±da³em jak by³em malutki i kiedy by³o jeszcze fajne (czyli sezony Indigo League + Advanced [May <3]). A potem nie mia³em ju¿ tych kana³ów, na których to transmitowali, a mnie zaczê³y nastêpne serie denerwowaæ...
Gry od zawsze rox, wiêc tak, masz racjê - przez gry sta³em siê fanem PPSu. Poza tym, zawsze lubi³em wymy¶laæ nowe historie bohaterów, bawi±c siê jeszcze tymi ¶miechowymi figurkami. Widaæ, ¿e PBF to co¶ dla mnie x3 *skromny*

Gusiek
Pewnie nie zna PokeMana
Mów mi Gu¶ :#

Do³±czy³: 26 Maj 2009
Wys³any: 28 Wrzesieñ 09, 18:26   

Cze¶æ mam nadziejê ¿e siê zaprzyja¼nimy xD D

p4key 
Bug Catcher
veee~! *o*

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: Piotrków Trybunalski
Kontakt:
Wys³any: 28 Wrzesieñ 09, 18:51   

Ja natomiast lubi³em bawiæ siê z bratem w trenerów pokemon, brali¶my tazosy i chodzili¶my po starym domu babci(na jej dzia³ce s± dwa x3) i ³apali¶my pokemony, pó¼niej po³±czy³em to z ludkami z kinder niespodzianki i tak zaczê³o siê moje wymy¶lanie przygód. Jest to taka krótka wersja mojej przygody z PBFem xd, ale zawsze jaka¶, aby opisaæ wam moje pojawienie na PPSie, musia³bym napisaæ autobiografiê, która kiedy¶ siê uka¿e :D .

Aggy 
Pewnie nie zna PokeMana
Memento mori..

Do³±czy³: 28 Wrz 2009
Sk±d: Nowy Targ
Kontakt:
Wys³any: 29 Wrzesieñ 09, 14:12   

Witam Ciê MG, jak jest?;> Tutaj te¿ zamierzasz byæ Mg Mg PBF? xD Dobrze, ¿e rejestruj± siê tutaj tacy ludzie :]

Sygnatura użytkownika

Aggy PBF
۞Mistrz Gry: GlossyGem
۞Imiê, ksywka, nazwisko: Jakub "Aggy" £êczkowski
۞Zawód: Hodowca
۞Lokacja: Goldenrod City
۞Plecak:
۞Pokemony:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów