Sugababes , La Roux , Katy Perry , Groove Coverage , Basshunter , Cascada , Little Boots , Shakira , Pink itp.
Sygnatura użytkownika
You know that I want you
And you know that I need you
I want it bad, a Bad Romance
I want your love and
I want your revenge
You and me could write a Bad Romance
(Oh-oh-oh-oh-oooh)
I want your love and
All your lover's revenge
You and me could write a Bad Romance
Oh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh-oh
Caught in a Bad Romance
Oh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh-oh
Caught in a Bad Romance
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Klasyka i muzyka filmowa, czyli Howard Shore, A. R. Rahman i Mozart wraz z innymi obcokrajowcami.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Niech tylko przejrzê moj± p³ytotekê:
1. Metallica
2. AC/DC
3. Rammstein
4. Nightwish
5. Satanica
6. Black Sabat
7. Let's Zepelin
8. Rolling Stones
9. Iron Maiden
10. Green Day
i jeszcze ta wej¶ciówka z Bananowego Doktora, ale nie znam tytu³u.
S³ucham rock, pop punk, alternative, emo oraz indie, w³±czaj±c:
Fall Out Boy, Paramore, Avril Lavigne, Gym Class Heroes, Cobra Starship, Hilary Duff, Rihanna, Hey Monday, Trzeci Wymiar, N-Dubz, Inna, Timbaland, All Time Low, Savage Garden, Boys Like Girls, Linkin Park, VersaEmerge, My Chemical Romance, Owl City, Demi Lovato, Muse, Eminem, Lostprophets, Alexander Rybak, 50 Cent, L.U.C, Panic at the Disco, The Prodigy
Sprawd¼ mój muzyczny gust: http://www.lastfm.pl/user/Raikouchu
1. Metallica +
2. AC/DC +
3. Rammstein
4. Nightwish
5. Satanica (zreszt± to chyba nazwa najgorszej p³yty najgorszego zespo³u na ¶wiecie)
6. Black Sabat (nie kalecz nazwy tej legendy!) +
7. Let's Zepelin (tej te¿) +
8. Rolling Stones +
9. Iron Maiden +
10. Green Day
Wszystkie zespoly grajace hard disco-polo i black disco-polo. Nie pogardze tez dobrym disco-polo. Trzeba miec styl, gust i kase, zeby rozumiec ta muzyke. Te wasze zespoly tego nie maja.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Drogie bravo!
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.