to anime wrêcz walczy o miejscówkê z FMA:Brotherhood
hmmm... w sensie adaptacji mangi, to uczciwa walka =)
Cytat:
Nie bêd± ogl±daæ GTO, nie bêd± ogl±daæ Sailor Moon, Saint Seiya... bo s± starsze
dzisiejsi otaku na czasie niesety, maj± takie my¶lenie "nie tknê bo rocznik 1990-2000... OOO NOWE MOE ANIME SO KAWAII ^___^"
plaga do wytêpienia, srsly...
Cytat:
O to Ci chodzi? Bo nie rozumiem co chcesz osi±gn±æ mówi±c, ¿e popularno¶æ jest aktualnie wyznacznikiem jako¶ci... je¶li dobrze zrozumia³em.
nie tyle popularno¶æ, a hype - i aby byæ na czasie, trzeba siê niestety tym kierowaæ :P
czy s± dobre... s± meh, maj± w sobie to, co przyci±ga rzeszê, wiêc nie mo¿e byæ 'z³e'
Nie bêd± ogl±daæ GTO, nie bêd± ogl±daæ Sailor Moon, Saint Seiya... bo s± starsze
dzisiejsi otaku na czasie niesety, maj± takie my¶lenie "nie tknê bo rocznik 1990-2000... OOO NOWE MOE ANIME SO KAWAII ^___^"
plaga do wytêpienia, srsly...
+1 dla Ciebie.
4xIjestêg³up napisa³/a:
Cytat:
O to Ci chodzi? Bo nie rozumiem co chcesz osi±gn±æ mówi±c, ¿e popularno¶æ jest aktualnie wyznacznikiem jako¶ci... je¶li dobrze zrozumia³em.
nie tyle popularno¶æ, a hype - i aby byæ na czasie, trzeba siê niestety tym kierowaæ :P
czy s± dobre... s± meh, maj± w sobie to, co przyci±ga rzeszê, wiêc nie mo¿e byæ 'z³e'
+2 dla Ciebie i teraz rozumiem o co Ci chodzi... ale nie zmieniam faktu, ¿e takie ocenianie jest z³e...
Zaczynam Ciê bardzo lubiæ >:D
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ja ci polecam Inazume Eleven ¶wietnie anime oczywi¶cie jak dla mnie, Król Szamanów ¶wietne anime.
Opticum napisa³/a:
also: one piece/naruto/bleach
Tylko One Piece wed³ug mnie jest warte jako takiej uwagi. Król Szamanów... tylko ze wzglêdu na sentyment. Do Naruto nie mam jako takiego zdania. Reszta to... szajs...
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
z tego co podali koledzy wy¿ej to tylko One piece jest warty uwagi, mo¿e Bleach jakby kto¶ siê nudzi³.
A jak chcesz siê po¶miaæ to jak nie ogl±da³e¶ to obczaj Seitokai Yakuindomo i Yuru Yuri ( w±tpiê by kto¶ tego nie widzia³ ale bywaj± taki ludzie, np. ja ).
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 24 Lipiec 13, 06:38, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Romansik?
Domin... je¶li jako romans dajesz od razu co¶ pochodz±ce pod yuri, to wiedz, ¿e powiniene¶ siê zamkn±æ i siê nie udzielaæ w temacie : D
Romansiki warte uwagi tooo... tak na szybko:
- Kimi no iru machi (Ten sezon, jest to OVA... wiêc bez sza³u z ilo¶ci± odcinków, ale je¶li czyta³o siê mangê, to ne widzê problemu)
- Angel Beats
- Clannad
- Sakurasou no Pet na Kanojo
Wszystkie te pozycje maj± troszkê dramatu, ale gdyby by³o inaczej, by³oby to romansid³o... a takie zwykle s± tak md³e, ¿e siê ogl±daæ nie chce...
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Ostatnio zmieniony przez Afil 24 Lipiec 13, 10:31, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ja mam na swoim koncie tylko kilka anime, ale z ca³ego serca polecam Fairy Tail. Poza tym jest jeszcze Bleach i Naruto. Oczywi¶cie w±tpiê ¿eby¶ nie ogl±da³ Dragon Ball, ale je¶li nie to musisz.
Je¶li chodzi o komediê, Ouran High School Host Club
Sygnatura użytkownika
Tu ma byæ sygnatura, ale jestem zbyt leniwy ¿eby napisaæ cokolwiek oprócz tego zdania.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.