Mr. Nobody:
-niesamowite zdjêcia i efekty wizualne, czyni± film piêknym!
-¶wietna muzyka autorstwa Pierre'a van Dormaela, oraz bardzo dobrze dobrane utwory wokalne do sytuacji bohatera.
-Juno Temple! Film wart obejrzenia jedynie dla kreacji tej aktorki! Wspaniale odgrywa uczucia. M³odzieñcza mi³o¶æ ³±cz±ca bohaterów jest tam rzeczywista, pe³na pasji i wzruszeñ. Z pozoru nie wydaje siê zbyt ³adna, lecz z czasem... Najlepszym podsumowaniem bêdzie to, i¿ sta³a siê dla mnie idea³em wra¿liwej dziewczyny.
-Ogólna problematyka filmu. Wp³yw ma³ych wyborów na nasze ¿ycie. Sensem egzystencji jest jej koniec... Przepraszam za ogólniki, lecz nie chcê zbyt wiele zdradzaæ, gdyby komu¶ przysz³a ochota obejrzeæ.
Boyhood:
-film do¶æ nowy, jednak urzek³ mnie ju¿ po pierwszych minutach. Bardzo ciekawy pomys³ na proces twórczy ( co nie jest istotne dla samego widowiska, jednak jest dobr± ciekawostk± ;) ), poniewa¿ film krêcono 12 lat, wiêc aktorzy dorastali wraz z bohaterami.
-Fabu³a jest zlepkiem krótkich, acz istotnych epizodów z kolejnych lat ¿ycia Masona. Brakuje tam akcji, jednak nie przeszkadza³o mi to w ogl±daniu. Daje on motywacjê, by zastanowiæ siê nad sob±. Szczególnie ciekawe s± epizody w latach liceum. Mason nabiera lekko filozoficznego charakteru, co strasznie mi pasowa³o i dziêki czemu z¿y³em siê z bohaterem.
-Muzyka, a w szczególno¶ci ta piosenka (mam nadziejê, ¿e nie przeszkadza wam link): https://www.youtube.com/watch?v=mYFaghHyMKc
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.