Lepszy trenerem jest Garry je¿eli chodzi o opiekê dla pokemonów (ciekawe ile p³aci³ Ashowi za lekcje:d). natomiast je¿eli braæ pod uwagê trening to bezapelacyjnie Paul. Choc jest baaardzo surowy to jego lekcje daj± rezultaty. Gdyby jednak troszkê bardziej dba³ o swije pokemony to móg³by byæ niepokonanym trenerem.
Pomimo tego, ¿e to chyba Paul ma lepsze Pokemony, mój g³os, leci na Gary'go, czujê sentyment do pierwszych serii Animca Pokemon. Mo¿e dlatego, ¿e metody treningowe Paula, nie s± zbyt m±drê i dobre ;]
Cie¿ko oceniæ ktory leprzy Gary ¶wietny trener ma dobre pokemony bardzo dobrze zna siê na nich dzieku prof.oke z drugiej strony zimny Paul który jest ¶wietnym trenerem bardzo dobre pokemony i stawia na si³ê nie przywi±zuje jakiej¶ wiekszej wiêzi do pokemonów. Po namy¶le stawiam na Garego poniewa¿ odrzuca meni ta oziêb³o¶æ Paula w stosunku do pokemonów
Bazapelacyjnie g³os na Garego. Paul to jaki¶ trener z piek³a rodem, a zosta³ trenerem z nudów. Chocia¿ co by by³o gdyby zosta³ koordynatorem? Cyrk na kó³kach! No kto mo¿e go takiego wyobraziæ(ja czasami jak zadu¿o zjem lodów lub chipsów to zaczynam gadaæ bzdury i my¶leæ o bzdurach, to tylko wtedy )
Sygnatura użytkownika
Jestem zago¿a³± fank± Pikacha i Eeveelucji! Ale jak chodzi o bohaterów to wygrywaj± Ash i Dawn! Lubie te¿ Bakugan, troche nawet bardziej ni¿ Pokemon <LOL> Obrazek nie jest z Pokemon, wiêc Sorry. Naprawde to jestem dziewczyn± ale na Avatarze mam CH£OPCA
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.