POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
23 Grudzieñ 13, 20:23
Tin Tower
Autor Wiadomo¶æ
Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 13 Luty 13, 13:32   

4xIjestêg³up napisa³/a:
po prostu dra¿ni mnie nieaktywno¶æ w tych tematach - tak, jakby tylko zbanowani mieli chyba o czym gadaæ na temat tego forum

Bo tak jest zawsze na ka¿dym forum xD

4xIjestêg³up napisa³/a:
chwalisz konkurencje...

Nie mo¿na powiedzeæ, ¿e czujê do jakiejkolwiek strony PPSu sympatiê znacznie wiêksz± od innych. Nie jestem Valhallowiczem, Collectowiczem, czy "pobratymcem Vulpiego". Jestem po prostu go¶ciem z PPSu. Nowym, bo nowym, ale zawsze :D

Chorus_Guy napisa³/a:
Gorzej ni¿ na pvf byæ nie mo¿e bo ty jeste¶ tam globalem.

Geniusz xD :ognia:

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 1 Kwiecieñ 13, 12:02   

Ech, za d³ugo zwleka³em z odpisaniem w tym temacie...teraz powsta³ kilometrowy post, który zapewne ma³o kto przeczyta.

Tenzin napisa³/a:
Bez strony nie poci±gniecie. (...)W ekipie brakuje osób, które znaj± siê na walkach wifi takich jak na przyk³ad Gonzo, Rubin czy od d³u¿szego czasu nieaktywny na PV lukaszkond.

Mo¿na poci±gn±æ bez strony, vide forum na którym napisa³e¶ te s³owa.

A Gonzo czy Rubin to zostali zast±pieni przez innych, bo akurat grami to siê interesuje masa ludzi. To tylko ja czy Daru jeste¶my niemal niezast±pieni.

Tenzin napisa³/a:
Kapuczino napisa³/a:
Cytat:
przyk³ad Gonzo, Rubin czy od d³u¿szego czasu nieaktywny na PV lukaszkond.

Wszystkie te osoby nie bior± udzia³u w projekcie z ró¿nych przyczyn. Nie s± jedyni na ¶wiecie, chyba, ¿e idzie epoka lodowcowa.

Na ¶wiecie nie, ale w Polsce mamy spory lodowiec w kwestii competitive. Pompujcie exp aka artyku³y w Ho-oha, bo ³adny baner za was tego nie zrobi i lodu nie stopi.

¯e niby ma³o ludzi siê w Polsce pokegrami zajmuje ? O ja cie¿ pierniczê, ale bzdury Tenzin wali.

Kapuczino napisa³/a:
Osoby te wspó³pracowa³y niegdy¶ z nami przy projekcie, jednak ich pomoc by³a tak naprawdê SZKODLIWA. Nie potrafili siê odnale¼æ w pracy z innymi ani nie wzbudzali zaufania. Innymi s³owy bez wzglêdu na ich wiedzê i umiejêtno¶ci, ich postawa jako ludzi nie pozwala nam na wspó³pracê.

Tacy ludzie to m in. ja czy Tajemniczy Doktor czyli piekielnie zdolne jednostki które nie s± rozumiane przez tzw. (ja tak nazywam) "weso³ków".

Tenzin napisa³/a:
Jeszcze dopisz, ¿e jestem hejterem i trollem.

Zamiast odpisywaæ mi, i zagl±daæ na Collecta, zd±¿y³by¶ napisaæ jeden artyku³ w tym czasie, bo z tre¶ci± u Was s³abo.

Chyba, ¿e administracja ma rozstawiaæ po k±tach a nie dawaæ przyk³ad jak pisaæ dobrze, to w takim razie cofam.

Ale pisanie artów jest bez sensu, w sytuacji kiedy szyny czyli KONSTRUKCJA jest z³a lub niedopracowana. Dlatego PV mimo, ¿e dostaje nowe arty, to nic z tego nie wynika.

Enygma napisa³/a:
Pewne osoby by³y doprawdy toksyczne. Choæ niew±tpliwie chcia³y pomagaæ, to tak naprawdê wszystko papra³y. W ekipie nie s± mi potrzebne ¿adne „¶wiête krowy”. To ¿e kto¶ wyrabia sobie rozpoznawalny wizerunek PPSowy nie oznacza ¿e jest rzeczywi¶cie kim¶ warto¶ciowym i godnym zaufania.

Ale sobie wyrobili... rozpoznawalno¶æ to ma Conquest i Nid.

Enygma napisa³/a:
Fa³szu na TT nigdy nie by³o, stawiamy sprawê prostu- dlatego jest kontrowersyjnie. Tzn tu troszkê koloryzujê, fa³sz i ob³uda by³y, ale od kiedy te osoby wylecia³y jest ju¿ dobrze ;)

Jeszcze Jabuko zosta³.

Conquest napisa³/a:
Enygma napisa³/a:
Mamy troche rzeczy do podlinkowania ale uczynimy to jak bêd± zupe³nie gotowe. Pracujemy nad pokedexem, abiliydexem i attakdexem. Powstaj± te¿ analizy i poradniki.

Bo to w³a¶nie w TT jest najwa¿niejsze - gry, wiêc proponujê siê na tym w³a¶nie skupiæ.

Enygma napisa³/a:
Brakuje tylko rzeczy zwi±zanych z anime jak opisy postaci itp Jak kto¶ chêtny to zapraszamy :D

Od pocz±tku by³em przeciwny artyku³om o anime na TT.

Dok³adnie. Nie ma to jak zabieraæ siê za co¶ o czym siê nie ma ¿adnego pojêcia. Do dzi¶ na stronie TT strasz± linki do opisów sezonów TV, które prowadz± do b³êdu "Not found".

Pelek2000 napisa³/a:
Na Troll Tower nic nie ma ciekawego.

Dla targetu Pokemona, czyli kilkuset tysiêcy m³odych Polskich 8-14 latków co ogl±daj± Anime. Dla ca³ej malutkiej reszty - tak.

Conquest napisa³/a:
W³a¶nie jest du¿o ciekawych rzeczy - Tin Speaker (podcast), ostatnio by³ nawet w nim wywiad ze mn± ^^ du¿o turniejów , tylko du¿o offtopu i PBFu, ale nie jest ¼le. Trzeba podkre¶liæ, ¿e userzy TT maj± du¿o kreatywno¶ci i zaanga¿owania w ten projekt :)

Taki nowy Revival.

4xIjestêg³up napisa³/a:
co prawda to prawda - na PVF nie ma co nawet zaczynaæ tematu o TT, gdy¿ za du¿o tam jest osób które siê ze mn± zgodz± i przez to nie ma kogo trolowaæ :<

Choroba typowa dla Starej gwardii PPSu - jedyne co ju¿ potrafi± po latach, to tylko trollowaæ albo graæ w PBF.

A na koniec, dlaczego odpisujê w temacie o TinTower, bo niedawno siê tam zarejestrowa³em, gdy¿ musia³em odpisaæ w
pewnym temacie. Ale, raczej nie zdecydujê siê pisaæ tam szczególnie wiêcej postów, bo: http://web.archive.org/we...ww.tintower.pl/ zablokowali archiwizacjê swojej strony. Czyli po latach, z mojego pisania postów, jak i z tego forum, nic nie zostanie. Dziêkujê bardzo, zbyt szanujê swój czas. Dlatego wobec TT bêdê mia³ podej¶cie alarmowe - piszê tylko wtedy, gdy trzeba bêdzie naprostowaæ jakie¶ naprawdê du¿e bzdury. Bez wiêkszego zaanga¿owania.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 1 Kwiecieñ 13, 12:05, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 1 Kwiecieñ 13, 12:17   

PokeMan napisa³/a:
Ech, za d³ugo zwleka³em z odpisaniem w tym temacie...teraz powsta³ kilometrowy post, który zapewne ma³o kto przeczyta.

Przeczyta³em i wiesz co powiem? Widywa³em d³u¿sze :ninja:

PokeMan napisa³/a:
Tenzin napisa³/a:
Bez strony nie poci±gniecie. (...)W ekipie brakuje osób, które znaj± siê na walkach wifi takich jak na przyk³ad Gonzo, Rubin czy od d³u¿szego czasu nieaktywny na PV lukaszkond.

Mo¿na poci±gn±æ bez strony, vide forum na którym napisa³e¶ te s³owa

Bez strony mo¿na poci±gn±æ tylko maj±c tak genialnego admina :sliniak: ^^

PokeMan napisa³/a:
Enygma napisa³/a:
Pewne osoby by³y doprawdy toksyczne. Choæ niew±tpliwie chcia³y pomagaæ, to tak naprawdê wszystko papra³y. W ekipie nie s± mi potrzebne ¿adne „¶wiête krowy”. To ¿e kto¶ wyrabia sobie rozpoznawalny wizerunek PPSowy nie oznacza ¿e jest rzeczywi¶cie kim¶ warto¶ciowym i godnym zaufania.

Ale sobie wyrobili... rozpoznawalno¶æ to ma Conquest i Nid.

Czy ja wiem? :no-wai:

PokeMan napisa³/a:
Pelek2000 napisa³/a:
Na Troll Tower nic nie ma ciekawego.

Dla targetu Pokemona, czyli kilkuset tysiêcy m³odych Polskich 8-14 latków co ogl±daj± Anime. Dla ca³ej malutkiej reszty - tak.

"Ca³a malutka reszta" wytwarza znacznie wiêkszy ruch na forach, przez co TT ma siê tak dobrze. A to kilkaset tysiêcy jeszcze przyjdzie... tutaj(?) :ognia:

PokeMan napisa³/a:
Conquest napisa³/a:
W³a¶nie jest du¿o ciekawych rzeczy - Tin Speaker (podcast), ostatnio by³ nawet w nim wywiad ze mn± ^^ du¿o turniejów , tylko du¿o offtopu i PBFu, ale nie jest ¼le. Trzeba podkre¶liæ, ¿e userzy TT maj± du¿o kreatywno¶ci i zaanga¿owania w ten projekt :)

Taki nowy Revival.

Ucieszyliby siê z takiego porównania xD :D
... niezmiernie trolololo

PokeMan napisa³/a:
A na koniec, dlaczego odpisujê w temacie o TinTower, bo niedawno siê tam zarejestrowa³em, gdy¿ musia³em odpisaæ w
pewnym temacie. Ale, raczej nie zdecydujê siê pisaæ tam szczególnie wiêcej postów, bo: http://web.archive.org/we...ww.tintower.pl/ zablokowali archiwizacjê swojej strony. Czyli po latach, z mojego pisania postów, jak i z tego forum, nic nie zostanie. Dziêkujê bardzo, zbyt szanujê swój czas. Dlatego wobec TT bêdê mia³ podej¶cie alarmowe - piszê tylko wtedy, gdy trzeba bêdzie naprostowaæ jakie¶ naprawdê du¿e bzdury. Bez wiêkszego zaanga¿owania.

Podsumowuj±c: dzi¶ naprostowa³e¶ moje bzdury :omg:

Ostatnio zmieniony przez Conquest 1 Kwiecieñ 13, 12:18, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Hyu 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 23 Wrz 2012
Kontakt:
Wys³any: 9 Kwiecieñ 13, 21:30   

TinTower Oekaki

To ten wpadnijcie porysowaæ, komentowaæ czy jako¶ tak :>

Tenzin 
Pewnie nie zna PokeMana
hng

Do³±czy³: 12 Lip 2012
Sk±d: Republic City
Wys³any: 16 Kwiecieñ 13, 18:00   

Oekaki nikogo

Sygnatura użytkownika

Hyu 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 23 Wrz 2012
Kontakt:
Wys³any: 16 Kwiecieñ 13, 19:39   

Skoro tak s±dzisz :>

Tenzin 
Pewnie nie zna PokeMana
hng

Do³±czy³: 12 Lip 2012
Sk±d: Republic City
Wys³any: 19 Czerwiec 13, 22:31   

[*]
troll raker
1996-2013
R.I.I.
[*]

Sygnatura użytkownika

4xI 
Bug Catcher

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 20 Czerwiec 13, 11:25   

spó¼nili siê... a ostrzega³em, ze ten niewinny 'hack' zabije ich stronê :<

Jabuko 
Gapa, gubi PokeBalle
Sunori.pl

Do³±czy³: 03 Maj 2013
Sk±d: W³oc³awek
Kontakt:
Wys³any: 20 Czerwiec 13, 20:36   

PokeM±-MaN startowa³ do mnie 1 kwietnia i cholera no, nie przeczyta³em tego.

Szkoda, ¿e nie czytam jego postów.

:(

Mo¿e zacznê odkopywaæ tematy sprzed 3 lat? Wtedy wreszcie stanê siê warto¶ciowym u¿ytkownikiem w oczach PokeMana?

Ale... je¿eli kto¶ jest warto¶ciowy w oczach PokeMana, to tak naprawdê posysa z prostym gard³em.
A to nie chcê, sry.

@bardziej-na-temat-ale-tak-tylko-trochê-bo-internet-wyp³ywa-dziurami-z-wiadra
Hm, wstan±.

Sygnatura użytkownika
Pasjonat ¿ycia, entuzjasta kultury.

Zapraszam na http://sunori.pl

Drowker 
Pewnie nie zna PokeMana
The Drow One

Do³±czy³: 28 Gru 2013
Sk±d: Fatum
Kontakt:
Wys³any: 5 Styczeñ 14, 20:03   

Bumcfksz! Pora na chamsk± reklamê!

Czy masz do¶æ swojego prze³o¿onego, który gustuje siê postonekrofili? Tak!
Czy masz do¶æ kogo¶, kto "otwarcie przyznam, ¿e rozwali³em PC dos³ownie i w przeno¶ni"? Tak!
Masz do¶æ "postowania na martwym"? Tak!

Je¶li tak, to skanduj z moim ziomem Daniel Bryan YES! YES! YES!

TinTower.pl - Polska spo³eczno¶æ graczy WiFi zaprasza!
Bumckfsz!

Pierwsze forum oraz strona po¶wiêcona gr± WiFi. Chcesz zacz±æ graæ? Nic prostszego! Strona oferuje masê poradników w tym wprowadzenie do walk, wyja¶nienie czym s± punkty IV oraz EV i podzia³ na klasy zgodny ze Smogonem.
Interesuje ciê hodowla? Jest! A mo¿e RNG w III Generacji? Proszê bardzo! Role poków w walkach Wifi? Bumckfsz jest!

Ingame jest ci±gle rozwijany. Pojawia siê nowe teksty, stare s± uzupe³niane, a ju¿ wkrótce spis eventów z BW i B2W2.

A mo¿e manga? Na TT znajdziesz opisy rozdzia³ów serii Red, Green i Blue autorstwa Lexsiso. Bardzo dobra robota, ¶wietnie siê czyta, wci±ga i zachêca do siêgniêcia po mange.

Przychodzi Zdzisiek do sklepu.

-Dzieñ dobry.
-Dobry.
-Opisy Speciala dostanê?
-Panie, póki co tylko RGB.
-A to nie chcê. Czyta³em.
-Panie, panu powiem, ¿e lada dzieñ rzuc± cze¶æ opisó Yellow. Mogê panu pod ladê schowaæ, jak pana chce. Ale to nie s± tanie rzeczy, panie ...

A forum? Forum ¿yje i ma siê ¶wietnie. Integracja jest, mo¿na pogadaæ o wszystkim, przej¶æ z ciskania na <cenzura> na gadanie o kaczkach. Nikt nie bêdzie siê czu³ obcy, tylko trzeba chcieæ siê zintegrowaæ.

Nie b±d¼ Arab!

Turniej, turnieje, turnieje. Trwa NeverUsed Cup w ramach Tin Tower Series, nied³ugo rozpocznie siê TURNIEJ FRIENDS (OU). Turniejów na TT nie braknie, oj nie. Ka¿dy, nawet kompletny zielony mo¿e startowaæ. Bumcfksz!

Turnieje nie? Pisanie ficków? Jak tak, to traficie idealnie! Bursztynowa Liga to miejsce dla was! Walka, ale na teksty i to trwa ju¿ ponad rok. Drugi sezon, mega ewolucje i mega wszystko! A jak nie liga, to mo¿e jaki¶ fick? Jest dzia³, mo¿na, wszystko(z kucami to ró¿nie) przeczyta siê. Chocia¿ pocz±tek.

Ficki nie? A mo¿e Arty? Tak? ¦wietnie! Jest dzia³ FanArtu, gdzie mo¿na wrzuciæ swoje prace i pochwaliæ siê przed publik±. A w dziale dzia³a Akwarelowa Liga, czyli odpowiednik Bursztynowej ligi dla Artystów.

Arty nie? A PBF? Tak¿e jest! Mamy 5 Mistrzów Gry. Wanna play game? To wpadaj! TT MG nie gryz±, nie fucz±, nie drapi±.

A mo¿e felietony? To TT zaprasza do wspó³pracy! Mamy specjalny dzia³ na stronie i ka¿dy mo¿e napisaæ jaki¶ artykulik.

Koniec chamskiej reklamy! Bumckfszon!

Peace Yo!

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych