A kto tu mówi ³agodnych zmianach? A co do tych dinozaurów to istnieje du¿o podejrzeñ, a nawet takie, ¿e porwali je kosmici
Nie pamiêtam ju¿, ale zdaje siê, ¿e kto¶ tak pisa³.
Cytat:
O tej kobiecie te¿ czyta³em i mo¿e jest to do¶æ intryguj±ce, ale moim zdaniem nie mo¿liwe. Bo ¿eby zatrzymaæ proces ewolucji trzeba czego¶ wiêcej, ni¿ ¿a³osnych przewidywañ pani, która twierdzi, ¿e wszystko mo¿e stan±æ w miejscu.
Serio? Czytasz "Czwarty wymiar"? Wow! Jestem pod wra¿eniem, witaj w klubie, uwielbiam t± gazetkê . No chyba, ¿e czyta³e¶ z innego ¼ród³a. Co do ewolucji, to dla mnie jest to zbyt niemo¿liwe by by³o mo¿liwe, ale coraz czê¶ciej spotykam siê z hipotezami przechodz±cymi ludzkie pojêcie...
Koniec ¶wiata mo¿e byæ w 2035r. lub po. Mam nadziejê, ¿e zd±¿ê spe³niæ ju¿ swoje marzenia. Je¿eli tak dla mnie mo¿e dziaæ siê wszystko.
Czytam "Czwarty Wymiar" i znam wiele osób, które go czytaj±. Chocia¿by jaka¶ jedna czwarta mojej klasy ( w przeliczeniu jakie¶ 6,5 osoby , no dobra 6 wliczaj±c mnie).
Nie wierze w koniec ¶wiata.Ogl±da³em taki film no i ró¿ne bzdury gadali.Walniêcie planety X,wybuch super wulkanu(w to to ju¿ w ogóle nie wierze).Nie wierze w to!!!!!
Sygnatura użytkownika
Imie:Kuba G
Pokemony:
Castform(3 sztuki)
P³ec:Faceci
lv:po 50
ataki:rain dance,sunny day,hail,-------
Maj± fio³a na punkcie pogdy.
Jirachi
P³ec:brak
lv:100
Ataki:iron tail,confusion,psybeam,sonicboom Nie lubi jak mu siê rozkazuje.
Pichu
P³ec:samica
lv:15
ataki:volt tackle,thurder shock,-------,-------
Nie walczy,ale czasem porazi.
Wyposarzenie:Pokeballe(6 z pokemonami,34 puste)10 kg pokeblocków,karta trenera,³apacz shayminów,apteczka,pokenavigator,pokedex,wykrywacz shayminów,rozk³adana lodówka,pud³o na odznaki,pud³o na wst±¿ki,notes,woreczek na jagody,gumowe rêkawice,strój kompielowy,¶piwory,namiot,pi¿amy,chlebak.
jako¶ nie wie¿e w ten ca³y koniec ¶wiata jak rozmawia³em z rodzicami to mówili ze ju¿ pare takich prze¿yli ;) a co do wyt³umaczenia zmian klimatycznych to to rzadna nowo¶æ takie zmiany zachodzi³y od zawsze ;)
Jak przyjdzie koniec ¶wiata i zapuka w nasze drzwi, to nikt nie otworzy, bo wszyscy w ¶rodku pope³nili samobójstwo.
T³umacz±c dok³adniej, o co mi chodzi³o, to prêdzej sami si ê wykoñczymy, ni¿ mia³by to zrobiæ koniec ¶wiata. Pamiêtam jeszcze, jak niedawno, b³aga³em matkê naturê o 20 ile¶ stopni, abym móg³ siê pok±paæ w jeziorze, albo co, a teraz ?
Wiosna :
Ciep³o zimno i powodzie gotowe.
Lato :
Najpierw skwar, potem och³odzenie, potem znowu skwar. Upa³ taki by³, ¿e plony za bardzo siê nie rozros³y.
Jesieñ :
Tutaj nie wiem.... mo¿e bêd± wichury takie, i¿ dachy bêdzie zrywaæ ? -.-
Zima :
Mrozyyy !! Okropne mrozy. Nastêpna zima stulecia !
A wiêc patrz±c na wcze¶niejsze kwestie (By Afil) podkre¶lam problem globalnego ocieplenia. A i jeszcze na dok³adkê :
Naukowcy prowadz±c badania doszli do wyniku takiego, i¿ pod koniec tego wieku, temperatury w Europie, bêd± dochodzi³y do (UWAGA !) 45*C !
Jak dobrze, ¿e ja ju¿ bêdê martwy x.X
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.