Wiek: 31 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 10, 19:20
Nie, dziêkujemy. Dlaczego? Otó¿:
1. Nie mo¿na ³apaæ legend. Czytaj regulamin.
2. Krótka i ¶rednio spójna historia. Tak nagle ten Meowth siê pojawia?
3. Trochê b³êdów ortograficznych i jêzykowych. Choæ g³ównie interpunkcyjnych.
I ogólnie tak niefajnie i za krótko. Zanim siê do kogo¶ zapiszesz, to popatrz na innych.
Rejected.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Imiê i nazwisko:: Stefan Nieziemski
[b]Wygl±d: D³ugie czarne w³osy, blizna w kszta³cie dziwnego Pokemona na prawym ramieniu.
Charakter: Lekkomy¶lny, porywczy, lubi podrywaæ dziewczyny, zawsze kocha³ z³o
Historia: Stefan by³ bardzo dobrym i pomocnym ch³opcem mieszkaj±cy w najwiêkszym mie¶cie w Kanto. Pewnej nocy kiedy jego rodzice pojechali na impre on zostaj±c sam obejrza³ 5 godziny maraton filmów o z³odziejach. Tak mu siê spodobali wszystkie sposoby w³amywania siê i co z tego mo¿na mieæ postanowi³ ¿e w przysz³o¶ci zostanie z³odzijem. Nastêpnego ranka Stefan zobaczy³ obok swojego ³ó¿ka Meowtha. Okaza³o siê ¿e rodzice kupili go po pijaku od jakiego¶ handlarza. Stali siê najlepszymi przyjació³mi w zbrodni. Kilka lat pó¼niej Stefan w wieku 9 lat musia³ dokonaæ wyboru kim chcia³by byæ trenerem czy kordynatorem ale on zrobi³ na z³o¶æ rodzicom i zapisa³ siê do szko³y Rangerów. Pierwszej nocy w szkole odkry³ sekret Meowtha. Okaza³o siê ¿e Meowth gada. Bardzo siê to Stefanowi spodoba³o. Nazajutrz na pierwszej lekcji mieli o najbardziej niebezpiecznej organizacji przestêpczej Kanto, Zespole Rakieta.
Cel: Stanie siê przywódc± Zespo³u Rakieta;
Profesja: Ranger-z³odziej;
Region:: Kanto na pocz±tek
Starter: Meowth.
Styl gry: Level
Ilo¶æ wypasu*: Busyness Class.
Towarzystwo: 1 p³uci ¿eñskiej
Pro¶by do mnie:
1. Chcia³bym ¿eby wystêpowa³y gadaj±ce Pokemony i tym gadaj±cy ma byæ te¿ mój Mewoth
2. Przygody nie z tego ¶wiata
O¶wiadczam, ¿e przeczyta³em Regulamin PBFu PokeCollect i Regulamin Dzia³u Nenloth, a tak¿e zapozna³em siê z wa¿nym tematami "Nieobecno¶ci" oraz "Profesje".
Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 10, 20:34
B£EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Jak mog³e¶ napisaæ Zespó³ Rakieta?
Nadal.
Rejected.
Dobra rada ode mnie: nie bazuj na anime.
Jeszcze jedna szansa.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Imiê i nazwisko:: Stefan Nieziemski
[b]Wygl±d: D³ugie czarne w³osy, blizna w kszta³cie dziwnego Pokemona na prawym ramieniu.
Charakter: Lekkomy¶lny, porywczy, lubi podrywaæ dziewczyny, zawsze kocha³ z³o
Historia: Stefan by³ bardzo dobrym i pomocnym ch³opcem mieszkaj±cy w najwiêkszym mie¶cie w Kanto. Pewnej nocy kiedy jego rodzice pojechali na impre on zostaj±c sam obejrza³ 5 godziny maraton filmów o z³odziejach. Tak mu siê spodobali wszystkie sposoby w³amywania siê i co z tego mo¿na mieæ postanowi³ ¿e w przysz³o¶ci zostanie z³odzijem. Nastêpnego ranka Stefan zobaczy³ obok swojego ³ó¿ka Meowtha. Okaza³o siê ¿e rodzice kupili go po pijaku od jakiego¶ handlarza. Stali siê najlepszymi przyjació³mi w zbrodni. Kilka lat pó¼niej Stefan w wieku 9 lat musia³ dokonaæ wyboru kim chcia³by byæ trenerem czy kordynatorem ale on zrobi³ na z³o¶æ rodzicom i zapisa³ siê do szko³y Rangerów. Pierwszej nocy w szkole odkry³ sekret Meowtha. Okaza³o siê ¿e Meowth gada. Bardzo siê to Stefanowi spodoba³o. Nazajutrz na pierwszej lekcji mieli o najstarszej legendzie regionu Kanto który nauczyciel opowiada³ tymi s³owami "Ka¿dy kto bêdzie mia³ w swoim teamie Snorlaxa, Mr. Mime, Wobbuffeta i dwa Pokemony ze specjaln± moc±, id±c o pó³nocy po najwiêkszej górze Kanto spotka tam Mewtwo. Je¶li pokona Mewtwo spotka on Arceusa który zabierze go ze sob± do krainy nie podobnej do tego ¶wiata". Pierwsze co pomy¶la³ Stefan brzmia³o "Mam ju¿ Meowtha ze specjaln± moc± jeszcze tylko cztery Poki, potem pokonaæ Mewtwo i wreszcie Arceus".
Cel: Spotkanie Arceusa;
Profesja: Ranger-z³odziej;
Region:: Kanto na pocz±tek
Starter: Meowth.
Styl gry: Level
Ilo¶æ wypasu*: Busyness Class.
Towarzystwo: 1 p³ci ¿eñskiej
Pro¶by do mnie:
1. Chcia³bym ¿eby wystêpowa³y gadaj±ce Pokemony i tym gadaj±cy ma byæ te¿ mój Mewoth
2. Przygody nie z tego ¶wiata
[i]O¶wiadczam, ¿e przeczyta³em Regulamin PBFu PokeCollect i Regulamin Dzia³u Nenloth, a tak¿e zapozna³em siê z wa¿nym tematami "Nieobecno¶ci
Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 10, 20:52
Nie no, bez przesady. Trochê ciê ponios³o. To nawet nie brzmi i wygl±da spójnie. Jak pokonasz Mewtwo to ju¿ go nikt nie spotka, wiêc to do¶æ g³upie.
Imiê i nazwisko/nickname: Taaa, mam jeden szatañski pomys³... Trucy Wright
Wiek: 16 latek (Powiedzmy, rok po tamtych przygodach, pewnie wiesz, których)
Wygl±d: Charakter: energetyczna, zabawna, "nadpobudliwa", zawsze u¶miechniêta, uwielbia magiê...
Historia (min. 10 linijek): Trucy by³a asystentk± Apollo Justice podczas trzech rozpraw w amerykañskim s±dzie. Wszystkie owe rozprawy zosta³y wygrane przez nich. Jej ojciec, Zak aka Shadi Smith zosta³ zabity w pierwszej rozprawie Apolla. Trucy zosta³a adoptowana przez Phoenixa Wrighta, którego z dum± nazywa³a "Tatusiem". Po ostatniej rozprawie z Kristopherem Gavinem Trucy dowiedzia³a siê, ¿e ma brata, Apolla. Pewnego dnia, do Agencji Wszystkiego Wrighta przycz³apa³ ma³y Mime Jr, który umia³ wiele magicznych sztuczek. Trucy bardzo siê spodoba³ owy Pokemon i obieca³a siê nim zaopiekowaæ. Problem z tym, ¿e nikt o nim z rodziny nie móg³ siê dowiedzieæ, poniewa¿, w Los Angeles 2027 r. Pokemony by³y prze¶ladowane. Za posiadanie jednego grozi³a ¶mieræ Pokemona i wiêzienie dla trenera. Ach, te surowe prawo... Trucy wsiad³a w pierwszy lepszy samolot i polecia³a do Sinnoh, które okaza³o siê ojczyzn± Pokemonów. Szybko okaza³o siê, ¿e przylecia³a tu tak¿e Ema Skye, która postanowi³a naukowo zbadaæ istnienie Pokemonów. Dziewczyny zaczê³y razem odkrywaæ najciemniejsze czê¶ci regionu. Trucy uczy³a swojego Mime-a wielu magicznych sztuczek, a Ema bada³a wszystkie odciski stóp Pokemonów, by potem zapisywaæ o nich notatki w swoim dzienniczku. Jednego, piêknego dnia Zespó³ Galaktyka (Taaaak, wiem jak ciê to wnerwia... , no dobra, Team Galactic) zabra³ wszystkie notatki Emy o Pokemonach w tym regionie, by potem u¿yæ tych notek w swoim satanistycznym planie zmieszania genotypu wszystkich Pokemonów i stworzyæ silniejszego ni¿ Mew. Plan jest satanistyczny na tyle, ¿e do realizacji tego projektu w³±czy³y siê tak¿e obie dru¿yny z Hoenn. Dziewczyny ruszy³y w pogoñ za gruntami, jednak¿e podczas walki Trucy z jednym z nich Trucy zosta³a dost³ownie zmia¿d¿ona przez Weavile-a jednego z Gruntów. Odt±d, dziewczyny zaczê³y przemierzaæ region, by wzmocniæ si³ê Pokemona. W miêdzyczasie Ema z³apa³a Munchlaxa, który do z³udzenia j± przypomina³...
Cel: Odzyskanie notatek, pokonanie Team G i zdobycie 8 odznak Sinnoh!
Profesja: Nie ma naukowca? Wiêc trener...
Region:: Unova! W koñcu to nie Isshu A tak na prawdê, to Sinnoh
Starter: Mime Jr, U Emy Skye Munchlax
Styl gry: Nielevel?
Ilo¶æ wypasu*: Niechaj bêdzie Premium.
Towarzystwo: Jedna ziomówa z odleg³ego Los Angeles, Ema Skye z Munchlaxem
Pro¶by do mnie: ¦wiat Apollo Justice zmieszany z Pokami? A, pamiêtasz, co napisa³em w zapisie grê temu? "Szybka" gra . Du¿o ¶miechu i g³upich sytuacji.
Co do tej historyjki, to jeszcze mam j± napisaæ, czy wierzysz mi na s³owo?
O¶wiadczam, ¿e przeczyta³em Regulamin PBFu PokeCollect i Regulamin Dzia³u Nenloth, a tak¿e zapozna³em siê z wa¿nym tematami "Nieobecno¶ci" oraz "Profesje".
Ps.: Taaa, ostatnio zapisa³em siê u poxia. Znikn±³em na dwa miesi±ce, a on nadal nie napisa³ mi gry, wiêc mo¿e druga gra u ciebie? Jak co¶ nie pasi, naprawiæ mogê, bo na grze, która nie skoñczy siê po tygodniu do¶æ mi zale¿y.
Kontakt:
Wys³any: 12 Luty 11, 16:19
Spoko, spoko.
Jeden z odpisów ci odpuszczê, bo wiem na co ciê staæ, ale drugi musisz napisaæ. Wybierz który. I popraw nieco historiê, bo zaczyna siê nieco gwa³townie. Poproszê jaki¶ wstêp/prolog.
DZIEWCZYNA?
Sygnatura użytkownika
Ty i twój Squirtle byli¶cie w ciemnym lesie, do¶æ pó¼na pora... Wszystko toczy³o siê dobrze, gdy nagle potkn±³e¶ siê o korzeñ i upad³e¶. Zwichn±³e¶ sobie nogê, nie jeste¶ w stanie siê poruszaæ. Squirtle jest ca³y i a¿ siê garnie do pomocy. Musicie siê streszczaæ, w oddali s³ychaæ jakie¶ ryki. Masz komórkê, w której baterii starczy tylko na 10 sek. rozmowy lub SS-mana, d³ugopis, kartkê...
£±czê siê z pierwszym lepszym numerem. G³upie sygna³y, straci³em 7 sekund. Nawet je¶li nikt mnie nie s³ucha, zaczynam drzeæ siê w s³uchawkê.
Trzy
- Viridan Forest!
Dwa
- Pomó¿cie miii!
Jeden
- Pozdrów mamê Wies³awê, i bra...
Pad³a bateria.
- NO NIEEEEE! DLACZEGO? Przecie¿ nie zd±¿y³em pozdrowiæ wujka M¶cigniewa, cioci Gienios³awy, czy ty przypadkiem jeszcze mnie s³uchasz? - Spyta³em wnerwiony Squirtle-a. - A tak w ogóle, co to za ryk by³? - Czekam w ciszy na powtórkê ryku. Nagle przera¿ony wpad³em na pomys³. - S... S... Squirtle? Umiesz walczyæ, prawda? Pamiêtasz tamten korzeñ? Na którym z³ama³em nogê? - Podnios³em patyczek namiêkniêty ziemi± - Spróbuj oderwaæ parê takich ga³±zek, okej? Potem przynie¶ mi trochê li¶ci. Zrobiê sobie z tego opatrunek. Czyta³em gdzie¶ w gazecie, ¿e takie obra¿enia mog± mieæ wp³yw na przysz³o¶æ... Czy to znowu ten ryk? Czy to tylko zwidy? - Nagle zaczynam wyobra¿aæ sobie gigantyczny obraz Pinsira, który gdzie¶ tam mo¿e siedzieæ, lub wnerwionego Rhyhorna... Lub truciznê Weedla... Krêci mi siê w g³owie! Czy to ju¿ prawdziwe Pokemony? - AAAAAA! Squirtle! Nie umiesz przypadkiem ¿adnego V-generate, albo Roar of Time?
Imiê i nazwisko/nickname:Jimmy Key
Wygl±d:Jimmy jest ubrany w sporo rzeczy a te najbardziej rzucaj±ce siê w oczy to.Zielony plecak w Blaistoisem z ty³u, Niebieska zcapka z pokebollem, Koszulka na której widnieje napis Pokemon i pod tym psyduck ((:D)).Czarne adidasy. £o taki wygl±d mi chodzi³o :P
Charakter:Jimmy jest jak na 17 latka w miarê spokojny, lecz jak przyjdzie mu chroniæ rodzinê lub kogo¶ wa¿nego to zamienia sie wrêcz w bestiê nie do powstrzymania, tak jakby by³ jakim¶ robotem ((Mo¿e wyniknie z gry kto to wie)).Jest przyjacielskim i mi³ym ch³opakiem.A i jeszcze jedno pracuje dla tajnej organizacji exodus.A¿ do czasu.....
Historia (min. 10 linijek):
-Squirtle uwa¿aj zapewne tutaj s± porozmieszczane pu³apki musimy zdobyæ ten pieprzony Naszyjnik.-W tym czasie przechodzi obok nich grupa patrolowa Doktora znanego jako jedynie X.-Squirtle ani drgnij skoro oni têdy id± to znaczy, ¿e nie ma tam pu³apek, s³uchaj jest ich 3 wiêc ty zaatakuj jednego ja wezmê 2, ok-squirtle pomacha³ twierdz±co g³ow±-Squirtle u¿yj babelków!-uda³o siê i pokemon przy okazji trafi³ ich 2 starczy³o aby ich powaliæ, le¿± nieprzytomni.Jimmy wyci±gna³ specjaln± broñ usypiaj±c± i strzeli³ w Mê¿czyznê.-to by³o zbyt ³atwe-powiedzia³ Jimmy wo³aj±c pokemona do dalszej drogi.Przeszuka³ go¶ci i znalaz³ tam klucz, wzi±³ te¿ amunicjê i broñ-Ciekawe co otwiera ten klucz-na komunikator Jimmiego przysz³a wiadomo¶æ agencji-S³uchaj Jimmy jeste¶ ju¿ blisko ci±gle ciê obserwujemy przez satelitê i ¶mig³owiec z rentgenem widz±c co robisz w budynku, pamiêtaj nie schrzañ tego-Jimmy zamkn±³ komunikator-dobrze ruszajmy-weszli do budynku o dziwo ¿adnych pu³apek nie by³o a na ¶rodku sta³ pojemnik na klucz, Jimmy podszed³ do niego-to chyba to-Jimmy wyj±³ klucz i otworzy³, w ¶rodku by³ piêkny naszyjnik.-Agencjo mamy to uciekamy-agencja otrzyma³a wiadomo¶æ-Przyj±³em ¶mig³owiec zabierze ciê z polany oddalonej o oko³o 50 m st±d -Jimmy zamkn±³ komunikator,-Squirtle do pokebolla-Pokemon znikn±³ w czerwonym ¶wietle i Jimmy schowa³ pokeboll, na polanie widaæ by³o ¶mig³owiec Jimmy wsiad³ spokojnie i polecia³ do biura agencji
W Agencji
Jimmy dobra robota, trafili¶my w czu³y punkt DR.X.-Jimmy trochê zasmucony odpowiedzia³-Muszê skoñczyæ t± robotê nie mam zamiaru ju¿ dla was pracowaæ, rzuci³ swoim sprzêtem na biurko i spojrza³ na Szefa-Ale¿ Jimmy jeste¶ naszym najlepszym pracownikiem-Jimmy odpowiedzia³ znacz±ca-By³em..Najlepszym pracownikiem, idê do kasacji mojej pamiêci jakie¶ pytania?-szef zra¿ony odpowiedzia³-Có¿ nie wiem co ciê do tego sk³oni³ ale masz pozwolenie-Jimmy spokojnie poszed³ do kasacji pamiêci i po wszystkim wmówiono mu to, ¿e jest Zwy³kym trenerem zdobywaj±cym odznaki, lecz Dr.X mia³ nagrania na których widaæ by³o Jimmego
Siedziba Doktora X
Znale¼æ go!
Odt±d Jimmy nie tylko zostaje trenerem ale ¶ledz± go ludzie Doktora X.
Cel: Zdobycie wszystkich odznak i w pó¼niejszym terminie reaktywacja do agencji by powstrzymaæ Dr.X
Profesja: Có¿ w wiêkszo¶æi trener lecz trochê detektyw
Region:: Kanto
Starter: Squirtle
Styl gry:Nielevel
Ilo¶æ wypasu*: standard
Towarzystwo: 1 chcia³bym go spotkaæ w trzecim mie¶cie po moim wyruszeniu z Pallet
Pro¶by do mnie: O w pó¼niejszym terminie reaktywacjê do agencji
O¶wiadczam, ¿e przeczyta³em Regulamin PBFu PokeCollect i Regulamin Dzia³u Nenloth, a tak¿e zapozna³em siê z wa¿nym tematami "Nieobecno¶ci" oraz "Profesje".Ta o¶wiadczam
Sygnatura użytkownika
Ukoñczone Gry
Red((Moja ulubiona))-7 razy
ash quest-2 razy
fire red-4 razy
Pearl i diamond- 5 razy
platinum-przechodzê PLPLPLPLPL!
i wszytkie rangery po 2 razy
Kontakt:
Wys³any: 2 Kwiecieñ 11, 17:42
Czoko odpada, bo nie by³o go z miesi±c.
No a Szymbu¶ wchodzi. Ale dzi¶ mi siê nie chcê. Wszystko zrobiê jutro. Chyba, ¿e mi siê zachce. :P
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.