Róbta co chceta niech pan PokeMan rozpie*Khem* t± stronê swoim pomys³ami mi to wisi...
Masz mi za z³e, ¿e cokolwiek robiê, jako jeden z ostatnich adminów którzy tut zostali ? Taa...lepiej rzuciæ to w diab³y i pozwoliæ pa¶æ ? Nigdy w ¿yciu. Nie jestem jakim¶ pierdo³owatym dzieckiem z lat 2002-2006 które zak³ada³o stronê o np. BeyBlade, przepisywa³o newsy z ang. stron, zlewa³o sprawê pl emisji i porzuca³o stronê na pastwê losu "bo siê znudzi³o".
Good ale nadal nie widzê by usuniêcie SB i robienie innych podobnych rewolucji mia³o przynie¶æ cokolwiek. Je¿eli ludzie czego¶ oczekuj± (A oczekuj± np. SB i lu¼niejszej atmosfery) to je¿eli bêdziesz wymuszaæ na nich swoje zdanie to prêdzej czy pó¼niej odwróci to siê w zupe³nie inn± stron±. Nie jestem Twoim wrogiem Pokemanie i te¿ chcê by te forum prze¿y³o.
Nasi admini (nie wszyscy, ofc.) próbuj± na si³ê siê bawiæ w ratowanie forum, gdy tak na prawdê nie trzeba nic ratowaæ. Mamy tu mi³± atmosferê, fajnych ludzi, a rzadko siê trafiaj± mniej rozwiniêci, ale oczywi¶cie to za ma³o! PokeMan przyk³ada wagê do swoich dubbingów z Pokemonowego anime, a teraz anime ma³o kogo obchodzi. Drago wysila siê aby podros³a ilo¶æ postów. A co z tego przyjdzie? Po co usuwaæ takie rzeczy które s± ma³e, a ciesz±, jak SB? Kilku kretynów do których te¿ siê zalicza³em/zaliczam (niepotrzebne wykre¶liæ) siê bawi w Rozkrzyczanych, a reszta co? Tylko traci.
PokeMan napisa³/a:
Masz mi za z³e, ¿e cokolwiek robiê, jako jeden z ostatnich adminów którzy tut zostali ?
Co robisz? Przyk³ad proszê. Bawisz siê w swoje anime i lamentujesz nad upadkiem Starej PPS, a de facto nic nie robisz.
Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina. Jak chcecie, zbanujcie mi SB, ale dajcie innym! To JA JESTEM TYM SPAMEREM!!! Mo¿ecie mnie ukaraæ, ale oddajcie SB!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.