Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 23 Lipiec 10, 20:29
- Je¿eli pójdê do ojca to on mi zabijê, wiêc W NOGI. - Krzykn±³ po czym ruszy³ czym prêdzej w stronê poke centrum.
- Gaz do dechy.(Przegl±dam w³asnie komixxy ) - Doda³ szybko przyspieszaj±c. Zacz±³ te¿ co¶ do ciebie mówiæ, lecz nic nie rozumia³e¶, Team Rocket dalej le¿a³ mo¿e i siê obudzi³, ale parali¿ doda³ swoje.
- Synu mój dorwê ciê. - Krzykn±³ w oddali boss team Rocket. Nagle zauwa¿yli¶cie jak Pidgeot lecia³ nad wami i was atakowa³, to nie by³ koniec.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
- Wiêc tak? Charmeleon Ember! Staraj siê trafiæ w skrzyd³a! Nie poddawaj siê!
Odczuwam wra¿enie ¿e atak Charmeleon s³abnie. W sumie co siê dziwiæ walczy³ ju¿ du¿o, zreszt± tak samo jak reszta Pokemonów. Zosta³ mi tylko Shroomish. Jednak ataki typu lataj±cego s± bardzo efektywne na niego.
- Charmeleon ca³a nadzieja w Tobie! - krzykn±³em.
- Charmeleon jest silnym Pokemonem. Wierzê w niego.! Kuba Uciekaj, ja zostanê.Wiem ¿e nie powiniene¶ mnie zostawiaæ. Ale ja sobie ju¿ poradzê. No biegnij! Uciekaj do Poke Center
Wys³any: 24 Lipiec 10, 19:10
- Nie ... pokonuj±c tego Pidgeot uda nam siê uciec. To pokemon ojca, chyba mia³ nas ¶ledziæ. Pikachu poka¿ siê. - Powiedzia³ Kuba po czym przywo³a³ swojego nowego pokemon'a. By³a nim ¿ó³ta mysz, Ta od razu rwa³a siê do walki.
- To twoja pierwsza walka Pikachu, daj z siebie wszystko. Najpierw szybko Quick Attack, po czym unik i Thunder Shock, nastêpnie czekaj na ruch Charmeleon'a. - Doda³ szybko, by przeciwnik nie mia³ zbyt du¿o czasu na atak. Pidgeot ledwo przymru¿y³ oko i zaatakowa³ Twister. Pikachu unikn±³ tego ataku, Charmeleon natomiast odskoczy³ i zaatakowa³ ogonem
Sygnatura użytkownika
Wys³any: 27 Lipiec 10, 08:08
- Dobra, odliczamy, jak powiem trzy twój Charmeleon u¿ywa Smokescreen. Raz dwa trzy!. - Krzykn±³ Kuba. Zaraz po nim Charmeleon ruszy³ do ataku. Uderzy³ szybko Ember skontrowa³ ogonem i utworzy³ wielk± mg³ê z Smokescreen. ie mieli¶cie du¿o czasu, dwie minuty góra, chyba ¿e Pidgeot rozwieje to co zrobi³ atak twojego pokemon'a skrzyd³ami. Kuba szybko ruszy³ w stronê centrum pokemon. By³o otwarte, mieli¶cie du¿o szczê¶cia.
- O mój bo¿e ... nic wam nie jest. - Powiedzia³a siostra Joy widz±c was wbiegaj±cych do centrum.
- Chyba nic , zespó³ r nas zaatakowa³. - Powiedzia³ Jakub, po czym odetchn±³ bo wiedzia³ ¿e znowu uciek³ ojcu.
Sygnatura użytkownika
Mo¿emy zamówiæ Pokój? Jeste¶my bardzo zmêczeni, a jutro wyruszamy w dalsz± podró¿.
Rozgl±dam siê badawczo czy nie ma tutaj kogo¶ z Teamu R. Dobrze ¿e dotarli¶my cali i zdrowi. Mog³o byæ gorzej.
--
Taki sobie odpis, brak weny. Kolor szary, oznacza my¶li.
Ostatnio zmieniony przez Kojot 6 Pa¼dziernik 10, 14:41, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
- Mo¿emy zamówiæ Pokój? Jeste¶my bardzo zmêczeni, a jutro wyruszamy w dalsz± podró¿.
Rozgl±dam siê badawczo czy nie ma tutaj kogo¶ z Teamu R. Dobrze ¿e dotarli¶my cali i zdrowi. Mog³o byæ gorzej, chocia¿ i tak nie jest wiele lepiej. Patrzê dok³adnie, bo mog± byæ przecie¿ wszêdzie.
Wys³any: 10 Pa¼dziernik 10, 16:43
-Ok, ale uwa¿ajcie. O to wasz kluczyk do pokoju numer 24 i 25. - Powiedzia³a siostra Joy, po czym poda³a wam klucze. Jakub jeszcze raz rozejrza³ siê po miejscu ,w którym siê znajdowali¶cie. Nastêpnie ruszy³ szybkim krokiem wg³±b klatki schodowej, prowadz±cej do pierwszego i drugiego piêtra.
-W nocy obmy¶limy plan. Co¶ czujê, ¿e mój ojciec ³atwo nie odpu¶ci i jutro obstawi ca³e miasto do góry nogami, by¶my tylko nie uciekli. - Stwierdzi³ twój kolega, a nastêpnie otworzy³ drzwi swojego pokoju. Zamkn±³ je na klucz i zacz±³ przygotowywaæ jak± mapê. By³a godzina 16:42, mia³e¶ jeszcze trochê czasu na odpoczynek. Mo¿esz go wykorzystaæ jak tylko chcesz.
19 pa¼dziernik 2010 18:48
No halo?
Sygnatura użytkownika
My¶la³em ¿e odpisa³em ju¿ Lepiej nie my¶leæ, tylko sprawdzaæ xd
-------
-Oh, warto spakowaæ trochê prowiantu na dalsz± podró¿. W tym celu, wychodzê przed PokeCenter. Rozgl±dam siê - no bo trzeba mieæ oko na wszystko! Dalej, idê spokojnym krokiem
-Charmeleon bêdziesz mi towarzyszy³. - ¶ciskam kurczowo PokeBall.
-Wiem, jaki jeste¶ ju¿ zmêczony. Ale musisz mi towarzyszyæ w razie jakiego¶ napadu Rocketów. - wypuszczam Charmeleona.
Idê dalej, w kierunku centrum. Omijam szeregi sklepów, bo moim celem jest PokeMart! Po zakupie, wracam do PC ¿eby trochê odpocz±æ.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.