To, ¿e ludzie siê ze sob± z¿ywali i powstawa³y trwa³e znajomo¶ci, jak ja i paqo na przyk³ad. Ci¶nienie na sensowne posty jest do dupy, pojawiaæ siê bêd± tak czy tak, a przynajmniej atmosfera by³aby przyjemna na forum, bo o to w tym chodzi.
Ostatnio zmieniony przez Vabigoon 4 Luty 13, 15:26, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ale fora to powinno byæ "miejsce" po prostu do "spotkania siê" to ¿e jest o Pokemonach to nie znaczy ¿e nawet po³owa z tego ma byæ o Pokemonach.
Takie podej¶cie ma Revival, i co ? Ma siê gorzej od nas, nie tylko w postach ale i w ilo¶ci zalogowanych last 48 h. Poza tym MTV te¿ spada ogl±dalno¶æ, a te¿ takie same podej¶cie - parafrazuj±c Ciebie: muzyczna tv nie znaczy, ¿e nawet po³owa emisji ma byæ muzyk±.
Vabigoon napisa³/a:
pojawiaæ siê bêd± tak czy tak
Tak, pisane tylko przeze mnie, Cona, kowalta i Gargula. Dziêki bardzo, ale nie po to utrzymujê forum, aby reszta czyli np. 50 userów pisa³o sobie na forum o pierdo³ach typu gry niePokemon czy gadanie o ¶niadaniu/szkole.
Vabigoon napisa³/a:
przynajmniej atmosfera by³aby przyjemna na forum, bo o to w tym chodzi.
Nie, nie o to. Chodzi o to, aby dyskutowaæ o tym, o czym jest forum.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 4 Luty 13, 15:33, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Co ty mi tu z telewizj± wyje¿d¿asz? A zak³ad pogrzebowy nie znaczy, ¿e mo¿e jeszcze handlowaæ serami. Poke, fora to specyficzny twór. Nie mo¿na tego porównaæ do czegokolwiek innego, paczka ludzi, którzy chc± razem o czym¶ popisaæ w necie, co zostaje d³u¿ej ni¿ gówno na facebooku. Oni te¿ sie przez fora poznaj±. No a ca³a sytuacja jest bardziej skomplikowana, nawet jakby¶ teraz zmieni³ podej¶cie to to nic nie da. Serio, id¼ dalej zobaczymy co wymodzisz. I mówiê to bez sarkazmu, serio mnie ciekawi do czego doprowadzi Twoje podej¶cie.
Ostatnio zmieniony przez Vabigoon 4 Luty 13, 15:33, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿na tego porównaæ do czegokolwiek innego, paczka ludzi, którzy chc± razem o czym¶ popisaæ w necie, co zostaje d³u¿ej ni¿ gówno na facebooku.
Paczka, która podlega rotacji. Nawet na forach z offtopem i SB czyli np. na PVF z oryginalnej kadry moderatorskiej osta³ siê do dzisiaj tylko Emachel. Ca³a reszta to zupe³nie nowe wypierdki + kilku m±drych typu Conquest i axel. Owszem, posty zostaj±, ale ludzie siê zmieniaj±. Z PC odej¶cia by³yby nawet gdyby nie by³o moich rewolucji.
Vabigoon napisa³/a:
nawet jakby¶ teraz zmieni³ podej¶cie to to nic nie da.
A co ma daæ ? Mi nie zale¿y na powrocie ludzi, którzy tutaj offtopowali, mi zale¿y na nowych pokefanach, nieska¿onych przesz³o¶ci±. Wystarczy, ¿e My jeste¶my ska¿eni. Choæ stara gwardia te¿ mile widziana, wszak jest du¿o dzia³ów o forum i przesz³o¶ci forum gdzie mog± siê ciekawie wypowiadaæ.
Vabigoon napisa³/a:
serio mnie ciekawi do czego doprowadzi Twoje podej¶cie
Moje podej¶cie by³o takie, ¿eby uporz±dkowaæ posty i forum. To siê uda³o, wiêc teraz wróci³o SB i wróci offtop, ale na nowych zasadach i co najwa¿niejsze - dla nowych ludzi, których teraz siê wyedukuje tak, aby nie powsta³y z nich nowe Poxery czy DominLoLe.
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 4 Luty 13, 15:52, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
No i ten, jak widaæ SB dalej sobie istnieje (po reaktywacji w Wigiliê ponad miesi±c temu), choæ przez niego w styczniu forum zanotowa³o najmniejsz± ilo¶æ napisanych postów w naszej dotychczasowej historii. Jak siê w lutym nie poprawi, to SB... no có¿...
Wkrótce mam ferie, wiêc podbijê trochê licznik XP
PokeMan napisa³/a:
Vabigoon napisa³/a:
Ano sta³o siê, zosta³e¶ Adminem, to wystarczy³o, ¿eby z tego forum siê zrobi³ flak
Ale Drago sam zamierza³ odej¶æ, a ja tylko wtedy pod koniec kwietnia to przy¶pieszy³em, wiêc I TAK, musia³bym zostaæ adminem. Poza tym, zapominasz, ze kurde da³em admina Byakowi i Dominowi, a ¿e spieprzyli to, to nie moaj wina, tylko ich.
Vabigoon napisa³/a:
250 postów w styczniu?
Na Revie w styczniu napisano 95 postów, a w pa¼dzierniku 2012 r. tylko 42, i nadal tam ¿yj± i planuj± wielki powrót Reva, wiêc wiesz...
Tu ju¿ za bardzo nie ma ludzi, z którymi mo¿na offtopowaæ Conquest, mo¿ecie sobie z Poke pisaæ na gg i na to samo wyjdzie.
Ale ludzi siê ¶ci±gnie. Offtop wywalili¶my, ¿eby przyczyniæ siê do pisania o Pokach. Mo¿na w nim pisaæ, o ile to nie zabije dzia³ów o tematyce forum, wiêc proste - je¶li bêd± posty o Pokemon, mog± byæ i offtopowe. Ludzie do offtopowania nie s± celem. Mog± przyj¶æ, a wtedy dostan± kompletne forum z offtopem. Obecnie forum jest w okresie mocno przej¶ciowym, wiêc wiesz...
No i ten, jak widaæ SB dalej sobie istnieje (po reaktywacji w Wigiliê ponad miesi±c temu), choæ przez niego w styczniu forum zanotowa³o najmniejsz± ilo¶æ napisanych postów w naszej dotychczasowej historii. Jak siê w lutym nie poprawi, to SB... no có¿...
Wkrótce mam ferie, wiêc podbijê trochê licznik XP
Mo¿e nie bêdzie trzeba. W lutym zamierzam ¶ci±gn±æ ludzi na forum i ju¿ nie bêdziesz musia³ siê po¶wiêcaæ tak.
Vabigoon napisa³/a:
Tu ju¿ za bardzo nie ma ludzi, z którymi mo¿na offtopowaæ Conquest, mo¿ecie sobie z Poke pisaæ na gg i na to samo wyjdzie.
Nie ma ludzi ? ¯artujesz:
PokeCollect napisa³/a:
Przez ostatnie 52 godziny byli na forum: PokeMan, Conquest, 4xIjestêg³up, DominLoL, Inaka, mewtwo, paqo, Vabigoon, Chorus_Guy, Drewko, Gargul, kowalt, marek13, Matt, mika011997, Mkbewe, Opticum, Pokemoniak, Shadow-Fox
Revival napisa³/a:
Przez ostatnie 48 godziny byli na forum: vulpi, Ifrexalis, Phate, Sai Vi, V2005, Grzeg, Piotrek1113, Conquest, heros271, Robaczek, Vabigoon
Naszym bezpo¶rednim rywalem jest Rev, bo my tak jak on, jeste¶my jedynymi polskimi pokeforami BEZ wsparcia w postaci pokestrony. A do PoPLa jest link na Wikineze, PVF ma PV, a TinTower to strona i forum. Ale pomimo braku strony, nawet ju¿ po wygranej z Revem, nie zamierzamy poprzestaæ na laurach i bêdziemy siê staraæ o wiêcej ludzi na Collect`cie.
Conquest napisa³/a:
Offtop wywalili¶my, ¿eby przyczyniæ siê do pisania o Pokach.
Jako autor reformy rozwinê to: wtedy, czyli pó³ roku temu, zabra³em offtop i SB aby nic mnie nie rozkojarza³o przy konstruowaniu nowego uk³adu dzia³ów. Teraz ju¿ to zrobi³em, czas na kolejne rzeczy, bo ja te¿ bym chêtnie pooftopowa³, a i raz na tydzieñ lubiê popisaæ w SB. Ale bez przesady - kilka lat temu Afile, Kojoty, DominLoLe i Xaroxy nabija³y 200 shoutów w godzinê. Nie, tak nie chcê. Chcê aby owszem, moze byæ tyle, ale w tydzieñ lub 5 dni.
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 4 Luty 13, 23:09, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
No i w³a¶nie ta ca³a rywalizacja jest bez sensu ;D Po prostu trzeba siê staraæ ¿eby forum by³o jak najlepsze a nie lepsze od tego czy tamtego. To nie s³uzy "Polskiej Pokescenie"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.