Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 19 Kwiecieñ 10, 16:25
eh nie bêdê siê sprzecza³ jeste¶ moim najlepszym graczem wiêc ... zrobisz co zechcesz. Powied¼ co mam zmieniæ i ju¿
-Gratuluje synku.Zawo³a³a dumnym g³osem twoja matka, podesz³a do ciebie, objê³a ciê, po czym ponownie usiad³a. Ojciec natomiast klepn±³ ciê po plecach.
Po dziesiêciu minutach jak ju¿ wszyscy wszystko zjedli:
-To co idziemy?Zapyta³a mama Kamili.
-No dobrze.Powiedzia³ twój ojciec wstaj±c.
Nagle rozbrzmia³ siê d¼wiêk pukania. Kamila posz³a do drzwi otworzy³a i zobaczy³a znan± ci ju¿ osobê Patryka.
-Witaj Kamilo, cze¶æ Bartek, o dzieñ dobry ... Chyba przeszkadzam.Powiedzia³ Patryk kieruj±c siê w stronê drzwi.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Wiesz, ogólnie styl gry jako¶ tak mi nie podchodzi. Czas leci wolno Jest prawie 100 stron, a ja w Jubilife ...
____________________________________________________________________________________________________________________________________
-A, tak w³a¶ciwie, to i tak koñczyli¶my obiad. To s± moi i Kamili rodzice. Jest te¿ brat Kamili, Kamil - doda³em ze ¶miechem. - W³a¶nie mieli¶my siê wybieraæ na jaki¶ spacer, po tym tucz±cym posi³ku. Nie wiem, mo¿e chcesz i¶æ z nami, z tego co widzê nie masz wiele do roboty skoro do nas przychodzisz - u¶miecham siê pod nosem i czekam na odpowied¼ Patryka. Z jednej strony jestem zdenerwowany, ¿e Patryk na przerywa, ale z drugiej strony ma szansê poznaæ moj± i Kamili rodzinê.
Wys³any: 20 Kwiecieñ 10, 16:38
A to o to chodzi, ale wiesz walka z team Galactic, pokazy itd trochê zajê³o.
, po czym wszyscy ruszyli¶cie do drzwi.
-Skoro tak to, wychod¼cie.Zawo³a³ Patryk wypuszczaj±c swoj± gromadkê pokemon'ow
Jego Blastoise szed³ przodem, podszed³ do Venusaur'a i Charizard'a. Lucario szed³ z twoim Lucario.
Sygnatura użytkownika
Mo¿e, ale zoo itp. nie by³o konieczne
-No, i to siê nazywa zgrana ekipa - powiedzia³em ze ¶miechem i skierowa³em siê w stronê wyj¶cia, a nastêpnie parku. Id±c my¶lê, jak ten spacer bêdzie wygl±da³, czy nie bêdzie wpadek i czy przebiegnie do¶æ szybko.
-To gdzie najpierw idziemy ??? - pytam zniecierpliwiony chc±c zacz±æ spacer.
Wys³any: 21 Kwiecieñ 10, 20:46
to ju¿ by³y filler'y
Tak teraz bêdziecie opowiadaæ.
Sygnatura użytkownika
A tak w³a¶ciwie, to nie pamiêtam, to by³o gdzie¶ po pokazach ... A nie, ju¿ pamiêtam!!! Byli¶my po pokazach i spotkali¶my sam± Cynthiê - Mistrzyniê Ligi Sinnoh. Ona pomog³a z moim Lickitungiem nauczyæ go Rollout, a kiedy siê tego nauczy³ ewoluowa³. Piêkne chwile, fajnie by³o widzieæ ewolucje mojego kochanego startowego Pokemona.
Wys³any: 23 Kwiecieñ 10, 14:24
-Pozna³e¶ Cynthia'ê? No no gratuluje.Powiedzia³ Kamil
Ojciec znowu poklepa³ ciê po plecach.
-Jestem z ciebie dumny synu.Zawo³a³a twoja mama.
W parku drzewa szumia³y poke-ptaki przelatywa³y nad waszymi g³owami, a brat Kamili próbowa³ z³apaæ poke-motyla (czyt: Butterfree)
Sygnatura użytkownika
No, no jej brat te¿ jest mocno zainteresowany Pokemonami. Przynajmniej tak s±dzê, widz±c, to co robi. Ja sam zacz±³em siê rozgl±daæ za jakimi¶ ciekawymi okazami Pokemonów. Przy okazji szukam jakich¶ Berry, albo ciekawych itemików potrzebnych do dalszej wêdrówki. Spogl±dam te¿ na zegarek chc±c wiedzieæ jak d³ugo jeszcze bêdziemy chodziæ po parku.
Wys³any: 23 Kwiecieñ 10, 14:50
-O kurde ju¿ 15:00? Musimy wracaæ.Zawo³a³a twoja mama.
Jak powiedzieli tak zrobili, zostawili was w parku sami.
-Mili s±.Stwierdzi³ Patryk po czym ruszy³ w stronê hotelu.
-A wy co nie wracacie? Dzisiaj wyruszamy.Doda³.
Sygnatura użytkownika
-Papa, odwiedzajcie nas jak najczê¶ciej - krzykn±³em za moimi i Kamili rodzicami. Z jej bratem przybi³em pi±tkê i ¿ó³wika. Potem jeszcze dosyæ d³ugo macha³em im a¿ w koñcu nie znikn± mi z oczu. A kiedy ju¿ nie bêdê ich widzia³ z powrotem odwracam siê do przyjació³ z u¶miechem na twarzy. - Masz racjê Patryk, ogólnie uwa¿am, ¿e moja rodzina jest fajna, tak samo jak Kamili. Ale w koñcu rodzice musz± byæ fajni, co nie ??? Hmm, to chyba teraz wracamy do hotelu, my z Kamil± sprz±tniemy skutki tej wizyty i zaczniemy siê pakowaæ do podró¿y. Spokojnie, damy radê, je¶li po¶pieszymy siê ze sprz±taniem, to bêdziemy mogli prêdko i¶æ do Orehburgu.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.