Wiek: 31 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 15 Maj 10, 14:19
- Martin! Czy ty siê nie zakocha³e¶ w Gardenii? - krzyknê³a ekspedientka po tym, co powiedzia³e¶.
- Nie, mamo, co ty...
A wiêc jednak matka...
- Chocia¿ mo¿e... - ci±gn±³ - Dziêkujê panu za zaproszenie, chêtnie przyjdê. - stwierdzi³.
Kiedy opu¶ci³e¶ sklep, s³oñce ju¿ powoli grza³o, poniewa¿ ca³ym polem by³o na niebosk³onie. Tymczasem, w budynku, w którym w³a¶nie zrobi³e¶ zakupy, zaczê³a siê awantura.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Wys³any: 15 Maj 10, 18:14
Ciekawe czy przyjdzie. Mo¿e nie bêdzie mia³ przeze mnie k³opotów. A zreszt± matka musia³a mieæ powód aby tak go os±dziæ. Pomy¶la³em do¶æ szczê¶liwy. i ruszy³em w podró¿ do PokemonCenter. Po drodze staram siê zaobserwowaæ ludzi na ulicy. Szukam kogo¶ wygl±daj±cego jak koordynator.
Przyda jej siê rywalizacja. Pomy¶la³em.
Kontakt:
Wys³any: 24 Maj 10, 19:27
Koordynatorzy, tak? W sumie ciê¿ko rozpoznaæ jest kogo¶ takiego w t³umie, ale 10-letnia dziewczyna, która siedzi na ³awce, czyta PokeChic (wybacz...), oraz raz po raz stroi swoj± Roserade, to raczej koordynatorka... Có¿, Roserade versus Buneary to powinien byæ raczej ciekawy pojedynek.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Wys³any: 9 Czerwiec 10, 15:57
Wybacz b³agam za mój paskudny i ohydny wystêpek.
Na wyt³umaczenie mam tylko tyle ¿e mam teraz drobny problem z palcem i ciê¿ko mi pisaæ. Po prostu zwichn±³ mi siê podczas gry w pi³kê.
B³agam o przebaczenie i b³ogos³awieñstwo!
Jestem Kowalt. Zainteresowa³ mnie twój pokemon. Mam przyjació³kê która chce zostaæ koordynatork±. Mo¿e chcia³aby¶ z ni± potrenowaæ?
Kontakt:
Wys³any: 11 Czerwiec 10, 19:23
Tak, oczywi¶cie przebaczam ci i ¿yczê szybkiego powrotu do zdrowia.
A w sprawie b³ogos³awieñstwa- to chyba nie moja dzia³ka...
Dobra, dobra... Najpierw zdefiniujmy s³owo "pobawiæ". Je¶li chodzi³o ci o zapêdzanie innego Pokemona do walki treningowej, to tak, Scyther i Machop pobawili siê z Roserade. Ale to trzeba przyznaæ... Ta wygl±da majestatycznie, gdy walczy. Ta gracja... No i zabójcze ciosy...
Wróæmy do waszego s³odkiego tête à tête. Otó¿ gdy przy tak m³odej dziewczynce zjawi³ siê taki przystojniak, na dodatek doros³y, wygl±da³o to do¶æ dziwnie i sam "cel" siê przestraszy³. Odsunê³a siê lekko od ciebie i z przestrachem stwierdzi³a:
- Cze¶æ. Na pewno nie chcesz nic ze mn± zrobiæ? Bo je¶li tak, to ja bardzo chêtnie zgodzê siê na pojedynek. Tylko nie rób mi krzywdy! - krzyknê³a lekko panicznie, jednak gdy j± uspokoi³e¶ doda³a z u¶miechem - Tak, ciekawa gazetka, dziêkujê.
Sygnatura użytkownika
Wys³any: 16 Czerwiec 10, 12:00
Ah daj spokój z tym zdrowiem. Wspania³omy¶lny lekarz raczy³ mnie przyj±æ dopiero po 7 godzinach czekania. A bylem u niego jakie¶ piêæ minut.
A palec? Ju¿ lepiej. Zdjêli mi go z szyny ale ni cholery nie mogê nim ruszyæ. Rehabilituje siê.
Nie martw siê. Jestem potulny. Na pewno bardziej od tamtych dwóch. Ja sam jestem trenerem i byæ mo¿e kiedy¶ zostanê mistrzem. No ale wracaj±c do pojedynku. Nocowali¶my teraz w PC, wiêc jak po ni± pójdê i nakarmiê to zjawimy siê. No dobra ja idê bo moi towarzysze pewnie czekaj± na mnie g³odni. A w³a¶nie nie zapyta³em panienki o imiê. Powiedzia³em z u¶miechem do dziewczynki.
Ciekawe ile ludzi siê nam przygl±da³o i pilnowa³o czy aby nie robiê dziecku krzywdy. Pomy¶la³em i rozejrza³em siê lekko rozbawiony zachowaniem dzieciêcia.
Po odpowiedzi ruszy³em z pokemonami do PC nakarmiæ towarzyszy.
Kontakt:
Wys³any: 20 Czerwiec 10, 13:17
Ja te¿ kocham nasz± s³u¿bê zdrowia.
Machop i Scyther siê uspokoili, ale na twój apel zaprotestowa³a sama Roserade! Ona chcia³a walczyæ, a odczytywa³a to jako trening. Sta³e¶ os³upia³y, a tymczasem to ona przesz³a do ataku, a twoje Pokemony siê broni³y. Czy¿by¶ im wcale nie pomóg³?
- Wierzê ci na s³owo... - odpar³a nie¶mia³o - Ale nadal siê ciebie trochê bojê. Dobra, zaryzykujê. Jestem Susan. - powiedzia³a i wyci±gnê³a do ciebie rêkê.
U¶cisn±³e¶ j± z u¶miechem i ruszy³e¶ do PokeCenter wraz z now± towarzyszk±.
Now± towarzyszk±? Tymczasowo.
A sporo ludzi sta³o i gapi³o siê na tak± dziwn± parkê. Pewnie wiêkszo¶æ my¶la³a, ¿e ona jest nieodpowiedzialna, a ty to jaki¶ zboczuch. Ale mo¿e jeste¶cie rodzeñstwem? Tego siê nigdy nie dowiesz...
Sygnatura użytkownika
Wys³any: 21 Czerwiec 10, 12:44
A daj spokój. Ostatnio polaz³em zapisaæ siê na rehabilitacje. Niestety wolne terminy by³y dopiero w po³owie sierpnia. Uzna³em i¿ sam siê bêdê rehabilitowa³.
Poza tym wczoraj pierwsze wybory. Niestety nie uda³o siê wyci±gn±æ swojego kandydata do drugiej tury.
Widzê ¿e nie masz graczy interesuj±cych siê pi³k± no¿n±.
Ju¿ to widzê. Kiedy¶ bêdê mistrzem. I te nag³ówki w gazetach: Mistrz pokemon : Pedofilem? Gwa³cicielem? Czego o nim nie wiecie. Yeah! Niech tylko Gary nas zobaczy. Ju¿ s³yszê te g³upie ¿arty z jego strony. I we¼ siê ty cz³owieku staraj, Pomy¶la³em wybiegaj±c trochê w przysz³o¶æ.
No ch³opaki to mi siê podoba. Trening obrony wam siê przyda. Bawcie siê dalej! Zawo³a³em do stworków.
No wiêc Susan chod¼ poznam ciê z twoj± przysz³± rywalk±. Powiedzia³em dziewczynce i zaprowadzi³em j± do pokoju w którym przebywa³a Jodan. O ile ju¿ siê obudzi³a to zabra³em siê do przedstawienia dziewcz±t.
Kontakt:
Wys³any: 23 Czerwiec 10, 18:41
"Jak chcesz cos zrobiæ porz±dnie, to zrób to sam."
A je¶li mogê zapytaæ, to na kogo g³osowa³e¶?
Troche szkoda. Ale mam nadziejê, ¿e ty siê interesujesz.
Spacer do PokeCenter wraz z Susan przelecia³ w cichej atmosferze. Czasem wymienili¶cie kilka s³ów, ale raczej do ciekawej konwersacji nie dosz³o. Jednak powoli, ale doszli¶cie do upragnionego celu. By³a ju¿ 9 rano, wiêc ma³a szansa, ¿e Jordan jeszcze ¶pi.
Có¿, kobiety potrafi± zaskakiwaæ... Twoja przyjació³ka jeszcze smacznie chrapa³a, mocno przytulona do poduszki. Zdecydowanie szkoda j± budziæ, ale przecie¿ przywlok³e¶ tutaj Susan nie na siedzenie, ale na walkê. Ruszy³e¶ wiêc do Jordan i wyrwa³e¶ z objêæ Morfeusza. Dziewczyna szybko siê poderwa³a zamruga³a oczami i ¶niêtym g³osem powiedzia³a:
- Kto to jest...
Susan siê przedstawi³a i okre¶li³a, w jakim celu tutaj przyby³a. Jordan mruknê³a, zwlok³a siê z ³ó¿ka i posz³a do ³azienki. W tym momencie wyprowadzi³e¶ Susan na korytarz, aby Jordan mia³a chwilê spokoju.
Po 15 minutach wysz³a z pokoju i stwierdzi³a, ¿e jest ju¿ gotowa. Tak¿e mogli¶cie i¶æ na miejsce, gdzie twoje Pokemony nadal trenowa³y z Roserade.
Sygnatura użytkownika
Wys³any: 23 Czerwiec 10, 19:25
Jak to mawia mój znajomy: pytaæ zawsze mo¿na, ale o odpowiedz niestety ciê¿ej. G³osowa³em na Napieralskiego. Nie ¿ebym popiera³ jako¶ specjalnie lewicê ale nie chcia³em g³osowaæ na faworytów ani by mój g³os polaz³ na marne. A politykê mam w g³êbokim powa¿aniu. Na drug± pójdê. Ale tylko po to aby PO nie mia³o pe³ni w³adzy w pañstwie.
Niestety nie. Jedyne z czym wi±¿e siê pi³ka no¿na to czasem Fifa na DSie oraz internetówka z mojej sygny.
Mi to b³ogos³awieñstwa nie chcia³e¶ daæ? ;)
Chyba siê polubi³y. I dobrze nie potrzeba mi bab dr±cych miêdzy sob± koty. Chocia¿ to doda³oby smaczku rywalizacji. Nioch, nioch! Dziewczêta. Mo¿e naraie troszkê sobie potrenujcie. Moje pokemony na pewno chêtnie wam pomog±! A ja z Garym zrobimy ¶niadanko. A pojedynek od³o¿ymy na pó¼niej. Zaproponowa³em dziewczêtom i polaz³em do Garego. O ile spa³ to zbudzi³em go.
Chod¼ obejrzysz trening Jordan. Albo wiesz co? Pomo¿esz mi przy ¶niadaniu.Na pewno bêd± g³odne po treningu. Co ty na to? Zapyta³em Garego i pokaza³em mu reklamówki z zakupami.
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez kowalt 12 Lipiec 10, 10:29, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.