POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
25 Maj 12, 05:05
Zapisy (5/5)
Autor Wiadomo¶æ
p4key 
Bug Catcher
veee~! *o*

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: Piotrków Trybunalski
Kontakt:
Wys³any: 23 Wrzesieñ 09, 08:48   Zapisy (5/5)

Zapisz siê, mo¿na powiedzieæ krótko, lecz trzeba to trochê rozpisaæ.

Formularz bêdzie wygl±da³ nastêpuj±co:
1.Personalia
-Imiê/Nazwisko/Pseudonim
-Profesja
2.Gra
-Historia
-Partner
-Jakie¶ twoje propozycje
3.Region
Dostêpna bêdzie mapka, która jest w trakcie tworzenia, na której bêdzie widoczna wasza aktualna pozycja.
4.Starter
Uwaga! W moich grach starter bêdzie pod±¿a³ za tob± jak w nowych grach Pokemon Heart Gold/Soul Silver. Bêdzie on na poziomie 5.
Ostatnio zmieniony przez p4key 4 Pa¼dziernik 09, 21:03, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 25 Wrzesieñ 09, 21:18   

ech, kiedy¶ trza zacz±æ, ok, to ja:
-(imiê)Power (Nazwisko)Rivals
-15
-Niebieskie Jeansy, pakowny czarno niebieski plecak, czarne adidasy z czarnymi paskami typu scanline, niebieskie rêkawiczki, czarna bluza i niebiesko-bia³a kurtka z kapturem, w³osy d³ugie, spadaj±ce w dó³, farbowane na granat, b³êkitne oczy, cera lekko ciemna.
-Trener

2.
-Sierota, rodzice zostali zamordowani na jego oczach..
W Ruinach Shinto, gdzie siê bawi³ nim rodzice zgineli, zosta³ naznaczony dziwnym znamieniem. W ten sam dzieñ, zostali odebrani mu rodzice, mia³ wtedy 8 lat.
Poprzysi±g³ sobie, ¿e odnajdzie tego kto to zrobi³ i zem¶ci siê.
Po swojej podró¿y po Kanto, dowiedzia³ siê, ¿e opryszek nale¿±³ do Team Rocket i ¿e s± gdzie¶ w Jhoto, postanowi³ wyruszyæ do tego regionu
- partner brak
-mo¿lwio¶æ stworzenia w³asnego urz±dzemnia, które bêdzie ³±czyæ w sobie pokedex, match call, pokegear itd.

Region:
Johto
Starter:
Torchic

jak jakie¶ b³êdy to pwiedzcie, to moje pierwsze zg³oszenie do pbfa.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 26 Wrzesieñ 09, 08:27, w ca³o¶ci zmieniany 6 razy  

Nolfaverll 
Pewnie nie zna PokeMana
...Howl.

Do³±czy³: 25 Wrz 2009
Sk±d: zza klawiatury
Kontakt:
Wys³any: 25 Wrzesieñ 09, 22:13   

Aff, naprawdê, jestem zdesperowany, bo nie mam gdzie graæ :x

Ad. 1

Imiê/Nazwisko/Pseudo: Kyoji Sanatashi vel. "Kyo"
Wygl±d: Kyo jest bardzo wysoki i szczup³y (189cm, 60kg). Ma do¶æ d³ugie czarne w³osy, grzywka swobodnie opada na czo³o. D³ugo¶æ? Gdyby siê uprzeæ, na tyle g³owy da³oby radê zrobiæ ma³y kucyk. Ma b³êkitne oczy.
Kyo nie jest ¿adnym modnisiem, ale lubi siê elegancko ubieraæ: bia³a koszulka, jeansowe spodnie, jakie¶ lepsze buty. W na ramieniu - czarna, skórzana bluza. Do tego dochodzi wisiorek. Taki zwyk³y, najnormalniejszy w ¶wiecie (symbol - celtycki krzy¿)
Profesja: Trener
    Ad. 2

Historia: Kyoji pochodzi z Lilycove w Hoenn. Jego rodzina to typowa rodzinka inteligencko-trenerska: matka jest laboratantk±, a ojciec by³ jednym z najs³ynniejszych trenerów Hoenn. Odk±d Kyo siê narodzi³, rodzice chcieli go wychowaæ w duchu przyja¼ni z pokemonami i ca³ym ¶wiatem. A kiedy dali mu pierwszego pokemona, od razu wiedzieli, ¿e ma³y Kyo (mia³ wtedy 7 lat) bêdzie ¶wietnym trenerem. Jednak do¶æ szybko minê³y 3-4 lata, a Kyo nadal siedzia³ w domu i nie zamierza³ ruszaæ w podró¿....
Wola³ siê uczyæ. Chcia³ i¶æ w ¶lady matki. Preferowa³ czytanie ró¿nych opowie¶ci, ni¿ trenowanie swojego pupila. W³a¶nie o to kilkukrotnie k³óci³ siê z ojcem, który widzia³ w synie przysz³ego Mistrza Hoenn.
Dopiero kilka tygodni temu ojciec wygarn±³ wszystko Kyoji'emu. Zarzuci³ mu bezinteresowno¶æ i sprzeciwianie siê roli rodziców. Nie tylko ojciec, ale i matka chcia³a, by jej najstarsze dziecko (Kyo ma jeszcze 2 m³odsze siostry) posz³o w ¶wiat.
Ta k³ótnia nie zakoczy³a siê tak jak zwykle, czyli trza¶niêciem drzwi od pokoju m³odzieñca i do¶æ g³o¶nego s³uchania muzyki. Tym razem Kyo, gdy tylko zamkn±³ drzwi wszystko sobie postanowi³: chcia³ w koñcu udowodniæ ojcu, ¿e i on da radê. W tych k³ótniach pojawia³o siê mnóstwo zdañ w stylu "Jeste¶ s³aby i dlatego nie idziesz w ¶wiat".
Kyoji szybko siê spakowa³, zabra³ balla ze starterem, swoje oszczêdno¶ci i....uciek³ z domu.
W pobliskim porcie mia³ znajomego. Dziêki temu wsiad³ w statek do Petalburg i zrealizowa³ pierwszy cel swoich postanowieñ: Oddaliæ siê od domu do czasu, kiedy bêdzie mia³ dowód na to, ¿e nie jest s³aby. Kolejnym punktem by³a podró¿ do Littleroot, gdzie ponoæ wszystko siê zaczyna.
Tak, p³yn±³ po resztê sprzêtu. Wiedzia³, gdzie siê udaæ, niejednokrotnie by³ w³a¶nie w tym miasteczku, bo ju¿ jego siostry wyrusza³y w niejedne podró¿e. On chcia³ byæ lepszy, zdobyæ co¶, czego nikt z jego rodziny nie osi±gn±³ - zdobyæ tytu³ Hoenn, a potem - ca³ego ¶wiata. My¶li trochê przera¿aj±ce, ale lepsze jest zwyciêstwo na ca³ym ¶wiecie, ni¿ zdobycie go :s
Po dwóch dniach doszed³ do Littleroot. Szybko zdoby³ sprzêt i...
...tak rozpoczê³a siê podró¿, która dla niego skoñczy siê w Ever Grande...
Partner: Mhm, dziewczyna, mo¿e za Petalburg, w okolicach Lasu :P
Propozycje: Jak sobie przypomnê, to dam znaæ :P
    Ad. 3

Hoenn ;3
    Ad. 4

Hm...
I tu mam dylemat. Mo¿e sam wybierzesz :3? Byle nie z 4 gen. :P

p4key 
Bug Catcher
veee~! *o*

Kontakt:
Wys³any: 26 Wrzesieñ 09, 07:02   

Wilku, NIE! TO nie ma byæ co¶ banalnego ;). Spróbuj siê wysiliæ :P.

Domin, rozwiñ historiê i jakby¶ móg³ zmieñ region, bo Shinoh nie trawiê ;s. Zagraj w Kanto/Jotho/Hoen :3.

Nolfa oczywi¶cie, ¿e przyjêty :) . Taka historia :D , genialna. Gra bêdzie po po³udniu.

kubox22 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 01 Lut 2009
Wys³any: 26 Wrzesieñ 09, 20:02   

1.Personalia
-Imiê/Nazwisko:Kai Tenks
-Wygl±d:Zielona bluza z kapturem i namalowanym czarnym smokiem, br±zowe w³osy,niebieskie jeansy,
-Profesja:koordynator.
2.Gra
-Historia:Kiedy rodzice postanowili mi pokazaæ jaskinie mojego rodzinnego miasta Sootopoliss ale w wcze¶niej przy niej pokaza³o siê co¶ w kszta³cie psa z aurom i i nagle mocny wiatr dmuchn±³.Od tego dnia postanowi³em wyruszyæ w swoj± podró¿ ¿eby go z³apaæ i wygraæ piêæ konkursowych wst±¿ek i wygraæ wielki festiwal w ka¿dym regionie.
-¯aden
-¯adne
3.Region:
Hoen
4.Starter:
Piplup
Ostatnio zmieniony przez kubox22 27 Wrzesieñ 09, 10:20, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

p4key 
Bug Catcher
veee~! *o*

Kontakt:
Wys³any: 27 Wrzesieñ 09, 08:49   

Nie za du¿o?
Mo¿e wybierzesz jeden cel co? Nie mo¿esz byæ koordynatorem i trenerem, zdecyduj siê.

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 27 Wrzesieñ 09, 11:20   

1.Personalia
- Max, Ketchup, poxer
- 12 lat
- Niebieskie oczy, br±zowe w³osy, czerwony t-shirt, niebieskie dresy
- Trener
2.Gra
- Max Ketchup to jeden z tak zwanych "zapaleñców" którzy chc± zostaæ Mistrzem Pokemon Ma 13 lat.
Podczas jednej z jego mini wypraw do lasu odnalaz³ Cyndaquila, którego chcia³ z³apaæ Zespó³ R. Odgoni³ natrêty kamieniami i uratowa³ ma³ego stworka. Jego pasj± jest robienie balli, od czasu kiedy zapisa³ siê na kurs u Kurta z Azalea Town. Marzy, ¿eby z³apaæ Pokemona Dratini (to nie legenda), tak jak jego ojciec. Chce wyruszyæ razem z kole¿ank± w podró¿ po Johto.
- Nie mam, mo¿e potem
- Palmtopa i Dratini?? :D
3. Johto
4.Cyndaquil

plis, przyjmij! :)

Aster.11 
Gapa, gubi PokeBalle
*Welcome To Hell*

Do³±czy³: 17 Maj 2009
Sk±d: Castelia-Unova
Kontakt:
Wys³any: 27 Wrzesieñ 09, 11:25   

1.Personalia
- Yumiko Folobiro
- 12 lat
- Zielone oczy, Bluza czerwona z czarnym pasem Chusta na glowie torba i japonki
- Trenerka
2.Gra
- Chce byc najlepsz± trenerk±
Yumiko ma 12 lat i Uwielbia p³ywaæ sama bardzo czesto p³ywa z pokemonami jej ulubiony kolor to b³êkit. zawsze marzy³a aby wyruszyc w podroz podwon± i chcia³a ujrzeæ Manaphyego, lubi tanczyc i Bardzo Wytrwale trenuje swoje pokemony
3. Hoenn
4. Squirtle

Przyjmiesz?

Sygnatura użytkownika
I don't like drug, but drug like me.

p4key 
Bug Catcher
veee~! *o*

Kontakt:
Wys³any: 27 Wrzesieñ 09, 12:39   

Dobra przyjmujê Aster i poxera, kubox ¿egnaj~! :D
Przyj±³em was, bo mam pomys³ na gry u kuboxa brakuje mi tego pomys³u :P.

RaV 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 15 Wrz 2009
Sk±d: nie pamiêtam
Wys³any: 30 Wrzesieñ 09, 20:40   

1.Personalia
-Green Turner
-15 lat
-Jeansy, bia³a koszulka, br±zowa kamizelka.
-Hodowca, ale nie ranczer, tylko taki co podró¿uje, pomaga napotkanym pokom itp.
2.Gra
- Green wychowywa³ siê bez rodziców, przygarn±³ go dziadek, hodowca wodnych pokemonów. Nauczy³ siê od niego opieki nad jego ukochanymi wodnymi pokami. Uwielbia wêdkowac. Jego celem jest zdobycie pucharu Wysp Oran¿owych.
-Brak, czasem jaki¶/a¶ napotkany trener/ka.
- Tyko wodne poki, czasami jaki¶ psychiczny, walcz±cy, trawiasy, ok?
3. Wyspy Oran¿owe(Kanto). Prooooszê.
4. Squirtle(Blue).

Rezygnujê.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych