Ka¿dy gracz mo¿e przyst±piæ do gry u jednego i tylko jednego mg.
Gracze posiadaj±cy 100 napisanych postów i bêd±cy zarejestrowani przynajmniej pó³ roku, mog± mieæ dwie gry.
Je¶li MG nie ma miejsc, najpierw zapytaj go, czy mo¿esz z³o¿yæ podanie.
Zapisy znajduj± siê w specjalnym temacie. Oprócz tego najpierw nale¿y przeczytaæ temat o wymaganiach i mg.
Je¶li MG nie zaakceptuje Ciê, nie rzucaj siê. Mo¿esz poprawiæ podanie, o ile Ci pozwoli.
Twoim starterem nie mo¿e byæ: legenda, skamielina (chyba ¿e bêdzie NAPRAWDÊ dobre wyja¶nienie w historii, ale to nieliczne wyj±tki), pokemon wy¿szy ni¿ pierwszej formy. W wypadku Pokemonów baby, tylko one mog± byæ brane. Np. nie bêdziesz mia³ za startera Pikachu, tylko Pichu.
Od momentu zapisu, mg ma 48 godzin na stworzenie gry.
2. Twoja Gra
Staraj siê odpisywaæ regularnie. Ka¿dy mg ma inny termin na dany odpis.
Twój odpis powinien mieæ przynajmniej dwie pe³ne linijki*.
Postaraj siê pisaæ tak, ¿eby mg siê na Ciebie nie gniewa³.
Staraj siê nie pisaæ za mg**. Najlepiej w czasie tera¼niejszym (np. nie poszed³em, tylko idê).
Nie pro¶ mg o nic na GG. Wszystko mo¿e byæ przechwycone!
Nie popêdzaj swojego mg o odpis, chyba ¿e na to pozwoli.
W trakcie gry nie mo¿na ³apaæ legend, ani ich innych form.
3. To nie ten...
Je¶li uznasz ¿e Twoja gra Ciê nie satysfakcjonuje, mo¿esz zmieniæ mg.
Je¶li Twój mg nie bêdzie zadowolony z Twoich postów i mimo upomnieñ bêdziesz dalej nie wype³niaæ jego poleceñ, gra mo¿e zostaæ zamkniêta bez podania przyczyny.
Je¶li nie mo¿esz zdecydowaæ do którego mg siê przepisaæ, sprawd¼ listê wolnych miejsc i poczytaj gry.
4. Obowi±zki mg.
Mg winien odpisywaæ regularnie, max. co tydzieñ. Chyba, ¿e ma jakie¶ wa¿ne zajêcia. Wtedy powinien poinformowaæ o tym graczy.
Ka¿dy mg powinien braæ udzia³ w pomocy przy naborach.
Regulamin napisany przez Legendsa.
* Dwie pe³ne linijki to i tak ma³o. Dla nikogo to nie jest problem, prawda? Wiêcej, czy tyle? (mniej siê nie da imo).
* Chodzi o pisanie w czasie przesz³ym. Nikt tu nie protestuje, nieprawda¿? To czasem wnerwia.
* Plis, nie mylcie s³owa "powinny" z "musz± mieæ mniej ni¿".
Wiêc, kto¶ chce co¶ dopisaæ? Regulamin pisany, jakby kiedy¶ siê przyda³. Bo ten stary jest nieco... stary?
Ostatnio zmieniony przez Legends 26 Kwiecieñ 10, 18:58, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Mnie tam pasuje. Zawsze to jaka¶ nowo¶æ. I ten styl czasu tera¼niejszego.. revova szko³a co nie??? Ja bym sie zastosowa³a do tego co Legends-san napisa³
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
I ten styl czasu tera¼niejszego.. revova szko³a co nie???
No IMO wygodniej jak kto¶ pisze ¿e ma w planie i¶æ, ni¿ ¿e poszed³, potkn±³ siê o kamieñ i znalaz³ sto dolców.
W ogóle trzeba co¶ nowego wprowadziæ, bo cicho tu ostatnio...
No, mo¿e byæ... Jestem za (mój koszmar z reva powróci³ )
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.