Wys³any: 25 Wrzesieñ 09, 20:21 Przy³ó¿ tu rêkê
Wiêc do rzeczy :P
Cytat:
1. Imiê... tak... to wa¿ne... nie g³upie, nie koniecznie super-duper, japoñskie nazwy bêda kaleczyæ mi wzrok, a zwyk³y "Zdzisiek" prawdopodobnie mnie roz¶mieszy (co wcale nie jest takie z³e)
2. Wiek? Srsly... wszyscy macie zaczynaæ albo jako 10 latkowie ALBO jako powa¿ni trenerzy na poziomie i wieku :3
3. P³eæ... w sumie wiadomo, o co chodzi x3
4. Charakter i wygl±d, szczerze, to chcia³bym poznawaæ gracza podczas gry... ale ten punkt przydaje siê do wymy¶lania pierwszego, jak¿e wa¿nego postu przygody, wiêc nie wolno go zlekcewa¿yæ.
5. Zawód... denne, no ale je¶li tego wymaga gra...
trener / hodowca / koordynator / badacz / z³y typ or przestêpca xP / Ranger (srsly!) / Inny
6. Pokemon wybrany na starter... I TU UWAGA! Pokemon startowy powinien byæ wybrany bardzo przemy¶lanie... bêdzie to najwa¿niejszy pokemon w waszym sk³adzie i warto, oj warto, jest o niego dbaæ ju¿ na pocz±tku...
7. Historia:
Prosi³bym o wasz± inwencje... historiê nie tylko traktuje jako pomoc w stworzeniu historii, ale tak¿e jako pierwszy test gracza, który chce do mnie wst±piæ.
8. Notatka od Gracza: tu piszecie rzeczy, których wcze¶niej nie wspomnia³em... np. jakby¶cie chcieli grê nie-leveleowa, warto to tu wspomnieæ...
uszanuje ka¿dy pomys³ na grê
9. Pro¶by do mg: a tu wstawiacie swoje pro¶by x3
Wiêc... jak ju¿ wszystko za³atwione, zapraszam do zapisów
Kod:
[b]1. Imie:[/b]
[b]2. Wiek:[/b]
[b]3. P³eæ:[/b]
[b]4. Charakter i wygl±d:[/b]
[b]5. Zawód:[/b]
[b]6. Pokemon starter:[/b]
[b]7. Historia:[/b]
[b]8. Notatki do mg:[/b]
[b]9. Pro¶by do mg:[/b]
Zapraszam... na razie przyjmê nieokre¶lon± liczbê graczy, wiêc kto pierwszy, ten lepszy, bo zapisy mogê zamkn±æ w ka¿dej chwili =]
Ostatnio zmieniony przez 4xI 25 Wrzesieñ 09, 22:01, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
1. Imie: Gusiek, tak ka¿dy do niego mówi ale w dokumentach pisze Colin Shino.
2. Wiek: 16
3. P³eæ: Mê¿czyzna, chyba 4. Charakter i wygl±d: Nieziemsko mi³y i uprzejmy, cz³owieka nie da siê nie lubiæ, czu³y na ka¿d± krzywdê, z poczuciem humoru, nazbyt opiekuñczy, no anio³ nie cz³owiek. Taki dobry charakter jak z obrazka.
Wygl±d, pó³ d³ugie, br±zowa w³osy z grzywk± opadaj±ca na lewe oko zas³aniaj±c szepcz±c± bliznê, ukrywan± przez Gu¶ka. Na sobie lekko wynoszona bluza, przydu¿e rêkawy zas³aniaj± d³onie Colina.
Na nogach jeansy, starte od ci±g³ego chodzenia. Colin do swoich ubrañ czu³ dziwny sentyment, jak do wiêkszo¶ci, nielicznych rzeczy które posiada³. Torba zawieszona przez ramie i sanda³y to reszta jego wyposa¿enia. Zapomnia³bym, piêkne b³êkitne oczy w których mo¿na siê utopiæ. Colin mia³ jeszcze bardzo m³odo wygl±daj±c± twarz. Czasami by³ nawet uznawany za dziewczynê.
5. Zawód:Hodowca.
6. Pokemon starter:Spoink ^ (::) ^
7. Historia: Gusiek "wieczne dziecko" bo tak mówili o nim znajomi mieszka³ w Johto od urodzenia, mia³ tam ma³y przytulny domek w którym mieszka³ wraz z rodzicami, Lily i Harrym. Gusiek traktowa³ ich bardziej jako przyjació³ ni¿ rodziców, zwraca³ siê do nich po imieniu i darzy³ ich najwiêkszym zaufaniem. Lilu i Harry zajmowali siê ogrodnictwem wraz z ich ro¶linnymi pokemonami, przy których wychowa³ siê Colin. Choæ z ro¶linnymi pokemonami spêdzi³ ca³e ¿ycie zawsze fascynowa³y go pokemony typu "psycho" ka¿dego wieczora wertowa³ ksi±¿ki o owych stworkach.
Oczywi¶cie nie muszê wspominaæ i¿ posiadanie poka o tym typie by³o szczytem marzeñ dla Gu¶ka.
Owe marzenie spe³ni³o siê podczas do¿ynek ro¶linnych pokemonów, organizowanych przez rodziców ch³opca.
Spotka³ tam Spoinka- uroczego pokemona ¶winkê z mocami o których marzy³. Rodzice zawsze powtarzali mu ¿e to pokemon wybiera sobie w³a¶ciciela a o Spoinku nie ¶ni³ nawet w naj¶mielszych snach.
Od owej nocy Colin sta³ siê jeszcze gorliwszym fanem stworków. Wraz ze swoj± dwójk± przyjació³, Laur± i Maækiem za³o¿yli klub w starej szopie rodziców Gu¶ka. Ka¿dego dnia spotykali siê w niej z nadziej± wyruszenia kiedy¶ razem podró¿. Laura by³a typow± wojowniczk± i pasjonowa³a siê walkami pokemon, wiêc oczywiste jest ¿e jej celem jest zdobycie wszystkich odznak, za to Maciek jak nikt zna³ siê na obecnych trendach i opanowane do perfekcji mia³ ukazywanie swoich pokemonów w najlepszym ¶wietle.
Mija³y dni, tygodnie, potem miesi±ce, a trójka przyjació³ doskonali³a swoj± profesjê w starej szopie. Niestety rodzice owej trójki nie podziela³y ich entuzjazmu podcinaj±c im skrzyd³a mówi±c o ich nieodpowiedzialno¶ci i niekompetencji.
By³ ostatni dzieñ wakacji. Dzi¶ ca³a trójka mia³a powiedzieæ rodzicom o ich planach. Laura i Colin byli ju¿ na miejscu, tylko Maciek siê spó¼nia³. Zaniepokojeni, poszli zobaczyæ co dzieje siê z ich przyjacielem. Okaza³o siê ¿e Maciek nie wróci³ wczoraj na noc, a rodzice my¶leli ¿e jest z dwójk± przyjació³.
Po paru dniach z³o¿yli zaginiêcie na policji. Dwójka przyjació³ postawi³a sobie na cel odnalezienie 3 "bli¼niaka", a na boczny tor od³o¿yli spe³nienie swoich marzeñ.
8. Notatki do mg: Gra nie-levelowa
9. Pro¶by do mg:Rozwiñ jako¶ ciekawie w±tek z zaginiêciem Maæka i wgl liczê na Ciebie. I przepraszam za s³aby zapis. Jestem zmêczony, ale próbowa³em nadrobiæ to jako¶ klimatem, co¶ a'la przyja¼ñ ponad wszystko i wgl pewno mi siê nie uda³o. A czy mnie przyjmiesz ot ju¿ inna bajka. :P
1. Imie: Patryk Jey a'ka
2. Wiek: 17
3. P³eæ: Mê¿czyzna
4. Charakter i wygl±d: Mi³y, lekko tajemniczy, zamkniêty w sobie typ, który wymiêka i wzrusza siê widz±c s³odkie pokemony i piêkne panny, niektórzy twierdz±, ¿e uroczy i romantyczny. Ma ciemno br±zowe w³osy z ty³u d³u¿sze. Piwne oczy zdobi± jego twarz.
5. Zawód: Trener
6. Pokemon starter: Eevee~! :3
7. Historia: Patryk pochodzi z po³udniowego Johto, wiêkszo¶æ swojego dzieciñstwa spêdzi³ bawi±c siê w wodzie, czy te¿ obok niej. Jednak pewnego razu w wodzie pojawi³ siê wielki dziki pokemon, który zacz±³ terroryzowaæ miasto. Wszyscy musieli emigrowaæ. Jednak Patryk pozosta³, gdy¿ przygniot³a go belka x3. Wtedy do miasta przyby³ legendarny trener Green, który poskromi³ pokemona, a potem z³apa³. Nastêpnie odszed³ nie pomagaj±c Patrykowi :<. On jak tylko wyszed³ z pu³apki, postanowi³, ¿e odnajdzie tego trenera i pokona go.
8. Notatki do mg: Oczywi¶cie, ¿e levelowa 9. Pro¶by do mg: Mo¿e historia banalna, ale wola³bym mieæ grê wielow±tkow±, pe³n± walki i mi³o¶ci x3, jednym s³owem EPIC :3.
Ostatnio zmieniony przez p4key 26 Wrzesieñ 09, 06:56, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
1. Imie: Mayones
2. Wiek: 10 lat.
3. P³eæ: Mencizna
4. Charakter i wygl±d: Jestem porywczym indianinem, uwielbiam ka¿dy rodzaj walki. Nie bojê siê niebezpieczeñstwa i jak na mój wiek jestem bardzo waleczny. Od pod³ogi do piór mam ca³e 168 cm. AAA i mam s³abo¶æ do fajki pokoju, jako ¿e mój ojciec hoduje zio³o... tfu znaczy siê "tytoñ". Pozwala mi czêsto poci±gn±æ z jego sprzêtu... A jest z czego:
Uwielbiam tak¿e ró¿ne dziwaczne schorzenia psychiczne dlatego moim pierwszym pokemonem bêdzie pokemon psychiczny. Jak na Indianina ubieram siê dziwnie, chodzê w czarno bia³ym stroju samurajskim. Mam d³ugie czarne w³osy z wplecionymi w nie piórami. Jeszcze nie interesujê siê dziewczynkami, s± gupie i nie znaj± sie na hodowli "psychodelicznego tytoniu". Zapomnia³bym lubiê jeszcze psycho-tabakê "Gawith Apricot Snuff":
Podsumowuj±c, wygl±dam prawie jak Upachi z Dragon balla i mam s³abo¶æ do kilku u¿ywek, jestem waleczny, i marzê o zostaniu trenerem i hodowc± pokemon.
5. Zawód: trener / hodowca
6. Pokemon starter: Abra Facet :p
7. Historia: Jak 10 latek mo¿e mieæ historiê :0. Dobra mam matkê Chan i ojca Vabiego mieszkam sobie w piêknym wigwamie w Kanto (sam wymy¶l gdzie mog³aby byæ osada indian) i marzê o otrzymaniu pokemona od wielkiego procesora Oaka 8. Notatki do mg: Gra lvlowa
9. Pro¶by do mg: Proszê o grê sam± pierwsz± i drug± generacj±, w rejonie Kanto/Johto. Jestem pocz±tkuj±cy wiêc proszê o jakie¶ wskazówki na gg :0
Jestem ¶pi±cy a bojê siê, ¿e zabraknie u ciebie miejsc dlatego sie pospieszy³em i nie napisa³em nic ciekawego.
Ostatnio zmieniony przez Vabigoon 26 Wrzesieñ 09, 18:18, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
1. Imie: Alphonse bez nazwiska
2. Wiek: 14-15 lat do wyboru ;p
3. P³eæ: ch³opak
4. Charakter i wygl±d: Przyjazny dla otoczenia, mi³y, broni swoich racji, uwielbia ma³e kotki ;3, robi wiele dobrego, bo chce naprawiæ b³êdy przesz³o¶ci. W³osy ciemny blond, br±zowe, du¿e oczy. Trochê owalna buzia, rysuj±ce siê ju¿ mocniej rysy twarzy. u ciemnych spodni w kieszeni wisi ³añcuszek od zegarka alchemika. buty za kostkê z wygiêtymi bokami(jak Edowskie ;3)
5. Zawód: trener/hodowca
6. Pokemon starter: Eevee? Cyndaquil? Ty wybierz z tych dwóch.
7. Historia:
Od pocz±tków ¶wiata i od kiedy ludzie nauczyli siê mówiæ, by³y z nimi Pokemony. Stworki, które pocz±tkowo nieufne, zaczê³y pomagaæ ludziom w codziennych sprawach. Niektóre by³y przyjazne niektóre atakowa³y ich obozy i rabowa³y co siê da³o. Wtedy nie wiadomo sk±d pomy¶lano o nauczeniu siê kontroli nad Pokemonami. Pierwszy PokeBall pojawi³ siê jeszcze przed narodzinami Zbawiciela. Lata mija³y, a ludzkie zdolno¶ci i technika robi³a siê coraz lepsza. A¿ w koñcu dosz³a do tego stopnia, ¿e wynaleziono naukê, potrafi±c± z jakie¶ materii zrobiæ inn± materiê. Nazwano to Alchemi±. Na pocz±tku by³a to kontrowersyjna teoria, ale bardzo pomaga³a ludziom. Wszyscy zaczêli siê uczyæ jej u¿ywania, ale tylko niewielka grupa umia³a nad tym zapanowaæ. Kolejna moc zosta³a ujarzmiona przez cz³owieka. Moc potrafi±ca wszystko, a mo¿e prawie wszystko. Ka¿dy próbowa³ jak móg³. Wysy³ali dzieci, bo presti¿, nie ka¿dy móg³. Doro¶li, starzy, m³odzi, dzieci. Ka¿dy. Pewnego dnia, niedaleko Cherrygrove w wiosce New Bark, urodzi³ siê ch³opiec, którego nazwano Alphonse. Jego ojciec zmar³ przed narodzinami, a matka ponownie wysz³a za m±¿. Wys³ali go do szko³y dla alchemików, gdzie okaza³o siê, ¿e ma Dar. Uczy³ siê jej, ale on tak na prawdê chcia³ byæ kim¶ innym. Chcia³ byæ hodowc± i stwierdzi³, ¿e postara siê szybko skoñczyæ naukê. W istocie wszystkiego nauczy³ siê do 13 roku ¿ycia. Wszystko sz³o dobrze. Trwa³y przygotowania do wyprawy, o której rodzice nic nie wiedzieli. A¿ tego feralnego dnia... By³ wypadek. jego matka zmar³a na miejscu. Al siê za³ama³. Nie potrafi³ sobie z tym poradziæ. Postanowi³ z³amaæ Tabu. Chcia³ dokonaæ transmutacji cz³owieka. Wiedzia³ o co chodzi i co trzeba daæ w zamian. Wszystko przygotowa³. Zwabi³ swego 'ojca' do swojego pokoju. Zas³ony by³y zas³oniête. Rozpocz±³ proces transmutacji, ale co¶ posz³o nie tak. Wch³onê³o jego ojca za Bramê, ale to co stworzy³ nie by³o jego matk±, chwilê po tym straci³ przytomno¶æ, a gdy siê obudzi³ Tego nie by³o, a ca³ego swojego starego ¿ycia nie pamiêta³. Pamiêta³ tylko kilka godzin wstecz i ten ból w klatce po stracie matki... I ta dziwna brama. Co To w ogóle by³o? Wiedzia³ jedno. Musi szybko wyruszyæ, ¿eby o tym zapomnieæ
8. Notatki do mg: Gra nie-levelowa, zegarek Pañstwowego Alchemika, ale w innym znaczeniu, dla zwiêkszenia si³y transmutacji. Nie wiem czy przyjmiesz tak± historiê, czy w ogóle zgodzisz siê na co¶ takiego. Znamy siê ju¿ z Reva :3. W ogóle wydaje mi siê dziwna trochê ta historia. pisa³em j± po ca³ym podaniu... Nie wiem. Trochê niespójna... No có¿. Ty zadecydujesz. Wola³bym siê skupiæ na fabule ni¿ na odznakach. Odznaki to taki trochê drugi cel. Pierwszy to odzyskaæ wspomnienia i oczywi¶cie matkê.
9. Pro¶by do mg: Wzorowa³em siê na Alphonse'u Elricu i chcia³bym, ¿eby w mojej grze wystêpowa³a alchemia z FMA ;3. Proszêêê... ;333. Oczywi¶cie by¶my przestrzegali zasady 'równowartej wymiany' i zasad alchemii(tabu i i podstawy alchemii tj. analizy-dekonstrukcji i ponownej syntezy)
Sygnatura użytkownika
_^_
''...A jednak niewielu z nas wybiera ciê na nauczyciela
O ¿yciu.
To jest tre¶æ nauczania ¶mierci-
¯ycie.
¦mieræ nie jest przedmiotem nadobowi±zkowym...''
Bernie S. Siegel
No ba! ;d
PBF
Mistrz Gry:4xIjestêg³up Imiê, nazwisko:Edward Kishintoushi Lokalizacja:? Wiek:15
Jednak do Ciebie :3 u Pifora ju¿ raz gra³am, a do tego u niego siê ju¿ 5 osób zapisa³o
1. Imie: Sarah Quake, nazywana czê¶ciej Illie bez powodu.
2. Wiek: 13 (podwy¿szone o 2-3 miesi±ce XD)
3. P³eæ: Dziewczyna x3
4. Charakter i wygl±d: Czêsto pogodna, zabawna dziewczyna. Zwykle jednak trzyma siê na boku, jest nie¶mia³a. Czêsto robi rzeczy 'bez sensu' typu gadania g³upich tekstów. Kiedy jednak cos j± przestraszy, to wyra¼nie to po niej widaæ.
Illie ma ¶rednio d³ugie, ciemno blond wosy wchodz±ce juz lekko w br±z i niebieskawe oczy. Niebieskawe, bo wydaje siê czasami, ¿e zielone. Ubiera siê w ró¿ne rzeczy, chocia¿ zwykle w turkusow± bluzê na suwak, zawszê rozpiet±, granatowy T-shirt i jasne jeansy. Do tego trampki i to wszystko.
5. Zawód: Hodowca. Trenerzy s± ju¿ nudni... A do innych nie mam wprawy. Chocia¿ dziwne, ¿e inni te¿ to wybieraj± 6. Pokemon starter: Po d³ugim namy¶le... Snorunt.
7. Historia:
Sarah pochodzi z Johto, z Blackthorn, ale po ¶mierci (patrz ni¿ej!) ojca matka postanowi³a przenie¶æ siê do New Bark, bo tam jest spokojniej. Podobno. Ma³± mia³a wtedy oko³o 6 lat...
Veronica - mama Illie - nigdy nie wi±za³± swojej przysz³osci z Pokemonami, wiêc nie my¶la³a te¿, ¿e jej córka wybierze drogê hodowcy. A jednak tak by³o...
Gdy Sarah mia³a oko³o 9 lat, pozna³a Ryana. By³ to szczup³y ch³opak o br±zowych w³osach i takich te¿ oczach. Mia³ 11 lat. Okaza³o siê, ¿e maj± bardzo podobne zainteresowania. Te¿ chcia³ zostaæ hodowc±. On mia³ ju¿ jednak trochê do¶wiadczenia. I od niego nauczy³a siê podstaw. Bardzo siê polubili, ale po misi±cu od zapoznania siê mia³ wyruszaæ...
Kiedy Illie mia³a oko³o 13 lat zobaczy³a w telewizji informacjê o pewnym zdarzeniu. Napad na Magnet Train. Jednym ze 'z³odziei' okaza³ siê... Jej ojciec . A z zak³adników - Ryan . Komu wierzyæ? Po czyjej stronie byæ? Postanowi³a wyruszyæ.
8. Notatki do mg: Gra levelowa ofc XD
9. Pro¶by do mg: Hmm... Internet w komórce
Uu, pomys³y mi siê wyczerpuj± ale chyba przyjmiesz?
wow... du¿o zapisów! ^__^
Wybaczcie, ze tak z opóxnieniem, ale mia³em problem z dostaniem sie do kompa.... nvmnd, czas na analize zapisów =]
1. Gusiek:
Gra nie-levelowa bêdzie dla mnie wyzwaniem, ale sadzê, ze podo³am :)
Graj±c jako hodowca, bêdziesz musia³ zajmowaæ siê breedingiem, handlem, zainwestowaæ w swoje w³asne ranczo i zas³yn±æ, jako najlepszy hodowc± pokemon :)
Prze to, twoja gra bêdzie siê ró¿ni³a od gry np. trenerskiej
Historia jest w porz±dku, da³e¶ mi du¿e pole swobody, wiêc oczekuj swojej gry jeszcze dzi¶ ^^
2. P4key
Ale ty siê naprodukowa³e¶, cz³owieku xD
no nic... zapis wygl±da w porz±dki i trzyma siê "moich" standardów.
Historia równie¿ ciekawa... szykuj siê do gry niebawem x3
Aha... odezwij siê na gje gje ;p
3. Vabigoon,
twoja gra bêdzie czym¶, czego nie robi³em od dawna, czyli stworzenie tró role-playowca xD
Faja pokoju... psycho-tabaka... co¶ ty jaara³, ziooom? xD
nvmnd, póki co twój zapis jest najlepszy w moim temacie, wiêc pryzmuje w ciemno x3
4. Shenron,
Naruto,. FMA, nawet Bleach - tyvch anime nie ogl±da³em, podpisuj±c im pod tytu³em "tasiemce"
wybacz, ale nie potrafi³bym poprowadziæ twojej gry, spróbuj gdzie indziej...
5. Sai Vi:
Oj, pomys³ siê wyczerpa³y tak bardzo, ze a¿ musia³a¶ siêgaæ po rezerwy? Osierocone dzieci w wieku 13 lat niestety, nie maj± ³atwo... Chcê, aby¶ to wiedzia³a i przygotowa³a siê do trudnej gry...
Tak, jak u Gu¶ka, jako hodowca masz wyznaczone cele które musisz wykonaæ, wiêc twoja gra bêdzie siê bardzo ró¿ni³a od innych gier.
Historia niestety ju¿ nie jest tak dobra, jak u pozosta³ych. Nie podoba mi siê samo osierocenie, ale motyw z ojcem mo¿e byæ tragiczny... n ie wiem czemu, ale nie chce siê za bardzo wzruszaæ w twojej grze (pierwsza telenowela-gra? xD)
Zapis przyjmuje,,. ale jak bêd± jakie¶ problemy (po mojej stronie ^^;), mo¿esz ¶mia³o siê ode mnie odpisaæ ^^;
------------------------------------------------
4 przyjmujê, 1 odrzucam
jeszcze tylko jedno-ostatnie miejsce wolne
Có¿, szkoda. Wymy¶lê co¶ innego i spróbujê jeszcze raz jak bêdzie miejsce.
Sygnatura użytkownika
_^_
O ¿yciu.
¯ycie.
Bernie S. Siegel
No ba! ;d
PBF
Mistrz Gry:4xIjestêg³up Imiê, nazwisko:Edward Kishintoushi Lokalizacja:? Wiek:15
Mwahaha! Powitaj swojego znajomka z Reva, który obecnie... [*]
Ale nie zapisujê siê do ciebie z tego powodu. Po prostu, zatêskni³em za gr± u ciê
1. Mike "MG" Button. U¿ywajmy "MG", oki?
2. 18, trzeba poszaleæ! B]
3. Na serio siê nie domy¶lisz, tiaa? Facio :P
4. Raczej milusi, ogólnie wyluzowany... Taki, jakiego mnie znasz |D
5. Tak zwany podró¿nik, który sobie treneruje dla przyjemno¶ci.
6. Misdreavus. Kobitka. Taka, która zna siê na telepatii i mo¿na z ni± pogadaæ. Co¶ a'la z gry Grzega na revie. Jak nie kojarzysz, to wal na GyGy. x3 (zdziwiony, ¿e nie Skary [<3] hêê? )
7. MG jest zwyczajnym ch³opakiem z miasta Pallet Town w Kanto. Jego ojciec pracuje w firmie zajmuj±cej siê poszukiwaniem ropy na terenach morskich, przez co dosyæ rzadko pojawia siê w domu, a matka zwyczajnie, w domu, przesiaduje tylko ze swoim wiernym Swablu. Praktycznie tylko jemu mo¿e siê wygadaæ. Rodzice, gdy siê wreszcie spotykaj±, nie dogaduj± siê najlepiej. Wiêkszo¶æ rozmów koñczy siê awantur± i p³aczem matki.
Kolejnym bli¿szym cz³onkiem rodziny jest brat Mike'a, Robert. Bywa on jednak w domu równie rzadko jak ojciec. Jest pocz±tkuj±cym koordynatorem, studiuj±cym obecnie w Saffron na Akademii Koordynatorstwa. Próbuje zawsze jako¶ po³±czyæ rodziców na nowo, jednak... nie wychodzi mu to najlepiej.
Mike nie móg³ ju¿ znie¶æ tego wszystkiego. Z jednej strony nie chcia³ opuszczaæ matki, z drugiej - podró¿ marzy³a mu siê od zawsze. Po skoñczeniu szko³y Pokemon, w klasie profesora Oak'a, postanowi³ jednak wyruszyæ, jak inni absolwenci z jego klasy - Derek Shino, Ikari Shinji, Colin Sun i Kyoji Sanatashi...
Wa¿niejsze dopiski: Misdreavus towarzyszy Mike'owi od I klasy podstawówki. Dosta³ go od Oak'a, tak jak inni ludzie z klasy - Derek otrzyma³ Sunkerna, Ikari ma³ego Eevee (obecnie ju¿ Vaporeona), Colin s³odziutkiego Spoinka, a Kyo - Sentreta (obecnie - Furreta).
8. Gra nielevelowa, pliiiz. No i ma byæ humorza¶cie. Dosyæ ma³o walk, wiêcej fabu³y, pliiz. :3
No i, ¿adnych towarzyszy! Tamci wy¿ej wymienieni (dziwne, ¿e wszyscy z reva, neee? XD) to maj± byæ rywale. Tylko nie tacy jak Paul z animca. Normalni ludzie z którymi mo¿na pogadaæ, tyle ¿e nie podró¿uj± razem... Pewnie wiesz, o co mi chodzi x3
9. Nie bij za d*pny zapis. =D
Ja spróbujê jeszcze raz. Skoro tamta historia nie bardzo przypad³a... ;p
1. Imie: Edward Kishintoushi
2. Wiek: 15
3. P³eæ: Ch³opak
4. Charakter i wygl±d: Mi³y, wybuchowy, bardzo uczuciowy, ³atwo go zraniæ, broni swoich racji, stara siê panowaæ nad sob±, co czasami mu kiepsko wychodzi, ale siê stara. Niektóre wydarzenia zmieni± jego postêpowanie. Ma oko³o 175cm. Brunet z br±zowymi oczami. Ma bujne, gêste, ale nie d³ugie w³osy. Zawsze chodzi w bia³ej koszulce, rozpinanej, ciemnej bluzie i zielonym p³aszczu. Ma d³ugie ciemnoniebieskie spodnie i buty do chodzenia za kostkê. Na szyi nosi naszyjnik ze srebrnym piórkiem. Na rêku ma srebrne znamiê<kszta³t do wyboru ;3>
5. Zawód: Trener/Fotograf?
6. Pokemon starter: Eevee, cynda, jak poprzednio do wyboru przez Ciebie :3.
7. Historia:
***15 lat wcze¶niej***
Whirl Islands.
Ciê¿kie fale rozbija³y siê o klifowy brzeg wyspy. Noc dodawa³a tej wyspie koszmarny wygl±d. Klify niczym ogromne szpony czeka³y tylko na swoich zdobywców-samobójców. Z daleka widaæ by³o burzowe chmury, z³owieszczo czaj±ce siê w powietrzu, czekaj±c a¿ jaki¶ nieuwa¿ny kapitan wpadnie w ich sid³a. Przez ca³y ten zgie³k widaæ by³o du¿y punkt p³yn±cy w stronê wyspy. Blastoise z ma³ym baga¿em na plecach rozbija³ fale, niczym ³ód¼, p³yn±ca szybko do swojego celu, unikaj±c burzy. Wspi±³ siê szybko na klif i wszed³ na górê. Jego 'balast' zszed³ z grzbietu i odetchn±³ g³êboko.
- Uhh, uhh.. - odsapn±³ ciê¿ko oko³o 40 letni mê¿czyzna.
- W koñcu jeste¶my- i u¶miechn±³ siê do swojego Blastoise'a, którego po chwili odwo³a³ do PokeBalla.
- Niesamowite - wyszepta³ spogl±daj±c na ogromny otwór, wchodz±cy w g³±b Ziemi. Wszed³ do ¶rodka. Nieuwa¿nie rozgl±daj±c siê na boki nie zauwa¿y³, ¿e niedaleko jest dziura i wpad³ w ni±.
- Aaaaaaaaaaaaaaaa...aaa...aa.a.a.a..a.. . . . - krzyk jego nikn±³ w ogromnej czelu¶ci tunelu w g³±b Ziemi.
- Nie mogê tak zgin±æ! Staraptor, wychod¼ i raaatuj mnieee... - po chwili ogromny ptak-pokemon wyskoczy³ z kuli i szybko wystawi³ grzbiet, na który spad³ jego pan. Ten wyci±gn±³ latarkê i w³±czy³ j± z cichym klikniêciem. Rozejrza³ siê i zauwa¿y³ jakie¶ 100 metrów pod sob± otwór. Zauwa¿y³ te¿, ¿e otwór jest ogromny i ma w niektórym miejscu ma³e wciêcia i symbole.
- Zleæmy trochê ni¿ej, tam gdzie jest ta dziura. - poprosi³ Pokemona, który pos³usznie wykona³ polecenie. Po chwili ujrza³ ogromny system wodospadów i rzeczek, schodz±cych coraz ni¿ej i ni¿ej. Postanowi³ polecieæ z ich biegiem. Zauwa¿y³, ¿e symbole pojawiaj± siê coraz czê¶ciej, id±c coraz g³êbiej w g³±b Ziemi. Po chwili pojawi³o mu siê przeczucie, ¿e kres jego poszukiwañ jest blisko. I po chwili pojawi³ siê w ogromnej komnacie, z wodospadami opadaj±cymi w pó³kole, tworz±ce jeziorko na dnie jaskini. Symbole wype³nia³y ca³y pokój... W jeziorku zobaczy³ trzy podobne Pokemony. Jeden du¿y i dwa mniejsze. Ten najwiêkszy podniós³ g³owê, i wyda³ nieokre¶lony pisk z gard³a, a mê¿czyzna zrozumia³, ¿e miesi±ce poszukiwañ nie okaza³y siê zbyteczne. Pokemon wystrzeli³ w jego stronê, a wszystkie symbole które mija³ zaczyna³y ¶wieciæ i wychodziæ ze ¶cian. Pod±¿a³y za nim, a mê¿czyzna spanikowa³, bo oto majestatyczna Lugia mknê³a w jego stronê, a za ni± pod±¿a³y hordy Unownów. Lugia uderzy³a skrzyd³em Staraptora, a badacz zacz±³ spadaæ. W tym momencie pochwyci³ go kr±g Unownów, a Lugia wystrzeli³a ogromn± kulê energii w jego stronê. Mê¿czy¼nie siê tylko rozszerzy³y oczy ze strachu. Ogromny b³ysk i eksplozja. Tyle zobaczyli mieszkañcy Cianwood i Olivine City.
Kilometry dalej, w momencie wybuchu na ¶wiat przyszed³ ma³y ch³opiec imieniem Edward. Na rêku mia³ dziwny srebrny znak, jak jaka¶ blizna. Jednak nikt nie podejrzewa³, ¿e kilka sekund wcze¶niej zosta³ napiêtnowany. Piêtnem Lugii.
8. Notatki do mg: Gra nielevelowa jak mo¿na. Stara³em siê. My¶lê, ¿e przynajmniej Ci siê spodoba.
9. Pro¶by do mg: Aparat. I ciekaw± grê ;p
Sygnatura użytkownika
_^_
O ¿yciu.
¯ycie.
Bernie S. Siegel
No ba! ;d
PBF
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.