POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
8 Marzec 13, 10:49
Ma³a rewolucja.
Autor Wiadomo¶æ
Drewko 
Gapa, gubi PokeBalle
Drewniany Kolega

Do³±czy³: 09 Gru 2010
Sk±d: Tczew
Wys³any: 9 Luty 11, 21:31   

PokeMan napisa³/a:
Drewko napisa³/a:
Róbta co chceta niech pan PokeMan rozpie*Khem* t± stronê swoim pomys³ami mi to wisi...

Masz mi za z³e, ¿e cokolwiek robiê, jako jeden z ostatnich adminów którzy tut zostali ? Taa...lepiej rzuciæ to w diab³y i pozwoliæ pa¶æ ? Nigdy w ¿yciu. Nie jestem jakim¶ pierdo³owatym dzieckiem z lat 2002-2006 które zak³ada³o stronê o np. BeyBlade, przepisywa³o newsy z ang. stron, zlewa³o sprawê pl emisji i porzuca³o stronê na pastwê losu "bo siê znudzi³o".

Good ale nadal nie widzê by usuniêcie SB i robienie innych podobnych rewolucji mia³o przynie¶æ cokolwiek. Je¿eli ludzie czego¶ oczekuj± (A oczekuj± np. SB i lu¼niejszej atmosfery) to je¿eli bêdziesz wymuszaæ na nich swoje zdanie to prêdzej czy pó¼niej odwróci to siê w zupe³nie inn± stron±. Nie jestem Twoim wrogiem Pokemanie i te¿ chcê by te forum prze¿y³o.

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 9 Luty 11, 23:00   

Drewko, podpisujê siê pod twoim postem.

Nasi admini (nie wszyscy, ofc.) próbuj± na si³ê siê bawiæ w ratowanie forum, gdy tak na prawdê nie trzeba nic ratowaæ. Mamy tu mi³± atmosferê, fajnych ludzi, a rzadko siê trafiaj± mniej rozwiniêci, ale oczywi¶cie to za ma³o! PokeMan przyk³ada wagê do swoich dubbingów z Pokemonowego anime, a teraz anime ma³o kogo obchodzi. Drago wysila siê aby podros³a ilo¶æ postów. A co z tego przyjdzie? Po co usuwaæ takie rzeczy które s± ma³e, a ciesz±, jak SB? Kilku kretynów do których te¿ siê zalicza³em/zaliczam (niepotrzebne wykre¶liæ) siê bawi w Rozkrzyczanych, a reszta co? Tylko traci.

PokeMan napisa³/a:
Masz mi za z³e, ¿e cokolwiek robiê, jako jeden z ostatnich adminów którzy tut zostali ?

Co robisz? Przyk³ad proszê. Bawisz siê w swoje anime i lamentujesz nad upadkiem Starej PPS, a de facto nic nie robisz.

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 12 Luty 11, 12:31   

Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina. Jak chcecie, zbanujcie mi SB, ale dajcie innym! To JA JESTEM TYM SPAMEREM!!! Mo¿ecie mnie ukaraæ, ale oddajcie SB!

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 12 Luty 11, 16:27   

Kiedy w koñcu PokeMan wy¶ciubi nosa ze swojej kryjówki i odpowie na posty?

Drago 
Nosi czapkê Asha
:drago:

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 12 Luty 11, 16:37   

wtedy kiedy tylko bêdzie mia³ czas i/lub ochotê. : P

Sygnatura użytkownika
:drago:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów