ten mój kumpel przez przypadek z³apa³ j± za c**a! jak dosta³ z li¶cia to ca³y policzek mia³ czerwony
e tam, w gim. to siê tylko znacz±co u¶miecha³y, w obecnej szkole jeszcze ni by³o okazji ( szatnie s± przeeestronne, a nie malutkie jak w gim. ).
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
To nic.... u mnie ludzie s± tak zboczeni, ¿e zrobili dziurê w drzwiach od szatni dziewczyn. I mój kolega (Adrian) mia³ takiego pecha, ¿e kiedy patrzy³ przez t± dziurê, to oberwa³ drzwiami w ³eb.
Znokautowany wsta³, ale przez to trafi³ do Pana od WF-u, a stamt±d poszed³ do Pedagoga..... i tam dosta³ upomnienie.... tylko...
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Do³±czy³: 29 Sie 2009 Posty: 326 Sk±d: z regionu Kanto
Kontakt:
Wys³any: 30 Marzec 10, 07:02
Kiedy¶ na Angielskim bawilismy siê w "rysowanie pani od angielskiego" i na tym obrazku by³y takie rysunki jak np ¿e ona jest .... i jej imie z ma³ej litery bo jest niska (mo¿e ma 155) i zabra³a nam t± kartkê ... i tyle , a na przerwie pan od przyrody mi kaza³ zanie¶æ dziennik 5 kl do pokoju nauczycielskiego a tam ta kartka i j± biore a tam gdzie by³a k³ade inn± kartke (pusta) I to tak siê wszysttko u³o¿y³o ...
Wczoraj - Polsat, antena siatkowa, godz. 20:35
Na dworzu burza, grzmoty. Nagle Polsat ga¶nie. Okaza³o siê, ¿e nadajnik w moim mie¶cie pad³, i tym samym Polsat. Prze³±czam na TVp2. Leci Kabaretowy Klub...
Godz. 20:55 - prowadz±cy na TVP2 : " Zostañcie z nami, nie prze³±czajcie na TopTrendy, bo im na pewno ¶wiat³o zgas³o". Prze³±czam na Polsat. Nadal nic. Prze³±czam na 2, ogl±dam Film. Ok. 21:50 wraca Polsat.
Jak¿e adekwatnie siê z³o¿y³a ta kwestia ( przynajmniej w jednym mie¶cie ).
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
To nie jest naj¶wie¿sze ale;
No to na lekcji polskiego, Polonistka zaczê³a upominaæ ¿eby siê zachowywa³ przyzwoicie. Co¶ tam mu powiedzia³a ( nie pamiêtam, dok³adnie, ale nie chce was wprowadzaæ w b³±d ) a on na to : "Kocham Pani±".
Dzisiejszy dzieñ raczej by³ spokojny prócz tego:
Kolega chce mieæ 3 a ma oceny:
1,1,1,1,2,3 :O
Cytat:
To nic.... u mnie ludzie s± tak zboczeni, ¿e zrobili dziurê w drzwiach od szatni dziewczyn. I mój kolega (Adrian) mia³ takiego pecha, ¿e kiedy patrzy³ przez t± dziurê, to oberwa³ drzwiami w ³eb.
Znokautowany wsta³, ale przez to trafi³ do Pana od WF-u, a stamt±d poszed³ do Pedagoga..... i tam dosta³ upomnienie.... tylko...
Eee, to i tak s³abo. U nas w 6-stej klasie, mieli¶my dwa w-fy na koñcu i w tym przerwa 15 minutowa, to wchodzili do szatni dziewczyn. Raz by³o ¿e kibel siê zatrzaskiwa³ (qumpla przypadkiem zatrzasn±³em ), to potem targali jak±¶ dziewczynê i ch³opaka i do kibla chcieli wrzuciæ.
Ostatnio zmieniony przez Kojot 1 Czerwiec 10, 20:30, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Dzisiaj w szkole na religii zaczêli¶my zamiast standardowej modlitwy waliæ w ³awki i klaskaæ w rytm "We Will Rock You" a katechetka ¶piewa³a modlitwê typu "psalm". W pewnym momencie jak naæpani zaczêli¶my ¶piewaæ "We Will Rock You" i wparowa³a pani Dyrektor.
Ok to teraz ja... Mam trochê je%$#tego kolegê...I pewnego dnia zaczêli¶my siê bawiæ w stra¿aków ( 5 klasa )...Polega³o to na tym ¿e szli¶my do kibla, do butelek nalewali¶my wody i szli¶my tam gdzie nikogo nie ma i siê lali¶my ( przewa¿nie na boisku )...I pewnego dnia boisko by³o zamkniête i siê bawili¶my...A mój je%^&$ty kolega podszed³ do nas i powiedzia³ patrzcie...Po czym poszed³ do hydranta i go odkrêci³ ...Cali byli¶my mokrzy, ale uznali¶my go za PRAWDZIWEGO stra¿aka...
A w 6 klasie to ju¿ prawie wszyscy odkrêcali hydranty, ale nie bawili¶my siê ju¿ w stra¿aków...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.